Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne

Bosch KGN39AI45

Bosch KGN39AI45

Kombinovaná chladnička Bosch KGN39AI45nerezovom prevedení s úpravou proti odtlačkom prstov. Spadá do úspornej energetickej triedy A+++ a ponúkne vám celkový objem 366 litrov. Na dverách chladničky je umiestnený LCD displej, na ktorom môžete sledovať nastavenú teplotu v chladiacej aj mraziacej časti. Celý popis
Už sa nepredáva
851,70 €
Tovar od: MALL
851,70 €

Popis

100% dôvera 100% kvalita 100% BOSCH

  • Spoločnosť Bosch si pre Vás pripravila špeciálnu akciu, vďaka ktorej teraz máte možnosť vrátiť tovar predajcovi 100 dní od jeho zakúpenia.
  • Pre uplatnenie akcie je potrebné registrovať produkt na stránkach Bosch najneskôr do 14 dní od zakúpenia a dodania spotrebiča.
  • Odkaz pre registráciu: www.bosch-home.com/…stracia.html
  • Kompletné pravidlá a dôležité informácie týkajúce sa akcie nájdete TU
  • Ďalšie chladničky z tejto akcie nájdete TU
  • Kompletný zoznam produktov z tejto akcie nájdete TU
lednice

Beznámrazový systém NoFrost ušetrí váš čas, ktorý by ste strávili ručným odmrazovaním. MultiAirflow systém sa stará o rovnomernú teplotu v chladiacej časti. Vo vnútri má 5 odkladacích plôch vr. 3 výškovo nastaviteľných. Vo dverách potom máte 4 police a v mraziacej časti 3 priestranné šuplíky. Funkcia superchladenie a supermrazenie slúži na udržanie teploty nastavenej v chladiacom a mraziacom priestore. LED osvetlenie zabezpečí, že bude vnútorný priestor rovnomerne a úsporne osvetlený. Záves dverí je vpravo, v prípade potreby možno zmeniť na druhú stranu. Vertikálne madlo slúži k pohodlnému otváraniu dverí.

NoFrost A+++
S technológiou No Frost môžete dať odmrazovanie k ľadu.
Perfect Fit – možnosť flexibilnej inštalácie
Vďaka zdokonalenej technológii kondenzátora už nie je potrebné udržiavať vzdialenosť chladničky od bočnej steny alebo nábytku. Uhol otvorenia dverí 90° umožňuje plný prístup ku všetkým priehradkám, aj keď je chladnička umiestnená priamo pri stene.
Priehradka VitaFresh – udrží zdravé potraviny dlhšie čerstvé
VitaFresh udrží čerstvé potraviny dlhšie čerstvé – ryby a mäso vďaka extra chladnej teplote a ovocie a zeleninu vďaka optimálnej vlhkosti vzduchu.
Horná suchá zóna na mäso a ryby
V hornej suchej zóne pre mäso a ryby môžete posuvom regulátora udržiavať teplotu okolo 0 °C, mäso a ryby tu môžete skladovať v oddelených priehradkách bez prenosu zápachu.
Spodná veľká priehradka na ovocie a zeleninu
Spodná veľká priehradka je vďaka možnej regulácii vlhkosti špeciálne navrhnutá na uskladnenie ovocia a zeleniny, ktorá tu zostane dlhšie čerstvá. Viac vlhkosti je potrebné k uloženiu zeleniny a menej pre dlhotrvajúcu čerstvosť ovocia.
AirFreshFilter s funkciou AntiBacteria
Tento filter neutralizuje pachy vo vnútri chladničky a odfiltruje baktérie. Tento systém absorbuje nepríjemný pach a vzduch potom zostáva čistý a svieži, bez toho aby ste museli filter v priebehu životnosti spotrebiča meniť.
Premium LED osvetlenie
Postupné rozsvietenie a rovnomerné osvetlenie chladiaceho priestoru nielen zhora, ale aj zo strán, a to po celú dobu životnosti spotrebiča.
Výsuvná priehradka EasyAccess
Pri vybratí priehradiek VitaFresh použiteľné aj ako osobitná plocha. Napríklad nápoje sa vám tu vďaka teplote blízkej 0 °C vychladia cca 2× rýchlejšie ako v priehradke vo dverách chladničky.
Systém Multi Airflow
Systém MultiAirflow využívajúci ventiláciu produkuje pozvoľné a rovnomerné prúdenie studeného vzduchu, ktorý zasahuje do všetkých úrovní chladiacich a mraziacich častí. Kolísanie teploty je minimalizované a doba trvania zapnutého chladenia sa znižuje. Vďaka tomuto systému si potraviny uchovajú chuť a arómu po dlhšiu dobu.
Funkcia superchladenie/ supermrazenie
Ak je aktivovaná