Cena
Dostupnosť
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Najlepšie z našich syrových omáčok na peknom drevenom podklade. Jednoduchý, ale veľmi elegantný remeselný darček.Vychutnajte si svoje obľúbené syry s našimi jedinečnými omáčkami! Pikantná sladká omáčka z fíg, pomarančov, hrušiek, gaštanov a jahôd. Drevené dosky vyzerajú veľmi atraktívne.
môžete mať 02.05 - 03.05
Chutný recept obsahujúci 60 % najlepších sicílskych pistácií.
môžete mať 02.05 - 03.05
Rozhodnutie konzervovať tieto klobásy v oleji zo semienok je spôsobené snahou rešpektovať a nezmeniť chuť hlavnej zložky tejto pochúťky, ktorou je kvalitné bravčové mäso. Olej zo semien je totiž veľmi jemný a bez chuti. Použité mäso je najvyššej kvality.
môžete mať 02.05 - 03.05
Brezzo ponúka syr tomini s príchuťou hľuzoviek. Ide o typickú piemontskú mliečnu pochúťku. Tomini sú mäkké, ploché, okrúhle a rôzne vyzreté syry.
môžete mať 02.05 - 03.05
Manukový med sa získava z kvetov typickej novozélandskej rastliny. Je to veľmi špeciálny med s príjemnou chuťou a pri pravidelnom používaní má priaznivé účinky na organizmus.
môžete mať 02.05 - 03.05
Vysokokvalitný džem vyrobený z najlepších sezónnych broskýň a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g broskýň, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 02.05 - 03.05
Kvalitný džem z najlepších sezónnych čučoriedok a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g čučoriedok, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 02.05 - 03.05
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridaním tekvice. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 02.05 - 03.05
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridaním špargle. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 02.05 - 03.05
Táto jemná a nadýchaná soľ z vôd Stredozemného mora má jemnú vôňu.
môžete mať 02.05 - 03.05
Táto vločková soľ bohatá na minerály sa ťaží v púšti Thar, ktorá sa rozprestiera pozdĺž indicko-pakistanskej hranice. Má krémovo sivú farbu, výraznú, mierne kyslastú chuť a je vhodná na dochutenie všetkých druhov jedál.
môžete mať 02.05 - 03.05
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 02.05 - 03.05
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridaním citróna. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 02.05 - 03.05
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridaným šafranom. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 02.05 - 03.05
Brezzo medy sú prírodné produkty, nie sú ochutené ani aromatické a produkujú ich včely, ktoré navštevujú polia s jedným kvetom. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 02.05 - 03.05
Cestoviny vyrobené z najlepšej múky z tvrdej pšenice a prírodných ingrediencií, ako je špenát, paradajky, červená repa a kurkuma. Originálny tvar cestovín je potešením pre oči aj chuťové bunky.
môžete mať 02.05 - 03.05
Táto soľ sa stále zbiera starodávnou keltskou metódou. Jej sivá farba je spôsobená osobitným druhom ílu.
môžete mať 02.05 - 03.05
Agátový med s kúskami čiernych hľuzoviek je pochúťka kombinujúca agátový med a jemnozrnné kúsky hľuzoviek. Výsledkom je kombinácia originálnej vône s jemnou chuťou medu.
môžete mať 02.05 - 03.05
Med ochutený šafránovými stigmami. Najčistejší šafran zo Sardínie sa spája s najjemnejším agátovým medom z Brezza. Výsledkom je výnimočne jedinečný produkt.
môžete mať 02.05 - 03.05
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridanými artičokmi. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 02.05 - 03.05
Na prípravu tohto jemného, zamatového krému s delikátnou, ale intenzívnou chuťou sa používa len najjemnejšia časť artičoku.
môžete mať 02.05 - 03.05
Najlepšie artičoky talianskeho pôvodu sa rozrežú na polovicu a naložia do olivového oleja. Dobré, chutné a originálne.
môžete mať 02.05 - 03.05
Balzamikový ocot z Modeny Invecchiato IGP (chránené zemepisné označenie). Tento ocot zreje 36 mesiacov v dubových sudoch, ktoré mu dodávajú typickú sladkokyslú chuť.
môžete mať 02.05 - 03.05
Intenzívna a nezameniteľná chuť sardelí sa spája s petržlenovou vňaťou v dokonalej rovnováhe chutí.
môžete mať 02.05 - 03.05