BRILANZ Žehliaca doska PORTY 105 x 30 cm

BRILANZ Žehliaca doska PORTY 105 x 30 cm

Pestrofarebná žehliaca doska so žehliacou plochou s rozmermi 105 × 30 cm pre nenáročné gazdinky má celokovovú konštrukciu pre dobrú stabilitu, kovovú odkladaciu plochu pre žehličku a je výškovo nastaviteľná v 7 úrovniach. Celý popis
S našimi odbornými asistentami môžete nakúpiť cez telefón v pracovné dni od 08:00 do 20:00 na čísle +421 232 331 910
19,50 €
Vrátane DPH
Tovar od predajcu MALL

Momentálne nedostupné

Kód: 1033797

Recenzie (0)

Peter V.
26.8.2021
Overený nákup
kedze sa prkno hybe pri zehleni, tak je tym padom nebezpecne, lebo pri tak velkej nestabilite hrozi, ze vam zehlicka spadne na zem, na nohu alebo na vase dieta, takze neodporucam, radsej si priplatit za kvalitny produkt
Petr K.
18.12.2020
Overený nákup
Prkno se nám celé kymácelo a na žehlící ploše se promačkávalo. Po shlédnutí recenzi na tento výrobek jsem zjistil, že tento problém má řada zákazníků, tudíž nedoporučuji kupovat tento produkt.
Ivana S.
4.6.2020
Overený nákup
Dobra cena
Prilis tenka latka, na ktorej sa zehli
Pavel R.
27.2.2020
Overený nákup
Špatná stabilita.
Ľubomír K.
24.11.2021
Overený nákup
Zvalita nič moc
Hana K.
9.10.2021
Overený nákup
Spokojenost.
Zdeněk Josef M.
4.10.2021
Overený nákup
V jednoduchosti je krása. Potvrzuji vrcholnou spokojenost. Čím je něco složitější, tím i poruchovější. To zde nehrozí.
Nízká cena
Nízká hmotnost
Snadná obsluha
Na jednoduchém mechanismu se nemá co pokazit
Nevýhodu by snad našel jen sofistikovaně školený profesionální šťoural.☺☺
František M.
23.9.2021
Overený nákup
Super a rychle.
Autor si prial zostať v anonymite
20.9.2021
Heureka recenzia
lehké skladné levné jednoduché
Jaroslava T.
16.9.2021
Overený nákup
Lehká konstrukce
Adriana B.
17.5.2021
Overený nákup
Zatiaľ som spokojná
Martina Š.
29.4.2021
Overený nákup
lahka, praticka, pekny potah
Autor si prial zostať v anonymite
8.4.2021
Overený nákup
Chtěla jsem něco ne moc drahého, jen abych si žehlením neničila krásný stůl.
Denisa S.
29.3.2021
Overený nákup
Velmi vratké a nestabilní. Při žehlení na špici se i převrací. Rozhodně nedoporučuji. Vyhozené peníze.
Vratké
Autor si prial zostať v anonymite
23.3.2021
Overený nákup
Rýchle dodanie. Kvalita výrobku je úplne primeraná cene. Spokojnosť!