Tefal naparovacia žehlička Ultimate Anti-Calc FV9788

Tefal naparovacia žehlička Ultimate Anti-Calc FV9788

Naparovacia žehlička s príkonom 3 000 W s žehliacou plochou Durilium AirGlide Autoclean. Tefal Ultimate Anti-Calc FV9788 disponuje unikátnym vyberateľným zberačom vodného kameňa, funkciou Antidrip a inteligentným automatickým vypnutím. Funkcia Automatic Steam volí správne množstvo pary. Celý popis
S našimi odbornými asistentami môžete nakúpiť cez telefón v pracovné dni od 08:00 do 20:00 na čísle +421 232 331 910
99,90 €
Vrátane RP a DPH
64,80 €
-35%
Tovar od predajcu MALL

Na sklade na 2 predajniach

Ihneď k odberu na 2 predajniach
Predajne
 

Kód: 1080033

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
19.5.2021
Heureka recenzia
Výkon
Široká podstava.
Marianna Ž.
17.2.2021
Overený nákup
Trošku ťažšia ale dobrá.😀
Jaroslav S.
4.4.2020
Overený nákup
Dobrá hmotnost i výkon
Ivona Š.
18.11.2021
Overený nákup
Spokojnosť
Dušan K.
18.9.2021
Overený nákup
zatial spokojnost.... doteraz som mal len 20-30 euové tefalky táto je o 2-3 levely lepšia...
Autor si prial zostať v anonymite
16.6.2021
Overený nákup
jo, žehlí.
Petr B.
4.6.2021
Overený nákup
Celkové hodnocení - výkonná žehlička, kabel hezky dlouhý.
Cena
Povrch žehlicí plochy.
Funkce.
Hmotnost. O to míň nutno na prádlo tlačit. Výtky na hmotnost chápu asi jen u někoho, kdo má 150 cm a 45 kg.
Zadní část žehličky, co na fotce není vidět. Do výřezů v žehl. prknech se pravdu nevejde, leží na plechu. Neznám smysl tohoto plastu.
Tlačítko parního šoku opravdu tlačí do dvou prstů ruky. Nutno držet jinak. Tlačítko (zvlášť použé 3x do roky) mělo být nahoře.
"AUTO STOP" - nelogicky svítí celou dobu, mate uživatele, že se jedná o aktivaci ohřevu. LED na ohřev je někde dole. Mělo to být obráceně a autostop má svítit/blikat, jen pokud je aktivní (=žehlička j…
Autor si prial zostať v anonymite
28.5.2021
Overený nákup
Dosť ťažká.
Petra S.
27.5.2021
Overený nákup
Splnila mé očekávání 😉
Beáta B.
27.5.2021
Overený nákup
Výborne žehlí, trochu ťažšia
Pavlína N.
27.5.2021
Overený nákup
splnila moje očekávání
Jana M.
26.5.2021
Overený nákup
Skvele se s ni pracuje a ze je tezsi do ruky vubec nevadi. Co je pravdou, je hure u teto barvy videt mnozstvi vody v nadrzce.
Ladislav L.
19.5.2021
Overený nákup
Tato žehlička mi byla doporučena dcerou, prý je spolehlivá a má odolný a zároveň super kluzký povrch (Durilium AirGlide). Ano, ale bohužel jsem si ji nepotěžkal... až po koupi jsem si uvědomil její váhu - skoro 2kg bez vody, takže po delším žehlení z ní pěkně bolí ruka. Proto jsem ji vrátil a zakoupil základní model Tefal FV 3968, která má stejný žehlící povrch, ale je lehčí - pouze 1,2kg (s plnou nádržkou 1,6kg).
jednoduché ovládání
super kluzká a odolná žehlící plocha
vysoká hmotnost
Radek H.
14.5.2021
Overený nákup
)
MARTINA V.
13.5.2021
Overený nákup
Žehlička stále neprijemne páchne, ako spalenina, keď zehlim a to som s ňou už asi 8 krát zehlila. Stará Philips bola lepšia.