Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Úžitkový nôž je veľmi šikovná zmes kuchárskeho noža a paringového noža. Najbežnejšou aplikáciou úžitkového noža v kuchyni je spracovanie ovocia a zeleniny, ktoré je možné ošúpať aj krájať. Ale aj menšie kúsky rýb a mäsa sa dajú ľahko rezať. Keďže nôž, je na oboch stranách ostrý, je veľmi často použí
môžete mať 26.04
Rezací nôž Böker Manufaktur Solingen Saga s dlhým štíhlym tvarom, je vhodný na presné krájanie mäsa a rýb, na krájanie extra jemných plátkov, kociek alebo rovnomerne silných častí. Má pevnú čepeľ s hladkou hranou a plochým brúsením z nehrdzavejúcej ocele 440C s povrchovou úpravou Stonewash, prechá
môžete mať 26.04
Paringový nôž je obzvlášť praktický a má krátku čepeľ. Všetky menšie práce v kuchyni sa vykonávajú s týmto nožom. Hlavnou úlohou tohto noža je krájanie ovocia a zeleniny. Je dokonale vhodný na rezanie pozdĺž šupky.
môžete mať 26.04
Úžitkový nôž Böker Manufaktur Solingen Saga Santoku je nôž, jeho meno znamená „Tri cnosti“, je rovnako vhodný pre mäso, ryby a zeleninu. Vďaka širokej čepeli sa Santoku obzvlášť ľahko ovláda. Má pevnú čepeľ s hladkou hranou s plochým brúsením z nehrdzavejúcej ocele 440C s povrchovou úpravou Stonewa
môžete mať 26.04
Šéfkuchársky nôž Böker Manufaktur Solingen Saga Chef´s Knife Grenadill je najdôležitejším nožom v kuchyni, má tenký hrot vhodný aj na krájanie cibule alebo drobnej zeleniny. Vďaka svojej dĺžke ho možno použiť aj ako nôž na mäso. Je ním tiež ľahké spracovať veľkú zeleninu. Má pevnú čepeľ s plochým b
môžete mať 26.04
Nôž na filety sa používa hlavne na filetovanie rýb, a preto patrí k základnému vybaveniu každého rybára. Vyznačuje sa dlhou, úzkou a pružnou čepeľou. Používa sa aj na iné účely. V mäse sa ostrý nôž Fillet Knifee používa na odstránenie šliach alebo kože a dužina ovocia a zeleniny sa dá rýchlo odstrán
môžete mať 26.04
Nôž na zeleninu Böker Manufaktur Solingen Gemüsemesser Damast Black nevyhnutný na prípravu, čistenie a spracovanie ovocia a zeleniny. Vďaka krátkej čepeli je veľmi praktický a dá sa použiť obzvlášť presne. S čepeľou s hladkou hranou, ktorá pozostáva z 37 vrstiev damaškovej ocele, pričom jadro je z
môžete mať 26.04
Paringový nôž je obzvlášť praktický a má krátku čepeľ. Všetky menšie práce v kuchyni sa vykonávajú s týmto nožom. Ako už názov napovedá, hlavnou úlohou je odrezávanie ovocia a zeleniny. Je dokonale vhodný na rezanie pozdĺž šupky.
môžete mať 26.04
Chef's Knife alebo nôž kuchára je jedným z najdôležitejších nožov v kuchyni a patrí k základnému vybaveniu. Má o niečo širšiu a dlhšiu čepeľ ako iné nože. Tenký hrot je vhodný aj na rezanie cibule alebo malej zeleniny. Vďaka svojej dĺžke sa dá použiť aj ako nôž na mäso. Je tiež ľahké spracovávať veľ
môžete mať 26.04
Nôž na chlieb Böker Manufaktur Solingen Damast Black Brotmesser sa vyznačuje špeciálnym zúbkovaním na rezanie chleba aj na iné tvrdé potraviny. S čepeľou so zúbkovanou hranou, ktorá pozostáva z 37 vrstiev damaškovej ocele, pričom jadro je z nerezovej ocele VG-10. Rukoväť je z preglejky s prvkami
môžete mať 26.04
Rezací nôž Böker Manufaktur Solingen Damascus Black Carving Knife z radu kuchynských nožov Damask Black s japonským dizajnom. Hodí sa na krájanie rýb a mäsa – na krájanie na tenké plátky, kocky a rovnomerné časti. Má pevnú čepeľ s hladkou hranou z nehrdzavejúcej ocele z 37-vrstového damašku s krásn
môžete mať 26.04
Úžitkový kuchynský nôž Böker Manufaktur Solingen Damast Olive vhodný na spracovanie ovocia a zeleniny, na krájanie a šúpanie, na menšie kusy rýb či mäsa. S obojstranne brúsenou čepeľou s hladkou hranou z 37 vrstvovej damaškovej ocele s jadrom z prémiovej ocele VG-10. Rukoväť je z olivového dreva
môžete mať 26.04
