Cena
Dostupnosť
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Pesto Ligure od Brezzo sa vyrába z kvalitných surovín a prináša na váš stôl chuť Ligúrie. Toto pesto výnimočnej kvality vyrobené podľa tradície obsahuje 35 % janovskej bazalky s chráneným označením pôvodu.
môžete mať 22.05 - 23.05
Tento džem sa vyrába z najlepších klementínok, do ktorých sa pridáva len trstinový cukor, a umožňuje vám znovu objaviť pravú chuť Stredomoria. Spracúva sa klasickou metódou, ktorá sa na konzervovanie ovocia používa už od staroveku.
môžete mať 22.05 - 23.05
Vysokokvalitný džem vyrobený z najlepších sezónnych marhúľ a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g marhúľ, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 22.05 - 23.05
Modrá soľ z Perzie je prírodná kamenná soľ, ktorá pochádza z tisícročných soľných baní v Iráne. Je veľmi vzácna a jej zvláštna farba je spôsobená sylvínom, variantom kryštálovej mriežky sodíka.
môžete mať 22.05 - 23.05
Odparovaním soľnej vody z tisícročnej podzemnej ťažby sa získavajú tieto lahodné vločky soli marhuľovej farby a výnimočnej čistoty. Austrálska vločková soľ má jedinečné a cenné vlastnosti.
môžete mať 22.05 - 23.05
Havajská červená soľ je morská soľ „získaná“ z morí Havajského súostrovia. Vyrába sa ručne, balí sa bez akejkoľvek rafinácie, a preto patrí do kategórie prírodných celých solí.
môžete mať 22.05 - 23.05
Portugalská soľ Fleur de Sel je čistá, prirodzene biela soľ, ktorá sa zbiera na atlantickom pobreží Portugalska už od čias Rímskej ríše. Jej kryštáliky sú ľahké a veľmi jemné na dotyk.
môžete mať 22.05 - 23.05
Manukový med sa získava z kvetov typickej novozélandskej rastliny. Je to veľmi špeciálny med s príjemnou chuťou a pri pravidelnom používaní má priaznivé účinky na organizmus. Obsahuje veľmi vysokú koncentráciu metylglyoxalu (MGO).
môžete mať 22.05 - 23.05
Je to najväčšia oliva na svete, skutočná talianska potravinárska výnimočnosť a pýcha apúlskeho mestečka Cerignola
môžete mať 22.05 - 23.05
Ide o skvelú klasiku rímskej a lazickej kuchyne, pripravenú z kvalitných surovín s plným rešpektom k tradícii.
môžete mať 22.05 - 23.05
Omáčka z vlašských orechov a kešu orieškov typická pre Ligúriu. Je ideálna na tradičné tagliolini, tagliatelle a vaječné cestoviny.
môžete mať 22.05 - 23.05
Chutná a sladká cibuľa Tropea je odborne spracovaná pomocou remeselných metód spoločnosti Brezzo, aby sa stala lahodnou a lákavou omáčkou na syrové dosky. Hodí sa ku všetkým druhom syrov a vareného mäsa.
môžete mať 22.05 - 23.05
Panna cotta je jedným z najobľúbenejších talianskych dezertov na svete. Ideálne sa podáva ako posledný chod, dezert alebo ako občerstvenie.
môžete mať 22.05 - 23.05
Olivová paštéta je jedným z najobľúbenejších receptov stredomorskej kuchyne a najmä Ligúrie. Vyrába sa z najlepších olív Taggiasca a získa si vás svojou jednoduchosťou a chuťou.
môžete mať 22.05 - 23.05
Táto paštéta sa vyrába z najlepšieho tuniaka uloveného na Sicílii a je ideálna na natieranie na chlieb ako chutné občerstvenie alebo na prípravu lahodných krutónov.
môžete mať 22.05 - 23.05
Táto paštéta spája kvalitného tuniaka s výraznou a nezameniteľnou chuťou najlepších sicílskych pomarančov. Neodolateľná kombinácia chutí. Je ideálna na prípravu skvelých krutónov alebo ako rafinované predjedlo, ktorým ohromíte svojich hostí.
môžete mať 22.05 - 23.05
Olivová paštéta je jedným z najobľúbenejších receptov stredomorskej a najmä ligúrskej kuchyne. Naša paštéta z najlepších olív Taggiasco si vás získa svojou jednoduchosťou a chuťou.
môžete mať 22.05 - 23.05
Ragú tradičné pre piemontský región, vyrobené z najkvalitnejšieho teľacieho mäsa.
môžete mať 22.05 - 23.05
Polosušené paradajky konzervované v slnečnicovom oleji, jemne ochutené petržlenovou vňaťou, bazalkou a soľou. Chutné talianske cherry paradajky sa čiastočne opečú, aby získali väčšiu arómu a chuť, a potom sa ručne zabalia.
môžete mať 22.05 - 23.05
Bazalkové pesto je typické pre región Janov (Ligúria). Pochádza z Janova, vyrába sa z bazalky, píniových orieškov a syra a používa sa na ochutenie cestovín podľa typického janovského receptu. Brezzo mení tento recept na pesto rizoto, ktoré je vynikajúce!
môžete mať 22.05 - 23.05
Len tá najlepšia ryža Carnaroli bez glutamátu s prídavkom čakanky. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 22.05 - 23.05
Len tá najlepšia ryža carnaroli bez glutamátu s prídavkom talianskych lieskových orieškov. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 22.05 - 23.05
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridanou zeleninou. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 22.05 - 23.05
Himalájska ružová soľ, nazývaná aj kamenná soľ, je výnimočne a prirodzene bohatá na železo, ako aj na základné minerály a stopové prvky. Veľmi čistá, ručne zbieraná z kameňov nájdených v najväčších soľných baniach v himalájskych horách.
môžete mať 22.05 - 23.05