Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne

iRobot Roomba 698

iRobot Roomba 698

Robotický vysávač s navigáciou iAdapt, ktorá zabezpečí dokonalé čistenie bytu. iRobot Roomba 698 ponúka trojstupňový filtračný systém, veľkokapacitný zberný kôš AeroVac a automatické nabíjanie. Prístroj môžete pohodlne ovládať prostredníctvom mobilnej aplikácie iRobot HOME v českom jazyku. Celý popis
Už sa nepredáva
199 €
Tovar od: MALL
199 €

Popis

Kľúčové vlastnosti iRobot Roomba 698

  • Ovládanie cez aplikáciu iRobot HOME
  • Inteligentná navigácia iAdapt
  • Akustická detekcia nečistôt
  • Systém proti zamotávaniu do káblov
  • Trojstupňový čistiaci systém AeroForce
  • Automatické nabíjanie v nabíjacej stanici
 iRobot Roomba 698

iRobot Roomba 698 je skutočne inteligentný

Vysávač je vybavený navigáciou iAdapt, s ktorou zvládne upratať byt aj rodinný dom. Priestor je monitorovaný pomocou desiatok senzorov a v spojení so 40 preddefinovanými pohybmi inteligentne reaguje na tvar a veľkosť miestnosti. Navigácia prevedie prístroj celým priestorom, vrátane oblastí okolo stien, nábytku aj pod nábytkom.

 iRobot Roomba 698

Upratujte odkiaľkoľvek s aplikáciou iRobot HOME

Kvôli upratovaniu už nemusíte zostávať doma. Svojho robota môžete pohodlne ovládať prostredníctvom mobilnej aplikácie iRobot HOME zo svojho mobilného telefónu alebo tabletu. Táto aplikácia ponúka celý rad ďalších užitočných informácií a funkcií, a to všetko v českom jazyku. Jednoducho si môžete nastaviť časový plán upratovania pre jednotlivé miestnosti.

 iRobot Roomba 698 schody

iRobot Roomba 698 upratuje v troch stupňoch

Robotický vysávač iRobot Roomba 698 dokonale uprace vo všetkých kútoch vašej domácnosti. Systém AeroForce sústredí prúd vzduchu do úzkej štrbiny medzi rotujúce kefy. Vďaka bočnej kefke efektívne vyčistí aj miesta okolo nábytku, pozdĺž stien aj rohy. Dve proti sebe rotujúce kefy ženú nečistoty priamo do zberného koša.

 iRobot Roomba 698

Nabíjaciu stanicu si vyhľadá sama

Vysávač Roomba 698 je vybavený štandardnou nabíjacou stanicou, do ktorej si sama zájde v prípade nutnosti dobitia batérie. Po nabití pokračuje v upratovaní presne tam, kde skončila. Po skončení upratovania sa vráti do nabíjacej stanice a začne sa dobíjať. V mobilnej aplikácii môžete nastaviť funkciu odloženého upratovania a plánovať upratovanie na niekoľko dní dopredu. 

 iRobot Roomba 698

Vedeli ste, že…

Spoločnosť iRobot je svetový líder vo vývoji domácich, vojenských a priemyselných robotov. Vyhráva väčšinu komerčných súťaží v robotike a patrí medzi významných vývojárov robotov pre NASA. V súčasnosti používa roboty iRobot viac ako 25 miliónov zákazníkov z Európy, Ázie aj USA.


iRobot Roomba 698 Veľkokapacitný umývateľný zberný kôš Aero

Kôš Aero

Zberný kôš disponujúci veľkou kapacitou, kam sa dostanú aj tie najjemnejšie častice prachu, možno umývať vodou. Jeho údržba je teda veľmi jednoduchá.

iRobot Roomba 698 nárazník so spomaleným dotykom

Nárazník

Nielen, že je Roomba 698 veľmi šetrná k nábytku, ale dostane sa do priestorov aj napriek zdanlivým prekážkam ako sú záclony, alebo prikrývky cez posteľ. Práve vďaka tomu sa dočkáte čistoty aj pod nábytkom.

iRobot Roomba 698 systém proti zamotaniu do káblov

Systém proti zamotaniu

Roomba 698 je vybavená funkciou proti zamotávaniu do káblov či strapcov od koberca. Vďaka tomu pohodlne uprace v bežnej domácnosti bez rizika zaseknutia sa.

iRobot Roomba 698 funkcia virtuálnej steny

Zo schodov nespadne

Senzory umiestnené na spodnej časti robota rozoznajú voľný priestor pod sebou, a tým vylúčia možnosť pádu zo schodov alebo iných vyvýšených miest.

iRobot Roomba 698 automatické nabíjanie v nabíjacej stanici

Akustická detekcia

Roomba je vybavená systémom Dirt Detect, ktorý pomocou akustických senzorov deteguje nadmerne znečistené miesta a vysávač sa im dôkladnejšie venuje.

iRobot Roomba 698 program SPOT

Program SPOT

Roomba 698 je viac než len vysávač, poslúži aj ako zmetáčik a lopatka. Program SPOT slúži k lokálnemu upratovaniu, ideálny na vysávanie rohožiek alebo vysypaného korenia.

Vlastnosti

  • Inteligentná navigácia iAdapt
  • Ovládanie cez aplikáciu iRobot HOME
  • Robot hovorí česky
  • Funkcia odloženého upratovania
  • Senzory proti pádu zo schodov
  • Systém proti zamotaniu káblov – zabráni zamotaniu či zaseknutiu sa vysávača do káblov alebo strapcov od koberca
  • Vhodný na tvrdé podlahy aj koberce
  • Akustická detekcia nečistôt
  • LI-Ion batéria
  • Automatické nabíjanie v nabíjacej stanici

Obsah balenia

  • Nabíjacia stanica

Technické parametre

Typ batérie Li-Ion 1800 mAh
Doba nabíjania 120 min.
Diaľkový ovládač Nie
Automatický návrat do základne Áno
Hlučnosť 58 dB
Farba Cool grey

Odkazy

Video