Nachádzate sa tu:   Úvod >Hobby a záhrada >Grily >Elektrické grily > HD 4419/20


Philips HD 4419/20

Značka: Philips

Na sklade Mall

Philips HD 4419/20

Gril Philips HD 4419/20 je vybavený grilovacou doskou pre vysoké teploty, takže zachová všetku chuť vnútri! Navyše nastaviteľný termostat zabezpečuje dokonalé výsledky u každého pokrmu. viac

Dostupnosť: Na sklade - do Vianoc u vás 22. 12. u vás
Bežná cena: 85,90 €
Ušetríte: 25,90 € (30 %)
Cena dnes: 60 € vrátane RP a DPH
Kat. číslo: 426609 bez DPH: 50 €

Sledovanie ceny tovaru

Súčasná cena tovaru 60 €. Nechajte si poslať e-mail v prípade, že cena tovaru/produktu klesne na Vami žiadanú úroveň. Zmeny ceny môžete sledovať i vo svojom Klientskom centre.

Kúpiť neskôr

Pridať na nákupný zoznam

Presun tovaru do „Nákupného zoznamu“ je umožnený len prihláseným užívateľom.
K čomu slúžia Nákupné zoznamy?


Philips HD 4419/20

Philips HD 4419/20 Philips HD 4419/20 Philips HD 4419/20

3 obrázky v galerii

Hodnotenie majiteľov: 5
Hodnotilo 66 majiteľov

Odporúčame dokúpiť všetko na sklade


Hodnotenie majiteľov Philips HD 4419/20

Zobrazujeme iba hodnotenia, v ktorých majitelia Philips HD 4419/20 pridali aj slovný popis.
Celkovo tento produkt  hodnotilo 66 majiteľov.

Čo je to hodnotenie majiteľov?

Tovar bol hodnotený aj v iných jazykoch. (SK – 4 hodnotení, HU – 4 hodnotení, PL – 1 hodnotení)

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    21.11.2014 – 18:18

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    22.10.2014 – 09:37

    Praktické, lehké, snadno umyvatelné. Používáme non stop a mohu jen doporučit.

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    25.09.2014 – 11:07

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    28.08.2014 – 10:00

    Skvělé! Skládání jednotlivých dílů do sebe není otázka 5 vteřin, ale jinak jsme spokojení.

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    20.08.2014 – 19:52

    nemá chybu pro dva lidi ideální a pohodlný

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    15.08.2014 – 17:07

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    12.07.2014 – 19:58

    dobře se na něm griluje pro menší počet osob.Spokojenost.

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 4,0
    10.07.2014 – 15:24

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    03.07.2014 – 15:33

    Vše podle mých představ. Žádné problémy, mohu jen doporučit.

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    01.06.2014 – 13:00

    S výrobkem jsem velmi spokojená. Vše funguje tak jak má. Určitě doporučuji.

  • Karin Klemová   Hodnotenie: 5,0
    21.03.2014 – 16:46

    NAPROSTÁ SPOKOJENOST.

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    10.02.2014 – 14:39

    S výrobkem jsem spokojen.Plní svou funkci domácího grilu dle mých představ.

  • Libor Gebert   Hodnotenie: 5,0
    09.01.2014 – 21:18

    maximální spokojenost , doporučuji , snadná údržba .

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    14.12.2013 – 18:45

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    04.12.2013 – 13:41

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 3,0
    16.09.2013 – 16:24

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    24.08.2013 – 11:02

    Fajn gril na rychlé grilování na terase, balkoně ... jde dát do myčky, což je plus.

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    21.08.2013 – 09:38

    Rychlá příprava masa a jiného jídla. Výborný povrch, který se skvěle čistí, snadná údržba.

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    14.08.2013 – 07:31

    Vynikající volba, snadná manipulace, údržba,rychlost

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    11.07.2013 – 18:34

    Gril nemá chybu. Snadné sestavení a udržba není žádný problem.Koupil jsem ho po přečtení kladných hodnocení předešlích kupujicích. Sada jako dárek,je škoda použít,jak suprově vypadá.Mužu vřele doporučit.

