Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Moderná kuchyňa je zložitý a dobre fungujúci organizmus, ku ktorému treba moderné technologické vybavenie, splnenie hygienických a zákonných požiadaviek.
môžete mať 06.05 - 09.05
Prepracované druhé vydanie tejto publikácie vychádza z veľmi úspešného prvého vydania.
môžete mať 06.05 - 09.05
Pre potreby pracovníkov verejného stravovania, študentom aj účastníkom rekvalifikačných kurzov autori predkladajú odbornú publikáciu, ktorá vysvetľuje komplexný rozsah základných znalostí z odboru.
môžete mať 06.05 - 09.05
Stolničenie v kocke je určené pre potreby pracovníkov vo verejnom stravovaní.
môžete mať 06.05 - 09.05
Oba diely slovníka využijú nielen odborníci pracujúci v odbore gastronómie, ale je určený aj pre amatérov.
môžete mať 06.05 - 09.05
Veľký gastronomický slovník je určený všetkým, ktorí chcú v tomto rozsiahlom obore získať podrobné informácie.
môžete mať 06.05 - 09.05
Kniha je určená všetkým, ktorí pestujú okrasné rastliny pre potechu aj lásku k prírode.
môžete mať 06.05 - 09.05
Chov zlatohlávkov a nosorožíkov v teráriách, popis chovných zariadení, potrava, škodcovia atď.
môžete mať 06.05 - 09.05
Výrobca širokého radu potápačských počítačov pre prístrojové aj freeridové potápanie.