Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Sekt blanc de blancs z vinice Noviny je vyrobený zo 100% odrody Chardonnay tradičnou šampanskou technológiou sekundárneho kvasenia priamo vo fľaši. Nádherná zlato-citrónová farba, plná a vyzretá chuť, s tónmi citrusov a zelených jabĺk. Podávať pri teplote: 6 – 8 °C.
môžete mať 07.05 - 09.05
Sekt je vyrobený z francúzskej odrody Pinot Noir u nás známej pod synonymom Rulanské modré. Hrozno pochádza z Malých Karpát. Svieža ovocná vôňa, chuť plná malín a jahôd prechádzajúca až do jogurtových tónov. Podávať pri teplote: 6 – 8 °C.
môžete mať 07.05 - 09.05
Sekt je vyrobený osvedčenou odrodou typickou pre terroir Malých Karpát z Rizlingu rýnskeho. Svieža vôňa a chuť lipového kvetu je doplnená typickým náznakom naftalínu v dochuti. Podávať pri teplote: 6 – 8 °C.
môžete mať 07.05 - 09.05
Tiché víno je vyrobené z francúzskej odrody Pinot Noir u nás známej pod synonymom Rulanské modré. Hrozno pochádza z Malých Karpát. Víno tehlovo červenej farby, s ovocnou vôňou po čerešniach a višniach. Chuť plná tónov lesných malín, čerešní prechádzajúca až do tabaku a čerstvej kávy.
môžete mať 07.05 - 09.05
Chardonnay Barrique 2020 z vinice Noviny má príťažlivú iskrivú žltú farbu so zeleným odleskom. V aróme nachádzame tóny tropického ovocia. Chuť je svieža, nachádzame tóny grapefruitu a nektarinky. Dochuť je stredne dlhá s minerálnym záverom. Podávať pri teplote: 9 – 11 °C.
môžete mať 07.05 - 09.05
Perlivé víno vyrobené z odrody Chardonnay metódou ancestrale. Produkt primárneho kvasenia vo fľaši. Pét-Nat alebo Pétillant Naturel v preklade znamená prírodne resp. prirodzene šumivé. U nás novinka, no vo Francúzsku s výrobou začali už pred 500 rokmi.
môžete mať 07.05 - 09.05
PET-nat z odrody Müller Thurgau má výrazne ovocný profil s jemnými tónmi burčiakových kvasiniek. V chuti dominujú citrusy a baza.
môžete mať 07.05 - 09.05
Tiché víno je vyrobené z francúzskej odrody Pinot Noir u nás známej pod synonymom Rulanské modré. Hrozno pochádza z Malých Karpát. Svieža ovocná vôňa, chuť plná malín a jahôd prechádzajúca až do jogurtových tónov. Podávať pri teplote: 6 – 8 °C.
môžete mať 07.05 - 09.05
Sekt Blanc de Noir z vinice Noviny je vyrobený zo 100 % odrody Rulandské modré/Pinot Noir tradičnou šampanskou technológiou sekundárneho kvasenia priamo vo fľaši. Nádherná zlatistá farba, plná a vyzretá chuť spôsobí veľmi sviežo. Podávať pri teplote: 6 – 8 °C.
môžete mať 07.05 - 09.05
Autorské cuvée vinárstva Bobulles je vyrobené z dvoch šampanských odrôd Rulandského modrého a Chardonnay. Najvyššia rada v prevedení brut nature – zero dosage bez pridania expedičného likéru. Podávať pri teplote: 6 – 8 °C.
môžete mať 07.05 - 09.05
Sekt Cuvée Klasik Gold je vyrobený osvedčenou trojkombináciou odrôd typických pre terroir Malých Karpát Rizling rýnsky, Rizling vlašský a Veltlínske zelené. Obsahuje malé srdiečka z pravého zlata, ktoré sú okrem jedinečnej dizajnovej stránky aj prírodným antioxidantom.
môžete mať 07.05 - 09.05
Iskrivá, zlatá farba so zelenkavými okrajmi. Tóny čerstvého žltého a šťavnatého ovocia, žltých jabĺčok, ale aj bielych kvetov. Plné v chuti, minerálne, živé, s krásnou kyselinkou a dlhým, čistým záverom. Podávať pri teplote: 9 – 11 °C.
môžete mať 07.05 - 09.05
Prechutnajte sériu jedinečných sektov Pét-Nat, ktorá je špecializáciou vinárstva Bobulles. Výroba akostných šumivých vín tradičnou šampanskou technológiou sekundárneho kvasenia priamo vo fľaši, ktorému sa vinár Hacaj venuje už od roku 2000.
Momentálne nedostupné
V rodinnom vinárstve Bobulles pokračujú v dlhoročnej tradícii rodiny Hacajovcov vo výrobe vína a sektov. Hlavnou špecializáciou vinárstva je výroba akostných šumivých vín tradičnou šampanskou technológiou sekundárneho kvasenia priamo vo fľaši.
Momentálne nedostupné
Chardonnay 2020 z vinice Noviny má príťažlivú iskrivú žltú farbu so zeleným odleskom. V aróme nachádzame tóny tropického ovocia. Chuť je svieža, nachádzame tóny grapefruitu a nektarinky. Dochuť je stredne dlhá s minerálnym záverom. Podávať pri teplote: 9 – 11 °C.
Momentálne nedostupné
Müller Thurgau má príťažlivú iskrivú zelenú farbu s odleskom žltej. V aróme nachádzame tóny jabĺk a hrušiek. Chuť je svieža, nachádzame citrusové tóny a dochuť je jemne minerálna. Podávať pri teplote: 9 – 11 °C.
Momentálne nedostupné
Perlivé víno z odrody Rulandské modré vyrobené metódou rurale (rurálna). Produkt primárneho kvasenia vo fľaši.
Momentálne nedostupné
PET-nat z aromatickej skorej odrody Iršai Oliver má nezameniteľnú chuť tropického ovocia s náznakom žihľavy a korenia. Rodinné vinárstvo.
Momentálne nedostupné
Rizling rýnsky má príťažlivú iskrivú zelenú farbu s odleskom žltej. V aróme nachádzame tóny citrusových plodov. Chuť je svieža, nachádzame grapefruit a dochuť vína je typická pre Malé Karpaty jemne minerálna. Podávať pri teplote: 9 – 11 °C.
Momentálne nedostupné
Sekt Cuvée Klasik je vyrobený osvedčenou trojkombináciou odrôd typických pre terroir Malých Karpát Rizling rýnsky, Rizling vlašský a Veltlínske zelené. Oslnia vás najmä tóny lipy, biskvitu a medu. Podávať pri teplote: 6 – 8 °C.
Momentálne nedostupné
Rodinné vinárstvo Bobulles založili v roku 2019 a pokračujú v dlhoročnej tradícii rodiny Hacajovcov vo výrobe vína a sektov. Hlavnou špecializáciou vinárstva Bobulles je výroba akostných šumivých vín tradičnou šampanskou technológiou sekundárneho kvasenia priamo vo fľaši, ktoré sa Vladimír Hacaj venuje už od roku 2000.