  • Svatopluk Toman   Hodnotenie: 5,0
    11.07.2013 – 07:41

    Naprosto splnil očekávání - dostatečný výkon, dvouzónový rošt s odkapáváním (tuk se nepřepaluje), jednoduchá údržba (rozebiratelná konstrukce)...není co dodat

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 4,0
    16.06.2013 – 06:10

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 4,0
    10.06.2013 – 09:02

    Dostatečný příkon (pozor na pojistky) , krátká doba ohřevu, jednoduchá obsluha a čištění. Doporučuji.

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    16.05.2013 – 08:52

  • Haanh Hoang   Hodnotenie: 5,0
    14.05.2013 – 13:44

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    09.04.2013 – 09:33

    jednoduché složení a rozložení grilu. Dobře omyvatelný, spokojenost

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    22.03.2013 – 17:31

    S výrobkem jsme spokojeni,

  • David Fogl   Hodnotenie: 5,0
    21.12.2012 – 14:13

    splnil očekávání na domácí gril

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 3,0
    14.12.2012 – 09:02

    Dobrý den, omlouvám se, ale tento výrobek byl zakoupen jako dárek k Vánocům. Takže nemohu říci žádné hodnocení. Děkuji za pochopení.

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    12.10.2012 – 09:13

    Gril je velmi rychle ohřátý, maso krásně propečené; 3kg masa byly za 3/4hod nejen ogrilované, ale i snědené :-) snadné čištění díky tomu, že jde rozebrat a celou pečící desku omýt ve dřezu; jednoduchý, funkční-mohu jen doporučit

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    22.08.2012 – 15:09

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    11.08.2012 – 22:51

    Perfektní výrobek - využili jsme i na dovolené v zahraničí, jsme s nákupem velmi spkojeni.

  • Zdeněk Šimek   Hodnotenie: 5,0
    05.08.2012 – 00:45

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 4,0
    02.08.2012 – 06:42

    Produkt jsem zakoupila jako dárek, takže osobně hodnotit nemohu. Odpověď na můj dotaz, jak jsou spokojeni byla, že krkovice byla hotová za 8 minut a zůstala krásně šťavnatá. Z toho soudím, že jsme zakoupili dobře :-). V předchozích recenzích jsem se dočetla, že gril dost prská, na tento dotaz mi bylo řečeno, že záleží na tom jaké maso a v jakém stavu se právě griluje. Takže ani na tento problém si nestěžovali - komu neprská maso na pánvi? Myslím, že tento produkt mohu doporučit.

  • Martina Hladíková   Hodnotenie: 5,0
    08.07.2012 – 15:02

    Jsme maximálně spokojeni. Hladíkovi

  • Marcela Feltlova   Hodnotenie: 5,0
    19.06.2012 – 08:58

    skvele se cisti :) je skvely

  • Hana Krčková   Hodnotenie: 5,0
    16.05.2012 – 08:11

    OK

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    08.05.2012 – 11:42

    Funguje skvěle, grilovací plocha se rozehřeje skoro okamžitě, maso je dobré. Oceňuji jednoduchou údržbu - jen namísto v myčce doporučuji umýt v ruce, v myčce se všechny nečistoty neodstaní. Ale samotné omytí je věc opravdu na pár minut.

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 4,0
    07.04.2012 – 09:31

    + kvalitní zpracování splnil očekávání na funkčnost - nízké okraje,jídlo má při obracení tendenci vypadávat ven

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 4,0
    05.04.2012 – 09:14

    Gril jsme vyzkoušeli zatím jen třikrát. Manipulace s ním je velmi jednoduchá a intuitivní. Rozložení i složení je snadné, stejně jako čištění jednotlivých částí. Za kupovanou cenu velká spokojenost.

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    03.04.2012 – 15:54

    Spokojenost. Jednoduché, rychlé a pohodlné. Doporučuji zde nakoupit.

