Cena
Dostupnosť
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Davidoff Café Espresso 57 je pražená pri špeciálnom stupni praženia 57, ktorý je vyváženým spojením doby praženia a dokonalej teploty. To umožňuje, aby sa v prvotriednych zrnách rozvinula príjemná aróma s ľahko čokoládovou príchuťou. Tmavé, intenzívne praženie prekvapí typickou chuťou kávy espreso.
môžete mať ZAJTRA
Davidoff Café Espresso 57 je zrnková káva pražená pri špeciálnom stupni praženia 57, ktorý je vyváženým spojením doby praženia a dokonalej teploty. To umožňuje, aby sa v prvotriednych zrnách rozvinula príjemná aróma s ľahko čokoládovou príchuťou. Tmavé, intenzívne praženie prekvapí typickou chuťou kávy espreso.
môžete mať ZAJTRA
Davidoff Café Créme je exkluzívnou zmesou intenzívne pražených zrniek, v ktorých sa rozvíja výrazne vycibrená aróma, plná chuť a jedinečná zamatová pena. Ideálna pre plne automatické kávovary.
môžete mať ZAJTRA
Davidoff Créme Intense Zrnková káva zo starostliov vybraných kávových zŕn Arabica z Latinskej Ameriky v spojení s robustou z Indie. To je základ tejto kávy, ktorá sa môže hrdiť v chuťovom profile tónmi horkej čokolády. Ma krásnu zamatovú krému.
môžete mať 23.04 - 24.04
V mletej káve Davidoff Café Fine Aroma sa jedinečným spôsobom snúbi stredne silná chuť a vycibrený kyslý charakter zakončený výraznou lahodnou vôňou. Jemná, delikátna chuť prekoná aj tie najvyššie očakávania.
môžete mať ZAJTRA
Zrnková káva Davidoff Café Créme Intense ponúka výraznú vycibrenú arómu, plnú chuť a jedinečnú smotanovú penu. Táto káva je ideálna pre plne automatické kávovary.
môžete mať ZAJTRA
Davidoff Espresso 57 Táto káva predstavuje zmes zŕn Arabica z Južnej a Strednej Ameriky s vyváženou intenzitou, ktorá je spôsobená tmavším pražením. V chuťovom profile vás budú lahodne sprevádzať jemné tóny čokolády. Ide o mletú kávu
môžete mať 23.04 - 24.04
Davidoff Espresso 57 Táto káva predstavuje zmes zŕn Arabica z Južnej a Strednej Ameriky s vyváženou intenzitou, ktorá je spôsobená tmavším pražením. V chuťovom profile vás budú lahodne sprevádzať jemné tóny čokolády.
môžete mať 23.04 - 24.04