Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Víno žltozelenej farby s bohatou vôňou ovocno-rastlinných tónov, najmä zrelých egrešov, zelenej broskyne, žihľavy a lúčneho medu. Víno s výrazným chuťovým vnemom s dominujúcou chuťou egrešov, žihľavového extraktu a dužiny grapefruitu s vábivými kyselinami a vyrovnanou, jemne korenistou dochuťou.
môžete mať 25.04 - 26.04
Víno žltozelenej farby sýtejšieho odtieňa s výraznou a zároveň elegantnou minerálno-ovocnou vôňou, najmä nelúpaných citrusových plodov a sušených hrozienok obohatenou o interesantné minerálno-zemité tóny. Chuť vína je výborne štruktúrovaná s celkovým hlbokým chuťovým vnemom s dlhým doznievaním.
môžete mať 25.04 - 26.04
V pohári Vás okamžite očarí nádherná minerálno-ovocná vôňa plná prívetivých ovocných tónov, ktorým dominujú zrelé jablká a nelúpané citrusové plody.
môžete mať 25.04 - 26.04
Sýta jasnočervená farba a ovocná vôňa kôstkového ovocia, najmä čerešní a višní, si vás prvým dojmom okamžite podmaní.
môžete mať 25.04 - 26.04
Víno jemnej zelenožltej farby s príťažlivou ovocnou vôňou tropického ovocia zvýraznenou medovými tónmi. Chuť vína je ovocne.
môžete mať 25.04 - 26.04
Víno sýtej bordovej farby s príťažlivou zamatovou ovocnou vôňou, najmä sliviek a čierneho bobuľového ovocia s jemným korenisto-ovocným vnemom. Chuť vína je plná, harmonická, ovocne šťavnatá s tónmi červeného bobuľového ovocia, príjemne korenistá s dlhou ovocnou dochuťou.
môžete mať 25.04 - 26.04
Víno výraznej žltej farby s medovo-korenistou vôňou, najmä ruže, kvetového medu a muškátových listov, obohatenou o jemné minerálne tóny. Chuť vína je medovo-ovocná so šťavnatými ovocnými kyselinami, intenzívnou korenistosťou a príjemnou nasládlou dochuťou.
môžete mať 25.04 - 26.04
Víno sýtej žltozelenej farby s príťažlivou bohatou vôňou s noblesnými vnemami medu, vanilky a dubového dreva. Chuť vína je opulentná a minerálna s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti.
môžete mať 25.04 - 26.04
Odrody Hron, Váh, Rimava, Rudava, tzv. „modré rieky“ patria medzi slovenské novošľachtence, ktoré vyšľachtila Dorota Pospíšilová. Víno tmavorubínovej farby a komplexnej podmanivej vône čiernych ríbezlí a tmavého lesného ovocia, najmä čučoriedok a černíc, obohatenej o tóny grafitu a tabaku.
môžete mať 25.04 - 26.04
Rizing rýnsky z obce Vinodol z exkluzívnej edície WINEMAKER´S CUT patrí medzi najlepšie biele vína ročníka 2015.
môžete mať 25.04 - 26.04
Víno rubínovo granátovej farby jemného odtieňa s príťažlivou ovocnou vôňou, najmä tónmi cassis a čierneho bobuľového ovocia a decentnou korenistosťou. Chuť vína je odrodovo ovocná s lahodnými tónmi čiernych ríbezlí a grafitu podporená harmonickou štruktúrou kyselín a tanínov.
Momentálne nedostupné
Víno iskrivo ružovej farby a výrazne ovocnej príťažlivej vône sladkého ovocia, najmä lesných jahôd a malín. Chuť vína je šťavnato ovocná s ríbezľovo-žihľavovým lemom, harmonickou štruktúrou kyselín, celkovou eleganciou a dlhým doznievaním.
Momentálne nedostupné
Víno tmavočervenej farby bordového odtieňa s decentnou odrodovou ovocnou vôňou, hlavne čerešní a sliviek. Chuť vína je šťavnato ovocná s dominanciou kôstkového ovocia podporená súhrou jemných kyselín a tanínov s korenisto zamatovou dochuťou.
Momentálne nedostupné
Víno ružovej farby s pôsobivou ovocnou vôňou zrelého červeného bobuľového ovocia, najmä lesného malinčia. Chuť vína je lahodne ovocná s harmonickou štruktúrou kyselín s ovocnosťou dozrievajúcich čerešní.
Momentálne nedostupné
Jemná žltozelenkastá farba vína s pestrou škálou ovocných vôní, najmä citrusových plodov s ľahkým muškátovým tónom. Chuť vína je šťavnato ovocná s nuansami dužiny tropického ovocia zvýraznenými sviežimi citrusovými kyselinami. Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 13 °C.
Momentálne nedostupné
Víno zelenožltej farby, s podmanivou sladkasto-ovocnou vôňou, najmä s tónmi hruškového nektáru a dužín pomaranča, lemovanou medovo-korenistými vnemami. Chuť vína je lahodne ovocná, so sladkastou ovocnosťou prezretého tropického ovocia, podporená harmonickými kyselinami.
Momentálne nedostupné
Svetločervená farba vína s vôňou ostružiny maliny a moruše s noblesnými podtónmi kôstkového ovocia, jesenného lístia a čierneho korenia. V chuti je víno príťažlivo ovocné s pevnými trieslovinami a dlhou dochuťou. Víno odporúčame podávať pri teplote 15 – 16 °C
Momentálne nedostupné
Víno svetlozelenej farby s príjemnou ovocnou vôňou pestrej palety citrusového ovocia a jabĺk. Chuť vína je bohatá šťavnatých dužín citrusových plodov so sviežimi kyselinkami a medovo-ovocnou dochuťou.
Momentálne nedostupné
Biele víno žltej farby výraznejšieho odtieňa s vyváženou vôňou minerálneho charakteru, jemnou ovocnosťou..
Momentálne nedostupné
Víno z Galileovej nádoby očarí žltozelenkastou farbou s bohatou vôňou ovocno-rastlinných tónov, zrelých egrešov, zelenej broskyne a lúčneho meda.
Momentálne nedostupné
Biele víno. Víno svetlej zlatistej farby so suchou ovocnou minerálnou chuťou je podporené tónmi citrusových plodov a komplexnou.
Momentálne nedostupné
Šumivé biele víno. Svieža svetlozelená farba s okúzľujúcou, no zároveň nevtieravou ovocnou arómou zrelých jabĺk a orieškov. Najviac však zaujme.
Momentálne nedostupné
Víno jemnej ružovej farby s pôsobivou ovocnou vôňou zrelého červeného bobuľového ovocia najmä malín. Chuť vína je lahodne ovocná s harmonickou štruktúrou kyselín a dozrievajúcich čiernych ríbezlí. Víno odporúčame podávať pri teplote 9 – 11 °C
Momentálne nedostupné
Víno zelenožltej farby s jemnou ovocnou vôňou zeleného ovocia a lúčnych kvetov. Chuť vína je lahodne ovocná s jemnými kyselinami a horkastými odrodovými mandľovými tónmi. Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 12 °C.
Momentálne nedostupné