Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Upresniť parametre
Bali Kitchen Rezance Mie / Mee Goreng [indonézske vyprážané rezance] "Mie Goreng Noodles" 200g Bali Kitchen Bali Kitchen Kantonské rezance Chow Mein [Smažené rezance so zeleninou / tofu / mäsom] "Chow Mien Noodles" 200g Bali Kitchen
Bali Kitchen Rezance Mie / Mee Goreng [indonézske vyprážané rezance] "Mie Goreng Noodles" 200g Bali Kitchen

Rezance Mie / Mee Goreng [indonézske vyprážané rezance] „Mie Goreng Noodles“ 200g Bali Kitchen Čistá hmotnosť: 200g Zloženie: pšeničná múka 75,41 %, voda, soľ, kurkuma. Môže obsahovať: vajcia, sóju a sezam. Výživová hodnota / 100 g: energetická hodnota 1622 kJ/383 kcal, tuky 2 g (z toho nasýtené 0,2

môžete mať 03.05 - 07.05

Bali Kitchen Kantonské rezance Chow Mein [Smažené rezance so zeleninou / tofu / mäsom] "Chow Mien Noodles" 200g Bali Kitchen Bali Kitchen Kantonské rezance Chow Mein [Smažené rezance so zeleninou / tofu / mäsom] "Chow Mien Noodles" 200g Bali Kitchen
Bali Kitchen Kantonské rezance Chow Mein [Smažené rezance so zeleninou / tofu / mäsom] "Chow Mien Noodles" 200g Bali Kitchen

Kantonské rezance Chow Mein [Smažené rezance so zeleninou / tofu / mäsom] „Chow Mien Noodles“ 200g Bali Kitchen Indonézske pšeničné rezance Chow Mein z Bali Kitchen sú pomerne univerzálne rezance, ktoré sú základom mnohých čínskych jedál. Je pravda, že výrobca ju venoval vyprážaným rezancom c

môžete mať 03.05 - 07.05

Bali Kitchen Indonézske rezance s chilli papričkami "Chilli rezance" 200g Bali Kitchen Bali Kitchen Kantonské rezance Chow Mein [Smažené rezance so zeleninou / tofu / mäsom] "Chow Mien Noodles" 200g Bali Kitchen
Bali Kitchen Indonézske rezance s chilli papričkami "Chilli rezance" 200g Bali Kitchen

Indonézske rezance s chilli papričkami „Chilli rezance“ 200g Bali Kitchen Čistá hmotnosť: 200g Zloženie: pšeničná múka 71,92%, voda, soľ, červené chilli papričky 0,22%. Môže obsahovať: vajcia, sóju a sezam. Nutričné hodnoty / 100g: energetická hodnota 1621kJ/383kcal, tuky 2,1g (z toho nasýtené 0,2g)

môžete mať 03.05 - 07.05