  • Eva Tetíková   Hodnotenie: 4,0
    12.03.2012 – 13:05

    S výrobkem jsem spokojená. Klady: - rychlé zahřátí na požadovanou teplotu (cca 2 min.) - snadné čištění (vše jde rozebrat) - snadná obsluha (jednoduchý a přesný návod) - nemusí se používat tuk Mínusy: - vyšší teplota ve středu grilu (někdy i výhoda) - nešikovná obracečka (vždy jde koupit jiná) Výrobek doporučuji koupit, s přístupem MALL.CZ jsem nadmíru spokojená (rychlé dodání, profesionální přístup).

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 4,0
    16.02.2012 – 19:29

  • Milan Kastner   Hodnotenie: 5,0
    15.02.2012 – 09:17

    Elegantní vzhled, za velmi přínosné považuji , že se opravdu rychle zahřeje, ale i nepřilnavá vrstva se mi stejně jako bytelná celá plotna zatím jeví jako velmi kvalitní. Gril je snadno rozebíratelný na díly ( tj 1- na stojan, 2-ohřívací plotnu se zabudovanou topnou spirálou, 3-termostatovou-napájecí jednotku s ovl.knoflíkem a šňůrou a na 4-odkapovou misku) , takže oddělitelná plotna se dobře myje. Použitelná plocha grilovací desky je 35,5x28,5 cm, z toho plochá část 13,5x28,5 cm. Kombinace plochy a "žeber" je šikovná . Zatím nemám výrobku co vytknout a tedy naprostá spokojenost. Mohu jen doporučit..

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    10.02.2012 – 08:59

    S výrobkem jsem naprosto spokojená.

  • Martina Kejvalová   Hodnotenie: 5,0
    06.02.2012 – 12:45

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    04.02.2012 – 09:06

    Je senzeční

  • Miloš Zimmermann   Hodnotenie: 5,0
    02.02.2012 – 20:02

    Měl jsem možnost si tento gril vyzkoušet dříve, než jsem ho koupil (u "skoro tchána"). Zalíbil se mi hlavně tím, jak je chytře vymyšlený, jednoduchý a přitom perfektní. A cena nevypadala špatně. Nicméně jsem od přírody nedůvěřivý a tak jsem ještě poté strávil několik hodin hledáním ještě lepšího grilu v podobné cenové kategorii na internetu. Škoda toho času, nenašel jsem nic, co by v této cenové relaci konkurovalo tomuto grilu. Koupil jsem ho a mám z něj obrovskou radost. Rozhodně doporučuji, pokud nechcete za gril utratit podstatně více peněz.

  • Tomáš Kubeš   Hodnotenie: 5,0
    11.01.2012 – 09:15

    Naplnil očekávání

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 4,0
    10.01.2012 – 10:18

    Vysledky su rychlo hotove a velmi chutne. Zatial spokojnost.

  • Jana Vránová   Hodnotenie: 5,0
    01.01.2012 – 20:06

    super

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    19.12.2011 – 06:42

    Požíváme doma již druhým rokem na naprosté spokojenosti. Tento jsme koupili jako dárek

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    05.12.2011 – 13:59

    Výborný gril, lehce se udržuje

  • Miloslava Hendrychová   Hodnotenie: 4,0
    30.11.2011 – 08:50

    Spokojená

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 5,0
    21.09.2011 – 21:56

    Skvělý, nemá chybu, doporučuji koupit.

  • Rudolf Schmuch   Hodnotenie: 5,0
    15.08.2011 – 07:25

    Výborné grilování, snadná údržba.

  • Autor si prial zostať v anonymite   Hodnotenie: 4,0
    15.07.2011 – 12:25

    Gril pracuje tak jak jsme očekávali, možná na středu "peče" trochu více než při okraji. Grilovací deska se docela dobře umývá. Kuřecí prsa bez kapky oleje se mi zatím povedli pouze tady. Výhodné je odkapávaní mastnoty do spodní nádobky s vodou, protože vodu stačí pouze vylít. Horní deska se může mýt i v myčce, na to jsme zatím nenašli odvahu :-)


↑ hore


Prihlásenie do klientskeho centra

Nepoznáte Vaše heslo?

↑ hore