0€
mesačne
Raňajkami z ovsených vločiek naštartujete deň plný energie. A z jemných ovsených vločiek pripravíte tú najlepšiu ovsenú kašu. V kuchyni však majú širšie využitie – zahustíte s nimi polievky, nátierky, karbonátky. Môžete ich pridať do pečiva, lievančekov a alebo si pripraviť domácu ovsenú granolového.
Ako používať:Varte 2 minúty v mlieku alebo v rastlinnom nápoji alebo len prelejte vriacou vodou a nechajte 10 minút odstáť. Cca 1 porcia: 50 g vločiek na 150 ml tekutiny.Upozornenie:Môže obsahovať (alergény): lepok
Skladovanie: Pri teplote do 20 ° C a relatívnej vlhkosti do 65%. Nevystavujte priamym slnečným lúčom.
Legislatívne zaradenie: Mlynský obilný výrobok – vločky ..
Môže obsahovať (alergény): lepok
Skladovanie: Pri teplote do 20 ° C a relatívnej vlhkosti do 65%. Nevystavujte priamym slnečným lúčom.
Legislatívne zaradenie: Mlynský obilný výrobok – vločky ..