Niceboy Stream Pro (stream-pro)

Niceboy Stream Pro (stream-pro)

Externá webová kamera. Niceboy Stream Pro natáča vo vysokom rozlíšení Full HD a širokom uhle 90° a má vstavaný mikrofón. Je vybavená autofokusom a vďaka dobrej svetelnosti si poradí aj za horších svetelných podmienok. Celý popis
55,10 €
Vrátane RP a DPH
49 €
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
28.6.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 2487593

Recenzie (0)

Tomáš L.
5.12.2020
Overený nákup
Nechápu, jak kamera, která se prezentuje jako ''Stream Pro'' může mít takhle bídnou obrazovou kvalitu. Obraz naprosto otřesný, neplynulý, automatická korekce barev šíleně přepaluje. Kamera je opravdu vhodná tak maximálně na videochat...
Cena
Kvalita obrazu
Korekce barev
Josef V.
11.2.2021
Overený nákup
Dobre sedi na vrchu monitoru
Zabudovany mikrofon velmi slaby
Divne zkresluje barvy
Kamil H.
9.1.2021
Overený nákup
Problem se zvukem pri streamu a youtube nahravani. Zrychluje a zpomaluje. Drivery všechny aktualni. :-/
David B.
14.12.2020
Overený nákup
Ne vždy fungující mikrofon. Občas jde potichu a nejde zesílit.
Autor si prial zostať v anonymite
11.12.2020
Overený nákup
Příšerná kvalita obrazu, nic moc kvalita zvuku. Musel jsem vrátit.
Autor si prial zostať v anonymite
28.11.2020
Overený nákup
Kamera dobrá, ale uchycení strašné
Peter R.
20.11.2020
Overený nákup
netreba inštalovať nič
slabý mikrofón
Vladimír K.
17.11.2020
Overený nákup
Zvažoval jsem reklamaci kvůli zvuku. Ale protože kameru nutně potřebuji a obraz je dobrý, tak jsem se na to vykašlal a zvuk řeším jinak.
Obraz slušný, byť s viditelnými artefakty z komprimace
Kamera dostatečně citlivá i v slabém světle
Zvuk až nepoužitelně slabý. Ale může to být problém tohoto kusu.
Marcela F.
18.3.2021
Overený nákup
Skvělé, spokojenost
Autor si prial zostať v anonymite
8.12.2020
Heureka recenzia
naprostá spokojenost, výborný úhel
Autor si prial zostať v anonymite
1.12.2020
Heureka recenzia
Nalepovací proužek. Drží kameru na monitoru široký úhel vestavěný mikrofon
Autor si prial zostať v anonymite
20.11.2020
Overený nákup
Kamera funguje, obraz je OK. Chcelo by to mozno lepsie uchytenie na monitor - kamera je v podstate len polozena na monitore.
Vojtech D.
18.11.2020
Overený nákup
Padol mi presne ako r... na š... , prosto dobrá kúpa ...
Miroslav V.
16.11.2020
Overený nákup
Spokojnosť 100 %
Autor si prial zostať v anonymite
8.11.2020
Heureka recenzia
dobrá kamera, spolehlivé umístění, ač působí nestabilně, dobře drží na notebooku
mikrofon má trochu slabší, je třeba mluvit celkem nahlas