Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Perníkové korenie jednoducho patrí k Vianociam, ak sa stretnete s perníkom, toto korenie nikdy nebude ďaleko. Hrejivé tóny škorice a klinčekov ochutia aj koláče, ovocné chleby, zimné sorbety a perníčky.
môžete mať 24.06
Niekedy je potrebné sa na chvíľu zastaviť a oddýchnuť si od každodenného zhonu. Vrhnite sa do pohody s naším Cooler! Je to bylinná čajová špecialita vyrobená výlučne z českých byliniek, podobná čaju Dobrá nálada.
môžete mať 24.06
Polievkové korenie dodáva čistým, zeleninovým a mäsovým polievkam všetku vôňu, ktorú si v polievke želáme, a chutí aj tým, ktorí polievky nemilujú. Chutná zmes si vás získa svojou intenzívnou vôňou a obsahuje všetko, čo potrebujete na správnu polievku.
môžete mať 24.06
Citrus sinesis – 100% čistý rastlinný esenciálny olej z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Tento nádherne voňavý pomarančový olej sa získava lisovaním za studena zo šupky pomarančových plodov. Jeho uvoľňujúce účinky môžu pomôcť pri strese každodenného života.
môžete mať 24.06
Tento obľúbený zelený čaj s vôňou kvetov jazmínu vám pomôže vždy, keď budete potrebovať šliapnuť na plyn. Zelený čaj sa mieša s čerstvo nazbieranými kvetmi jazmínu. Zmes sa potom premieša, aby zelený čaj získal kvetinovú vôňu jazmínových kvetov, ktorá sa potom odstráni.
môžete mať 24.06 - 26.06
Vychutnajte si rozmanitosť a chuť 20 našich najlepších bylinných, ovocných, čiernych, zelených a bielych bio čajov.
môžete mať 24.06
Všetko zase dobré. Ochutnávková sada, ktorá obsahuje všetkých sedem druhov čajov z radu „ZASE DOBRE!“ v praktickom balení.
môžete mať 25.06 - 27.06
Aby si vaša babička oddýchla od každodenného zhonu a prežila krásny deň. Doprajte jej chvíľku pre seba.Návod na prípravu: Jedno čajové vrecúško na šálku (cca 250 ml) zalejte vriacou vodou a nechajte 5 – 10 minút lúhovať.
môžete mať 24.06
Rovnováha, pokoj a vyvážená zmes byliniek sú dôležitým základom pre každý deň vášho dedka. Doprajte mu ju. Príprava: Na jednu šálku (cca 250 ml) zalejte vriacou vodou jeden čajový vrecúško a nechajte 5 – 10 minút lúhovať.Skladujte na suchom a chladnom mieste.
môžete mať 24.06
Uľavte svojmu brušku a vychutnajte si šálku tejto vyváženej bylinnej čajovej zmesi s medovkou a mätou. 18 vrecúšok à 1,5 gNávod na prípravu: Jedno čajové vrecúško na šálku (cca 250 ml) zalejte vriacou vodou a nechajte 5 – 10 min. lúhovať.Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste.
môžete mať 24.06
Doprajte svojej matke šálku lahodnej bylinnej zmesi, v ktorej bude cítiť vôňu citróna a kvetinové tóny, ktoré potešia jej srdce a dušu. Návod na prípravu: na jednu šálku (približne 250 ml) zalejte vriacou vodou a nechajte lúhovať 5–10 minút.
môžete mať 24.06
Provensálske korenie prináša na stôl tradičné Francúzsko. Klasické provensálske korenie je všestranné: je vynikajúce k jahňacine, rybám, zelenine, slaným koláčom a mnohým ďalším jedlám. Experimentovaním s provensálskym korením nemôžeme nič pokaziť, pretože sa hodí takmer ku všetkému.
môžete mať 24.06
Rakytníková rozkoš – ovocný čaj – „vášnivý čajový zážitok“. Upokojujúca, jemná ovocná zmes. Vychutnajte si aromatický rakytník hlavne v chladných zimných mesiacoch. Studené ovocné čaje sú skvelým osviežením, ľadovo vychladené, ochutené ovocnými sirupmi.
