Bio Benjamin Čokoláda ~ modrá spirulina (60 g)
4,59 €

100 % rastlinná „bean to bar“ čokoláda
s extraktom zo spiruliny
sladená surovým trstinovým cukrom
s minimálnym podielom kakaa až 35%
z ekologického poľnohospodárstva
bez lepku a laktózy

Bio Benjamin Čokoláda ~ Svetlá – matcha a citrón (70 g)
3,29 €

100 % rastlinná „bean to bar“ čokoláda
s matcha čajom a osviežujúcim citrónovým olejom
sladená surovým trstinovým cukrom
s minimálnym podielom kakaa až 35%
z ekologického poľnohospodárstva
bez lepku a laktózy

Bio Benjamin Čokoláda ~ jahoda a malina (60 g)
3,29 €

100 % rastlinná „bean to bar“ čokoláda
s jahodami a malinami
sladená surovým trstinovým cukrom
s minimálnym podielom kakaa až 35%
z ekologického poľnohospodárstva
bez lepku a laktózy

Bio Benjamin Čokoláda ~ Tmavá - mäta a maca (70 g)
3,29 €

100 % rastlinná „bean to bar“ čokoláda
s macou a mätovým olejom
sladená surovým trstinovým cukrom
s minimálnym podielom kakaa až 70%
z ekologického poľnohospodárstva
bez lepku a laktózy

Bio Benjamin Čokoláda ~ kurkuma zázvor citrón (60 g)
3,29 €

100 % rastlinná „bean to bar“ čokoláda
s kurkumou, zázvorom a citrónovým olejom
sladená surovým trstinovým cukrom
s minimálnym podielom kakaa až 35%
z ekologického poľnohospodárstva
bez lepku a laktózy

Bio Benjamin Čokoláda ~ s čili kakaovými kúskami (60 g)
3,29 €

100 % rastlinná „bean to bar“ čokoláda
s praženými kakaovými kúskami a čili práškom
sladená surovým trstinovým cukrom
s minimálnym podielom kakaa až 35%
z ekologického poľnohospodárstva
bez lepku a laktózy

Bio Benjamin Čokoláda ~ s čubricou (60 g)
3,29 €

100 % rastlinná „bean to bar“ čokoláda
s tradičnou Bulharskou čubricou
sladená surovým trstinovým cukrom
s minimálnym podielom kakaa až 35%
z ekologického poľnohospodárstva
bez lepku a laktózy

Rodinný podnik Benjamínovcov objavil svoju vášeň pre čokoládu v roku 2014. Začali experimentovať doma a vyrábať čokoládu zo surového (raw) kakaa. Ich víziou bolo vyrobiť prvú bulharskú organickú (BIO) surovú čokoládu, ktorá je sladená agáve sirupom. Niekoľko rokov ochutnávali stovky čokolád z celého sveta. To ich viedlo k ich novej vášni – čokoláde, ktorá je vyrobená z pražených kakaových bôbov. Rodinný podnik pozostáva z bratov Krassimira a Martina Benjamínovcov a jeho manželky Sarah Alsbey. Spolu študovali históriu technológie spracovania kakaa a kakaových bôbov. Na začiatku roku 2017 vznikli dve nové produktové línie – Benjamíssimo a Happy Benjamino – čo tvorí 16 nových produktov so zaujímavými receptami. Ich produkty pozostávajú z kakaových bôbov dovážaných zo vzdialenej Nikaraguy. Spoločnosť funguje sprôsobom “bean to bar”, čo znamená že spoločnosť kontroluje celý proces od výberu a nákupu kakaových bôbov až po finálne spracovanie.

Rodinný podnik Benjamínovcov objavil svoju vášeň pre čokoládu v roku 2014. Začali experimentovať doma a vyrábať čokoládu zo surového (raw) kakaa. Ich víziou bolo vyrobiť prvú bulharskú organickú (BIO) surovú čokoládu, ktorá je sladená agáve sirupom. Niekoľko rokov ochutnávali stovky čokolád z celého sveta. To ich viedlo k ich novej vášni – čokoláde, ktorá je vyrobená z pražených kakaových bôbov. Rodinný podnik pozostáva z bratov Krassimira a Martina Benjamínovcov a jeho manželky Sarah Alsbey. Spolu študovali históriu technológie spracovania kakaa a kakaových bôbov. Na začiatku roku 2017 vznikli dve nové produktové línie – Benjamíssimo a Happy Benjamino – čo tvorí 16 nových produktov so zaujímavými receptami. Ich produkty pozostávajú z kakaových bôbov dovážaných zo vzdialenej Nikaraguy. Spoločnosť funguje sprôsobom “bean to bar”, čo znamená že spoločnosť kontroluje celý proces od výberu a nákupu kakaových bôbov až po finálne spracovanie.