Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 22815166

Microsoft 365 pre jednotlivcov 1 rok (QQ2-01393)

Microsoft 365 pre jednotlivcov 1 rok (QQ2-01393)

Predplatné sady aplikácií a služieb Microsoft 365 pre jednotlivca. Prémiové kancelárske aplikácie Word, Excel, PowerPoint, Outlook a umožní využívať tiež OneNote, Access (iba PC), Publisher (iba PC), Skype a Microsoft Editor. Prístup na cloudové úložisko OneDrive s kapacitou 1 TB. Funkcia Osobný trezor a rozšírenými možnosťami zabezpečenia. Pre Windows, Mac, iPadOS, iOS a Android. Krabicová verzia bez média s licenciou na 12 mesiacov až pre 1 užívateľa s možnosťou využívať až na 5 zariadeniach. Celý popis
Momentálne nedostupné.
69 €
Tovar od: MALL
69 €
Vrátenie zadarmo cez Packetu

Popis


Výkonná sada aplikácií a služieb Microsoft 365, ktoré vám pomôžu vytvárať, zdieľať, prepájať sa a spolupracovať s priateľmi a rodinou na webe a na zariadeniach Windows, MacOS, iPadOS, iOS a Android. Nový názov, nové výhody a rovnaká cena.

Microsoft 365 pre jednotlivcov 1 rok (QQ2–01393)

  • Krabicová verzia (bez média)
  • Pre 1 užívateľa až na 5 zariadení
  • Predplatné na 12 mesiacov
  • Pre počítače s operačným systémom Windows, Mac a mobilné zariadenia 
  • Microsoft Editor
  • 1 TB cloudové úložisko OneDrive vrátane Osobného trezoru
  • Rozšírené možnosti zabezpečenia, najnovšie funkcie, opravy a aktualizácie 
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre jednotlivca

Nový názov

Kancelársky balík Microsoft 365 vám ponúka výkonné funkcie novej umelej inteligencie (AI), bohatý obsah, neustále sa rozrastajúci katalóg prémiových šablón v aplikáciách Word, Excel a PowerPoint, a radom cloudových možností. Nový Microsoft 365 vám umožní lepšie písať, moderovať, navrhovať, spravovať vaše financie, a prehĺbiť spojenie s rodinou, priateľmi a kolegami. Bohaté možnosti sa budú neustále rozširovať a vy získate vždy niečo navyše.

Kancelársky softvér Microsoft 365 pre jednotlivca

Inteligentný asistent Microsoft Editor

Využite naplno možnosti inteligentného asistenta Microsoft Editor, služby založenej na umelej inteligencii, s ktorým budete lepšie písať, a to vo viac ako 80 jazykoch. Získate prístup k pokročilým gramatickým a štýlovým úpravám, vďaka ktorým budete písať stručnejšie a jasnejšie. S týmto nástrojom budú chyby v pravopisu minulosťou aj online.


Inteligentný asistent Microsoft Editor kancelársky softvér Microsoft 365 pre jednotlivcov

1 TB miesta pre všetko čo máte radi a je dôležité

Súčasťou služieb Microsoft 365 je tiež prístup do cloudového úložiska OneDrive s kapacitou 1 TB priestoru pre všetky vaše dôležité súbory. Všetko môžete jednoducho zdieľať a pristupovať k obsahu odkiaľkoľvek – napríklad zo svojho PC, notebooku, inteligentného telefónu či tabletu. Svoje dáta budete mať bezpečne uložené a okamžite dostupné. Funkacia Zálohovanie zložiek vám umožní zazálohovať a chrániť vaše dôležité súbory a zaistí bezpečný prístup zo všetkých vašich zariadení. Funkcia Osobný trezor bude vašou najlepšie zabezpečenou zložkou, ku ktorej je prístup možný len po dvojfázovom overení totožnosti a tým zaistí najvyššiu úroveň ochrany pre vaše najdôležitejšie súbory.

Osobný priestor pre vaše dokumenty OneDrive 1 TB kancelársky softvér Microsoft 365 pre jednotlivcov

Tvorte a komunikujte spoločne online

Veľkou výhodou Microsoft 365 je možnosť spoločne spolupracovať na dokumentoch. Môžete ich priamo vytvárať online a vidieť, čo do nich kto doplnil. Na dokumente môže v reálnom čase pracovať niekoľko ľudí a v rovnakom čase vždy vidí aktuálnu verziu. S online cloudovým úložiskom. S OneDrive je navyše zdieľanie dokumentov a súborov veľmi ľahké. A ešte dôležitejšie zo všetkého je, zostať v kontakte s našimi blízkymi, kolegami, klientmi. Microsoft vám preto môže ponúknuť ďalšie nástroje, ako je Skype alebo nový Microsoft Teams, ktoré vám pomáhajú zostať v kontakte s rodinou a priateľmi prostredníctvom chatu a videohovoru.


Spolupracujte so svojimi kolegami kancelársky softvér Microsoft 365 pre jednotlivcov

Technické parametre

Typ softvéru Balíček kancelárskych aplikácií (Word, Excel, PowerPoint a Outlook), OneDrive s kapacitou 1 TB
Krabicová verzia Áno
Licencia Nová
Dĺžka licencie 12 mesiacov
Počet licencií 1 užívateľ; až 5 zariadení
Lokalizácia Čeština (viacjazyčná)
Kompatibilita Windows, Mac, iPadOS, iOS, Android

Odkazy