GreenFood Nutrition Vegan Omega 3,6,9 60 kapsúl
Popis
Vegan Omega 3,6,9 zo zdroja, ktorým je prášok z ľanového semienka, sú esenciálne mastné kyseliny, ktoré si nie sme sami schopní produkovať, ale potrebujeme ich pre správnu činnosť organizmu. Ide o látky, ktoré by mali byť súčasťou suplementácie nielen športovcov, ale aj každého, kto dbá na vyvážený príjem dôležitých mikronutrientov.
Vegan Omega 3,6,9 vyhľadávajú ľudia orientovaní na:
- Výrobky vhodné pre vegánov
- Celkovú revitalizáciu
- Regeneráciu
Balenie: 60 kapsúl
Predpokladaný čas užívania 1 balenie – dospelí: 30 dní
Predpokladaný čas užívania 1 balenie – deti od 6 rokov: 60 dní
Odporúčaná denná dávka : Deti 1 kapsula denne, dospelí 2 kapsule denne. Zapiť dostatočným množstvom vody. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.
Obsah látok v dennej dávke |
1 kapsula |
2 kapsule |
Flaxseed oil powder |
500 mg |
1000 mg |
Zloženie: Prášok z ľanového semienka (Flaxseed oil powder)-zdroj Omega 3,6 a 9 mastných kyselín (5,54% kyselina linolová a 0,95% kyselina linolénová, 85,2% kyselina olejová), rastlinná kapsula z hypromelózy, protispekavé látky: Oxid kremičitý, stearan horečnatý.
Upozornenie na obale: Výživový doplnok s rastlinným extraktom. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. U dojčiacich a tehotných je vhodná konzultácia s lekárom. Ukladajte mimo dosahu detí. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Minimálna trvanlivosť uvedená na obale.
Alergény: Výrobok neobsahuje alergény uvedené v Prílohe II Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 1169/2011 v platnom znení.
GMO: Výrobok v súlade s požiadavkami Nariadenia (ES) 1829/2003 a 1830/2003 neobsahuje GMO a nebol vyrobený z geneticky modifikovaných surovín
Ionizácia: Výrobok nebol ošetrený pomocou ionizujúceho žiarenia, ako je definované v Smernici Európskeho parlamentu a Rady č. 1999/2/ES v znení Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1137/2008.
Výroba je certifikovaná podľa ISO 22000:2018