Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 832893

Rowenta Silence Force Extreme Turbo Animal Care RO6477

Rowenta Silence Force Extreme Turbo Animal Care RO6477

Vreckový vysávač Rowenta Silence Force ExtremeTurbo Animal Care RO6477 víťaz dTeste s príkonom 750 W vysaje účinne všetky druhy podláh. Veľmi tichý pracovitý pomocník s hlučnosťou iba 66 dB. Elektronická regulácia sacej sily. Vďaka indikátoru výmeny vrecka vieme, kedy sáčok HEPA Hygiene+ (kapacita 4,5 l) vymeniť. Navíjanie prívodnej šnúry, ktorá je dlhá 8,4m a akčný rádius 11m. S týmto tichým spoločníkom sa stane vysávanie radosťou. Celý popis
Už sa nepredáva
187 €
Tovar od: MALL
187 €

Popis

Testované Zena-in

Odporúča 97% čitateliek



Rowenta:

Značka Rowenta založená v Nemecku už v roku 1884 prináša prelomové inovácie uľahčujúce život. Nezaprie krajinu svojho pôvodu, atribúty ako je kvalita, vysoký výkon, presnosť, odolnosť, robustnosť a dôraz na ergonómiu sa premietajú v celom portfóliu. Zároveň vyniká jedinečným dizajnom popredných francúzskych dizajnérov. Vysávače Rowenta vznikajú vo Francúzsku, neďaleko Paríža, kde je súčasťou továrne tiež výskumné centrum zameriavajúce sa na inovácie a priekopníctvo v oblasti odhlučnenia, ergonómie a úspory elektrickej energie. Výkonné ekologické motory Rowenta s nízkou spotrebou energie a optimálnym prúdením vzduchu zachovávajú rovnako vysokú účinnosť vysávania ako modely 2 200 W.

Nemenej dôležitou súčasťou komplexu je testovacie centrum, kde sa vysávače podrobujú náročným, 650 hodín trvajúcom testom kvality materiálu, ovládacích prvkov, komponentov a motora tak, aby odolali náročnému a intenzívnemu zaobchádzaniu. Vynikajúca úroveň filtrácie spočíva v Rowenta viacstupňovom filtračnom systéme. Rowenta ďalej používa vrecká z netkanej textílie Wonderbag, model Endura s veľkou kapacitou 5 l funguje naviac ako prídavný filter s 5timi filtračnými úrovňami (oproti dvom v porovnaní s klasickým papierovým vreckom), je tak hygienickejšia a antibakteriálna úprava zabraňuje možnosti vzniku zápachov . Pokrokové vlastnosti vysávačov Rowenta sú potvrdené aj v rámci energetických štítkov podľa regulácie Európskej únie.



Hlavné prednosti:

Vysoký výkon po celú dobu vysávania vďaka pokročilej cyklónovej technológii:

Extrémny výkon po dlhú dobu.

Pokročilá cyklónová technológia dokonalé odlúčenie nečistôt z nasatého vzduchu v odlučovači (až 97%), nedochádza k zníženiu účinnosti v priebehu vysávania a upchávaniu filtra.

Extrémne účinný:

Vysoko účinná sacia hubica Rowenta na všetky typy podláh je výsledkom viac ako päťročného výskumu a umožňuje dokonalé upratovanie kobercov aj tvrdých podláh. X-treme Power sa môže pochváliť extrémnou účinnosťou vysávania na tvrdých podlahách s najlepším hodnotením. Doprajte svojim parketám či plávajúcim podlahám maximálnu starostlivosť, navyše aj vďaka parketovej hubici SOFT CARE, ktorá je súčasťou balenia.

Jednoduché a hygienické vyprázdnenie nádoby vďaka patentovanému systému CLEAN EXPRESS ERGO:

  • ľahké vybratie: jednou rukou
  • ľahké otvorenie: stlačením jediného tlačidla
  • ľahké vyprázdňovanie: iba jedným pohybom

Zaoblený tvar nádoby bol špeciálne vyvinutý, aby sa prach na stenách nezachytával, funkčný tvar veka navyše pôsobí proti vzniku chuchvalcov a vyprázdňovaniu nádoby je oveľa jednoduchšie.

