Fleischman Will: Domáca udiareň

Fleischman Will: Domáca udiareň

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. Celý popis
14,90 €
Vrátane DPH
12,81 €
Partner: Ikar

Skladom u partnera 5 kusov

2.11.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 100001924499

Popis

Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso.

V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra v údení Willa Fleischmana, nositeľa viacerých ocenení.

Správny výber udiarne a dreva, presná regulácia tepla a príprava chutných koreniacich zmesí a omáčok sú zárukou úspechu.

Vďaka podrobným receptom si osvojíte potrebné techniky si bez ohľadu na to, či máte štandardnú, alebo špeciálne upravenú udiareň, a budete údiť ako ozajstní profesionáli.

  • počet strán: 192
  • produkt: Paperback
  • dátum vydania: 19.9.2017
  • šírka: 195mm
  • výška: 14mm
  • hmotnosť: 527g
  • ISBN: 978–80–551–5590–6
  • jazyk: slovenský