Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne

Siemens KG39NAI35

Siemens KG39NAI35

Kombinovaná chladnička Siemens KG39NAI35energetickej triede A++. Pýši sa výškou 203cm a objemom 366 litrov. Nerezové prevedenie dverí s úpravou proti odtlačkom prstov iste oceníte. Je vybavená nenámrazovým systémom NoFrost, ktorý bráni tvorbe námrazy. MultiAirflow systém sa stará o rovnomernú teplotu v chladiacej časti. Teplotu môžete pohodlne nastaviť na dverách chladničky bez zbytočného otvárania dverí a sledovať na LDC displeji. Celý popis
Už sa nepredáva
699 €
Tovar od: MALL
699 €

Popis

Teplotu je možné regulovať oddelene pre chladiacu a mraziacu časť. LED osvetlenie zabezpečí, že bude vnútorný priestor rovnomerne a úsporne osvetlený. V chladiacom priestore máte k dispozícii 5 políc a 4 priehradky vo dverách. V mraziacom priestore sú 3 šuplíky. Funkcia supermrazenia slúži na udržanie teploty nastavenej v mraziacom priestore. Záves dverí je vpravo, v prípade potreby možno zmeniť na druhú stranu.

NoFrost A++
Systém noFrost nepretržite zbiera dôležité informácie zo všetkých svojich senzorov a vie, koľkokrát boli otvorené dvere chladničky alebo aká je teplota v miestnosti. Na základe týchto dát riadi odmrazovacie cykly mraziacej časti spotrebiča. Vďaka tomu zabraňuje tvorbe námrazy a prispieva k nižšej spotrebe energie. Už nikdy nebudete musieť znova odmrazovať.
90° uhol – pasuje kamkoľvek
Vďaka zdokonalenej technológii kondenzátora už nie je potrebné udržiavať vzdialenosť chladničky od bočnej steny alebo nábytku. Uhol otvorenia dverí 90° umožňuje plný prístup ku všetkým priehradkám, aj keď je chladnička umiestnená priamo pri stene.
HyperFresh Plus
HyperFresh Plus udrží potraviny až dvakrát dlhšie čerstvé – ryby a mäso vďaka extra chladnej teplote a ovocie a zeleninu vďaka optimálnej vlhkosti vzduchu.
HyperFresh <>0 °C. Nastaviteľná čerstvosť pre ryby a mäso
Obidve priehradky hyperFresh <>0°C boli špeciálne vyvinuté pre chladenie rýb a mäsa. Poskytujú im dokonalé chladiace podmienky okolo 0 °C, čím ich udrží až 2× dlhšie čerstvé. Oddelené boxy zamedzujú nechcenému prenosu pachov. Obe priehradky sa navyše dajú jednoducho vybrať jednou rukou, takže ľahko uvoľníte miesto pre iné potraviny.
HyperFresh plus. Až dvakrát dlhšie čerstvé
Či už skladujete ovocie alebo zeleninu, proste si len vyberiete a vlhkosť vzduchu sa sama nastaví na optimálnu hodnotu.
Vyrovnaná teplota: superCooling
Nič vás nezaskočí. So superchladiacou funkciou superCooling vám stačí stlačiť jediné tlačidlo a teplota v chladiacej časti sa rýchlo zníži na +2 °C. To zabráni nechcenému zvýšeniu teploty už schladených potravín v prípade, že do chladničky vložíte jedlo, ktoré nie je až tak studené.
LED osvetlenie
Vnútorný priestor je rovnomerne osvetlený, bez oslnenia, a to po celú dobu životnosti spotrebiča.
Všetko zľahka uchopiteľné
Pre viac komfortu pri vkladaní a vyberaní potravín sa nechá robustná sklenená plocha pomocou profesionálnej lišty vysunúť až o 15 cm – ľahko vysúvací, a dokonca stabilný proti prevrhnutiu pri plne naloženom stave.
AirfreshFilter s funkciou antiBacteria
Tento filter neutralizuje pachy vo vnútri chladničky a odfiltruje baktérie. Tento systém absorbuje nepríjemný pach a vzduch potom zostáva čistý a svieži, bez toho aby ste museli filter v priebehu životnosti spotrebiča meniť.
FreshSense
Aj ten najmenšie výkyvy teploty, ako napríklad slnko svietiace na chladničku, môžu ovplyvniť podmienky vo vnútri spotrebiča – a tým aj čerstvosť vašich potravín. Technológia freshSense tomu predchádza. Jej senzory merajú vnútornú aj vonkajšiu teplotu v okolí chladničky a rozpoznajú, kedykoľvek dôjde k zmene. Kontrolný systém okamžite zareaguje a upraví podmienky tak, aby vaše jedlo zostalo čerstvé po najdlhšiu možnú dobu.

Chladnička:

  • 5 políc z bezpečnostného skla, z toho 3 výškovo nastaviteľné
  • 4 priehradky na dverách
  • HyperFresh plus – 2 oddelené priehradky, ideálne pre maximálnu čerstvosť (teplota blízka 0, záleží na nastavenej teplote v chladiacej časti) – pre až 2× dlhšie čerstvú zeleninu
  • 1 zásuvka na ovocie a zeleninu s 2 úrovňami vlhkosti
  • Držiak na fľaše

Mraznička:

  • 3 transparentné mraziace priehradky
  • Kalendár zmrazených potravín
  • Trieda mrazenia: ****

Dôležité informácie:

Ďalšie informácie:

  • Systém NoFrost – pomalšia tvorba námrazy, menej časté odmrazovanie
  • Elektronická regulácia teploty


*Použité fotografie môžu byť ilustračné.