Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1098408

Microsoft Windows 10 Pro 32-bit/64-bit Cz USB flashdisk (HAV-00085)

Microsoft Windows 10 Pro 32-bit/64-bit Cz USB flashdisk (HAV-00085)

Ešte lepšie, ešte rýchlejšie a flexibilnejšie, než kedykoľvek predtým, to sú nové Windows 10. Prinášajú značné množstvo zmien, napríklad rozšírenie menu s obľúbenými položkami v dlaždiciach, prispôsobenie dotykovým displejom, nový webový prehliadač Edge, vylepšenia Microsoft Store, podpora hernej konzoly Xbox One a ďalšie. Táto verzia je 32/64bitová, dodávaná na USB flash disku a je prenositeľná. Celý popis
Už sa nepredáva
239,04 €
Tovar od: MALL
239,04 €

Popis

Známe, ale vylepšené prostredie

Systém Windows 10 ponúka známe prostredie a jednoduchosť použitia. Vo množstve vecí, vrátane ponuky Štart, sa podobá Windowsu 7. Rýchlo sa spúšťa aj prebúdza zo spánku, má viac integrovaných funkcií zabezpečenia, ktoré vás budú chrániť, a je navrhnutý tak, aby fungoval so softvérom a hardvérom, ktorý už máte.

Kombinuje v sebe to najlepšie z Windows 8 a Windows 7.

Web presne podľa vašich predstáv

V prehliadači Microsoft Edge dokáže rýchlo prejsť z prehliadania na konkrétne kroky. Píšte si poznámky priamo na webové stránky a zdieľajte ich s ostatnými, čítajte si bez rozptyľovania články online a pohodlne ukladajte si svoje obľúbené čítanie na potom.

Ochrana podnikových dát

Ochrana podnikových dát s Windows 10 umožňuje ľahšie oddeliť dáta a izolovať podnikové dáta, nech sú kdekoľvek. Na rozdiel od väčšiny riešení tretích strán systém Windows nevyžaduje kontajnery. Zato chráni dáta v zariadení v akomkoľvek umiestnení. Systém Windows pôsobí ako sprostredkovateľ riadenia prístupov, ktorý udeľuje používateľom a aplikáciám prístup k chráneným dátam na základe pravidiel, ktoré definujete.

Ochrana zariadení

Ochrana zariadení vám poskytuje kontrolu nad prostredím s prísnym riadením prístupu, ktoré bránia spúšťaniu škodlivého softvéru, nedôveryhodných aplikácií a spustiteľných súborov v zariadeniach.

Skvelé integrované aplikácie, ktoré fungujú vo všetkých vašich zariadeniach

Vo Windows 10 sú predinštalované skvelé aplikácie, napríklad Mapy, Fotky, Pošta a kalendár, Hudba a Filmy a TV relácie. Tieto aplikácie používajú OneDrive k zálohovaniu vašich informácií a ich bezproblémovú synchronizáciu so zariadeniami s Windows 10. Všetko, čo potrebujete, máte vždy po ruke.
Najlepšia obrazovka je vždy tá, ktorú používate Predstavujeme vám prvý smartfón s výkonom počítača
Vďaka Windows 10 môžu vaše aplikácie skvele vyzerať a fungovať vo všetkých režimoch a taktiež na všetkých dotykových počítačoch a tabletoch.5 Pripojte si telefón s Windows 10 k monitoru, myši a klávesnici a pracujte na ňom ako na počítači alebo jeho displej premietajte na väčšiu obrazovku a skvele sa bavte. Continuum pre telefóny bude už čoskoro dostupné na vybraných nových telefónoch vyššej triedy.

Windows Hello & Microsoft Passport

Microsoft Password je dvojfaktorová alternatíva k heslu s ľahkým nasadením, dostupná pri použití kódu PIN alebo Windows Hello. Zaisťuje zabezpečenia na podnikovej úrovni a podporuje rozpoznanie na základe odtlačku prsta, tváre i očnej dúhovky.

P/N: HAV-00085