Sada troch kuchynských nožov Böker Manufaktur Solingen Damast Olive Trio kombinuje tradične japonské rukoväte vyrobené z miestneho olivového dreva s čepeľami ostrými ako žiletka z nehrdzavejúceho damašku s 37 vrstvami ocele, ktoré sa vyznačujú krásnou kresbou. Extrémne odolné jadro čepele pozostáva
môžete mať 26.04
Chef's Knife alebo nôž kuchára je jedným z najdôležitejších nožov v kuchyni a patrí k základnému vybaveniu. Má o niečo širšiu a dlhšiu čepeľ ako iné nože. Tenký hrot je vhodný aj na rezanie cibule alebo malej zeleniny. Vďaka svojej dĺžke sa dá použiť aj ako nôž na mäso. Je tiež ľahké spracovávať veľ
môžete mať 26.04
Kuchynský krájací nôž Böker Manufaktur Solingen Damascus Olive Carving Knife sa hodí na presné krájanie mäsa a rýb na tenké plátky alebo kocky. Má dlhú a tenkú čepeľ pozostáva z 37 vrstvovej damaškovej ocele, pričom jadro je z japonskej ocele VG-10. Tradičná rukoväť je z miestneho olivového dreva,
môžete mať 26.04
Séria kuchynských nožov Boker, ktoré sú ručne vyrobené manufaktúrou v Solingene, vám ponúkajú 7 nožov: Zeleninový nôž pre prípravu, čistenie a spracovanie ovocia a zeleniny, Paringový nôž na krájanie ovocia a zeleniny, taktiež je vhodný na rezanie pozdĺž šupky, Úžitkový nôž na spracovanie ovocia a z
môžete mať 26.04
Malý kuchársky nôž Böker Manufaktur Solingen Cottage-Craft Chef's Knife zo série kuchárskych nožov vyrobených v Solingene, ktorý je vyrobený tradičným remeselným spôsobom spracovania. Ide o najdôležitejší kuchynský nôž , hodí sa na krájanie cibule, drobnej zeleniny, mäsa, veľkej zeleniny. Má širši
môžete mať 26.04
Kuchársky nôž Böker Manufaktur Solingen Cottage-Craft Santoku zo série kuchárskych nožov vyrobených v Solingene, ktorý je vyrobený tradičným remeselným spôsobom spracovania. Ide o univerzálny nôž a hodí sa na krájanie mäsa, rýb i zeleniny. Má širšiu čepeľ japonského štýlu s tenkým hrotom s hladkou
môžete mať 26.04
Nôž na zeleninu Böker Manufaktur Solingen Core Vegetable Knife je nevyhnutný na prípravu, čistenie a spracovanie ovocia a zeleniny. Má pevnú krátku čepeľ z ocele X50CrMoV15, ručne kovanú a s remeselným spracovaním, s vysoko lešteným ručným brúsením. Rukoväť je z orechového dreva. Kovaná opierka z
môžete mať 26.04
Kuchynský nôž Böker Manufaktur Solingen Core je praktický nôž, ktorý slúži na šúpanie a krájanie ovocia a zeleniny. Má krátku zahnutú čepeľ z ocele X50CrMoV15 a je ručne kovaná. Kovaná opierka zaisťuje bezpečné uchopenie a chráni používateľa pred možnými zraneniami v prípade pošmyknutia. So vzoro
môžete mať 26.04
Kuchársky nôž Böker Manufaktur Solingen Core Chef's Knife je najdôležitejší nôž v kuchyni a patrí k základnému vybaveniu. Vhodný na krájanie cibule či drobnej zeleniny, veľkej zeleniny i na mäso.Má pevnú čepeľ zo zliatiny chróm - molybdén - vanádium (X50CrMoV15), je tradičné ručne brúsená s vysokým
môžete mať 26.04
Vykosťovací nôž Böker Manufaktur Solingen Core zo série Böker Core, je produkt s dynamickými líniami, vynikajúcou ovládateľnosťou a úchvatnými reznými schopnosťami. Má pevnú čepeľ s hladkou hranou z ocele X50CrMoV15, má kovovú opierku a zaoblený chrbát pre jednoduchšiu manipuláciu. Krásne vzorova
môžete mať 26.04
Vidlička na mäso Böker Manufaktur Solingen Core Meat Fork v porovnaní s bežnou vidličkou ponúka výhodu svojich dvoch dlhých a veľmi ostrých hrotov, ktoré môžu ľahko preniknúť hlboko do mäsa. Vďaka tomu je ideálny na podávanie veľkých kúskov vareného mäsa. Vhodná pri grilovaní.
môžete mať 26.04
Lúpací nôž Böker Manufaktur Solingen Core Professional je obzvlášť praktický na všetky menšie práce v kuchyni, na krájanie ovocia a zeleniny. Má krátku pevnú hladkú čepeľ z chróm-molybdén-vanádiovej ocele X50CrMoV15, je tradičné ručne brúsená s vysokým leštením. S jemne zaoblenou chrbticou pre lep
môžete mať 26.04