môžete mať 24.06
S láskou pripravená bylinná zmes pre všetky mamičky, ktorým v brušku rastie nové bábätko. Vychutnajte si kvetinovú a citrónovú vôňu tohto čaju, urobte si pohodlie a pocíťte seba a svoje rastúce bruško plné radosti. Pre nastávajúce mamičky.
môžete mať 24.06
Rasca je korenie nemecky hovoriacich krajín. V Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku sa už používa na mnoho spôsobov. Kmín je najznámejší ako korenie na chlieb. Bravčové pečienky, kapusta a kyslá kapusta tiež žijú z jej štipľavej, horkosladkej arómy.
môžete mať 24.06
Kmín – „korenie na pečenie a chlieb“ Kmín je korenie nemecky hovoriacich krajín. V Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku sa už používa na mnoho spôsobov. Rasca je najznámejšia ako korenie na chlieb. Bravčové pečienky, kapusta a kyslá kapusta tiež žijú z jej štipľavej, horkosladkej arómy.
môžete mať 24.06
Vychutnajte si horúce africké slnko v šálke a nechajte sa unášať sladkou kombináciou rooibosu a pomaranča. Je veľmi osviežujúci, aj keď je studený. Počas horúcich letných dní pridajte čerstvé ovocie a nechajte sa vtiahnuť do víru pohody.Bez kofeínu.
môžete mať 24.06
Ak človek zacíti vôňu rozmarínu, jeho duševná cesta na dovolenku v Stredomorí sa často začne rýchlejšie, ako je mu príjemné. Bylinná vôňa a korenistá, živicová chuť rozmarínu stojí za to.
môžete mať 24.06
Ružové korenie v skutočnosti nie je príbuzné koreniu. Strom Schinus rodí ružové bobuľovité plody, ktoré majú sladkú, mierne živicovú chuť podobnú borievke. Ružové korenie sa pestuje v Peru, Brazílii a na ostrove Réunion.
môžete mať 24.06
Niet divu, že šafran je najdrahším korením na svete. Na jeden kilogram šafránu je potrebné zozbierať približne 150 000 kvetov krokusu (približne na ploche 2 000 m²). Kvety sa potom oddelia od okvetných lístkov.
môžete mať 24.06
Listy šalvie sú zamatovo hebké a jemne aromatické. Jej názov je odvodený z latinského „salvare“, čo znamená „liečiť a opatrovať“. Je ideálna na zjemnenie sýtych jedál, ako je bravčové mäso, pečená kačica alebo hus. Má mierne horkastú chuť a vôňu pripomínajúcu kadidlo.
môžete mať 24.06
Obyvatelia strednej Európy oceňujú jej bylinnú, jemnú vôňu a používajú ju do mastných jedál. Kachna, hus a bravčové mäso sa zjemňujú šalviou.
môžete mať 24.06
To, že sa šalvia hodí k fazuli, vás neprekvapí. V skutočnosti sa hodí ku všetkým druhom strukovín, ktorým dodáva mierne pikantnú chuť. Niektorým ľuďom pripomína svojou chuťou tymián, iným mätu alebo majoránku. Výborná je so zemiakmi, kapustou a koreňovou zeleninou.
môžete mať 24.06
Klasický ovocný čaj má intenzívnu červenú farbu a kyslo-ovocný tón. Úžasne osviežujúci počas horúcich letných dní. Hoci je prirodzene kyslý, s kvapkou citrónovej šťavy chutí zaujímavo.TIP: Z vychladeného ovocného čaju môžete vykúzliť úžasnú ovocnú čajovú zmrzlinu.
môžete mať 24.06
Sonnentor je síce u nás doma v Čejkovicích na južnej Morave, ale je dnes aktívny po celom svete. Veď u nás na Morave nerastú všetky druhy bylín, čajov a korenia po ktorých je dopyt. Preto máme partnerov a priateľov po celom svete.