Ekologický motor s vysokým výkonom:

Výkonné ekologické motory s nízkou spotrebou energie a optimálnym prúdením vzduchu zachovávajú rovnako vysokú saciu účinnosť ako modely 2 200 W!

Extrémne ergonomický:

Nový rad príslušenstva Ergo Comfort Silence bola vyvinutá pre väčší komfort, účinnosť a zníženie hlukových vibrácií pri vysávaní. Kovová teleskopická trubka so systémom Shock Protect bráni nechcenému uvoľneniu spojených častí a uľahčuje pohodlné vysávanie vo vzpriamenej polohe.

Integrovaná kefka na nábytok Easy Brush na rukoväti je vždy po ruke, dokonale poslúži miesto prachovky pri vysávaní políc, nerovných predmetov a klávesnice. Na rukoväti je navyše k dispozícii ovládanie sacej sily.

Rukoväť ERGO KOMFORT s 3 pozíciami úchopu:

  • „power area“ pre silnejší prítlak je ideálny na koberce a vysávanie oboma rukami
  • „liberty area“ – jedným pohybom sa rukoväť nakloní tak, že minimalizuje svoju výšku pre pohodlné vysávanie pod nábytkom jednou rukou
  • „posture area“ pre ľahké vysávanie jednou rukou vo vzpriamenej polohe šetriace chrbát, ideálny úchop na vysávanie tvrdých podláh

Kompaktný, praktický a ergonomický:

Vďaka malým rozmerom sa s vysávačom ľahko manipuluje a ľahko ho uskladníte. Veľká kapacita zbernej nádoby 4,5 l pri zachovaní kompaktných rozmerov vysávače zaistí, aby ste už nemuseli nádobu tak často vyprázdňovať.

Parksystém s možnosťou vertikálneho aj horizontálneho uskladnenie hubica ušetrí ďalší priestor. Vysávanie schodov a prenášanie sa stane hračkou, pretože je ľahký a disponuje veľkým ergonomickým držadlom.

Pohodlnú polohu pri vysávaní umožňujú nastaviť kovové teleskopické trubice.

Samozrejmosťou je elektronická regulácia výkonu pre nastavenie výkonu podľa typu vysávaného povrchu. Nadchne vás optimálna manévrovateľnosť a stabilita vďaka 2 veľkým kolesám a veľké nášľapné tlačidlá pre zapnutie/vypnutie a navinuntie kábla.

Ochranný nárazník ešte viac uľahčuje vysávanie bez obáv o nábytok. Samozrejmosťou je elektronická regulácia výkonu pre nastavenie výkonu podľa typu vysávaného povrchu.

Vhodný pre alergikov:

Vzduch, ktorý dýchame, obsahuje častice, ktoré môžu byť alergénne: larvy a výkaly roztočov, plesne, peľ, dym a živočíšne zvyšky (chlpy, koža, sliny, moč). Najjemnejšie častice môžu prenikať hlboko do dýchacích ciest alebo môžu spôsobiť zápal a zhoršiť dýchacie funkcie.

Filtre (H)EPA (High) Efficiency Particulate Air Filter sú vzduchové časticové filtre s vysokou účinnostou, ktoré umožňujú zachytenie najjemnejších častíc. Vďaka filtru (H) EPA je vyfukovaný vzduch v miestnosti čistejší ako pred nasatím do vysávača. Filtrácia HEPA 13 zachytí 99,99% všetkých vysávaných nečistôt vrátane alergénov a je vhodná pre alergikov aj majiteľa domácich maznáčikov.


Technické parametre:

  • príkon: 750 W (zodpovedá účinnosti 2200W *)
  • filter HEPA H13
  • akčný rádius: 11 m

Obsah balenia:

  • teleskopická kovová sacia trubica
  • univerzálna hubica Deep Clean
  • parketová trubica
  • kefka na nábytok/štrbinová hubica 2v1
  • maxi turbo kefa
  • mini turbo kefa

Kompatibilné sáčky

Video

Ďalej odporúčame: