MEDITEA Pochúťka s kozím syrom a sušenými paradajkami, 90g
2,99 € 2,68 €

Kozí syr so sušenými paradajkami. Skutočná pochúťka pre Vaše chuťové poháriky. Stačí jednoducho natrieť na chlieb, toast alebo chrumkavú bagetu a pochutnať si.Francúzske tapenády Meditea sa vyrábajú tradičnou metódou bez prídavku farbív, konzervantov a emulgátorov.

MEDITEA Pochúťka so Sardinky s citrónom, confit, 90g
2,99 € 2,68 €

Provensálska sardináda s konfitovaným citrónom. Stačí jednoducho natrieť na plátok voňavého chleba potretého vrstvou masla. Francúzske tapenády Meditea sa vyrábajú tradičnou metódou bez prídavku farbív, konzervantov a emulgátorov.

MEDITEA Pochúťka z cukiet s parmezánom, 90g
2,99 € 2,86 €

Sladký, jemný recept, v ktorom sa parmezán a sušené paradajky miesia s cuketou. Stačí jednoducho natrieť na chlieb, toast alebo chrumkavú bagetu a pochutnať si. Francúzske tapenády Meditea sa vyrábajú tradičnou metódou bez prídavku farbív, konzervantov a emulgátorov.

MEDITEA Pochúťka zo sušených paradajok, 90g
2,99 € 2,68 €

Nadpozemský pôžitok!!! Chuti sušených rajčín je veľmi ľahké podľahnúť. Francúzske tapenády Meditea sa vyrábajú tradičnou metódou bez prídavku farbív, konzervantov a emulgátorov.

MEDITEA Tapenáda z čiernych olív s bazalkou, 90g
2,99 € 2,86 €

Bazalka prináša v tomto recepte nádych typickej provensálskej čerstvosti a vynikajúcu rovnováhu medzi olivami a ančovičkami. Francúzské tapenády Meditea sa vyrábajú tradičnou metódou bez prídavku farbív, konzervantov a emulgátorov.

Tapenáda je francúzsky stredoveký vynález a znamená pasta/ paštéka. Hovorí sa, že prvé olivové pasty, známe aj ako „olivada“ alebo „tapanade“ vznikli v Provence.

Meditea vyrábá zeleninové a rybie paštéky zo stredomorských produktov ako sú olivy, artyčoky, paradajky, baklažán, cuketa a tiež z rybičiek (tuniak, sardinky a tresky). Tieto chutné tapenády, obohatené kvalitním extra panenským olivovým olejom, sú lákavým predkrmom. Stačí jednoducho natrieť na chlieb, toast alebo chrumkavú bagetu a pochutnať si.

Gastronomické možnosti sú takmer nekonečné – môžete ich pridať do šalátov, cestovín, pizzy alebo ich použiť k zeleninovým pokrmom, rybám,bielemu mäsu alebo na prípravu chuťoviek. Pridaním do vinného octu vzniká nový originální spôsob, ako vytvorit novú chuť dresingu.

Francúzské tapenády Meditea sa vyrábajú tradičnou metódou bez prídavku farbív, konzervantov a emulgátorov, totiž bez Ečok.

Tapenáda je francúzsky stredoveký vynález a znamená pasta/ paštéka. Hovorí sa, že prvé olivové pasty, známe aj ako „olivada“ alebo „tapanade“ vznikli v Provence.

Meditea vyrábá zeleninové a rybie paštéky zo stredomorských produktov ako sú olivy, artyčoky, paradajky, baklažán, cuketa a tiež z rybičiek (tuniak, sardinky a tresky). Tieto chutné tapenády, obohatené kvalitním extra panenským olivovým olejom, sú lákavým predkrmom. Stačí jednoducho natrieť na chlieb, toast alebo chrumkavú bagetu a pochutnať si.

Gastronomické možnosti sú takmer nekonečné – môžete ich pridať do šalátov, cestovín, pizzy alebo ich použiť k zeleninovým pokrmom, rybám,bielemu mäsu alebo na prípravu chuťoviek. Pridaním do vinného octu vzniká nový originální spôsob, ako vytvorit novú chuť dresingu.

Francúzské tapenády Meditea sa vyrábajú tradičnou metódou bez prídavku farbív, konzervantov a emulgátorov, totiž bez Ečok.