10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

Bosch MMBH6P6B

Bosch MMBH6P6B

Vysokorýchlostný stolný mixér s príkonom 1600 W ponúka až 6 programov prípravy. Nech je to zdravé smoothie, shake, zeleninová polievka, omáčky, zmrlina, dokonca aj samotná čistiaca funkcia, zakaždým mixér Bosch MMBH6P6B zaistí perfektné výsledky. Výkonný mixér dokáže vyvinúť viac ako 30 000 otáčok za minútu. Celý popis
258,50 €
Tovar od: MALL
258,50 €
Získajte dopravu ZADARMO so

31.5.2024 na výdajnom mieste
Už zajtra na vašej adrese

Popis

Kľúčové vlastnosti Bosch MMBH6P6B

  • Výkonný 1600W motor
  • 6 programov: smoothie, shake, polievky, omáčky, zmrzliny, čistiaca funkcia
  • Tritanová nádoba na mixovanie
  • Nôž s čepeľou z nerezovej ocele

Mixér Bosch MMBH6P6B pripraví lahodné desiaty

Osviežujúci smoothie, ovocné kokteily a ľadové triešte si už s prehľadom budete môcť s mixérom od Boscha pripraviť doma počas krátkej chvíle. Dokonca aj zeleninové alebo strukovinové polievky a základy k omáčkam vykúzlite takmer lusknutím prsta (alebo stlačením jedného tlačidla). Ku kvalitne odvedenej práci prispeje výkonný 1600W motor, ktorý je schopný vyvinúť viac ako 30 000 otáčok za minútu. Nôž so šiestimi čepeľami sa potom postará o jemné rozmixovanie bez hrudiek, čím dovolí získať maximum živín z potravín.

Bosch MMBH6P6B nôž s čepeľou

Aj na návštevu sa dostane

Stolný mixér Bosch MMBH6P6B všetko pripraví vo veľkej dvojlitrovej nádobetritanu, ktorý je odolný proti prasknutiu. Veľká kapacita umožní mixovania aj veľkých porcií. Kvalitný materiál nádoby sa pýši aj označením BPA free, čo znamená, že je zdravotne nezávadný. Do materiálu sa nebudú uvoľňovať žiadne škodlivé látky. Možnosť variabilného ovládania a pulzná funkcia podporí efektivitu celkového výkonu. Vďaka tomu si budete môcť vždy postrážiť optimálne výsledky. K dokonalosti ešte prispeje praktické vtláčadlo, ktoré je súčasťou balenia.

Stolný mixér Bosch MMBH6P6B tritanová nádoba

Vlastnosti

  • Bezstupňové nastavenie rýchlosti a pulzná funkcia
  • Diely vhodné do umývačky (viečka, tlačidielka)
  • Plastové opláštenie s metalovými prvkami
  • Natláčacie viečko pre ľahké naplnenie prísadami

Dôležité informácie

Príkon 1600 W
Napätie 220–240 V

Video

Odkazy