10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 6578062

SAMSUNG Tab S8+ Ochranné polohovacie púzdro EF-RX800CBEGWW, čierne

SAMSUNG Tab S8+ Ochranné polohovacie púzdro EF-RX800CBEGWW, čierne

Kvalitné polohovacie puzdro zaisťuje perfektnú ochranu vášho tabletu. Samsung Tab S8+ Ochranné polohovacie puzdro EF-RX800CBEGWW chráni pred poškriabaním, poničením a usadením nečistôt a ide totiž zložiť do praktického stojanu. Celý popis
Momentálne nedostupné.
39,80 €
Tovar od: MALL
39,80 €

Popis

Samsung Tab S8+ Ochranné polohovacie púzdro EF-RX800CBEGWW, čierne

Samsung Tab S8+ Ochranné polohovacie púzdro EF-RX800CBEGWW, čierne

Sledovanie obsahu v rôznych polohách

Zaobstarajte si k svojmu tabletu Galaxy Tab S8+ príslušenstvo, ktoré ho udrží v bezpečí a zároveň umožní jeho dokonale komfortné sledovanie z každej pozície. Ochranné polohovacie puzdro obsahuje špeciálny pánt, ktorý vám umožní rýchlo zmeniť sklon vášho zariadenia podľa momentálnych požiadaviek. S vysokým rozsahom pozorovacích uhlov od 30 do 75 stupňov tak budete môcť sledovať filmy, seriály či videá alebo uskutočňovať videohovory s priateľmi, kolegami a rodinou z pohodlia vašej postele alebo gauča.

Samsung Tab S8+ Ochranné polohovacie púzdro EF-RX800CBEGWW, čierne

S Pen vždy po ruke a plný energie

Už sa nemusíte báť, že by vám štýlové dotykové pero S Pen pri presunoch do práce alebo napríklad na chatu niekde vypadlo, alebo ste ho zabudli doma. Puzdro sa totiž môže pochváliť dômyselne navrhnutým slotom, do ktorého stylus jednoducho zasuniete a ten sa navyše začne automaticky nabíjať. Pero tak bude neustále pripravené na použitie, nech už sa vydáte kamkoľvek.

Samsung Tab S8+ Ochranné polohovacie púzdro EF-RX800CBEGWW, čierne

Estetický skvost na pohľad aj na dotyk

Puzdro, ktoré nijako nenaruší estetiku štýlového tela vášho Galaxy Tab S8+ a zároveň ho spoľahlivo ochráni pred vonkajším poškodením. Zosilnené strany vyrobené z kvalitného termoplastického polyuretánu a odolná polykarbonátová zadná časť krytu sú duem, ktoré potrebujete na pokročilú ochranu rohov aj zadnej strany vášho tabletu – a navyše prispejú k stabilnejšiemu a na dotyk príjemnejšiemu úchopu.

Vlastnosti

  • Zaisťuje ochranu pred poškodením, pádom a znečistením
  • Zanecháva voľný prístup k ovládacím prvkom
  • Nechýba slot na S Pen
  • Funguje aj ako praktický stojanček
  • Poteší príjemným minimalistickým dizajnom

Technické parametre

Typ príslušenstva puzdrá / obaly
Farba čierna