Carneo Soniq+ woman

Carneo Soniq+ woman

Akcia
Elegantné dámske chytré hodinky. Carneo Soniq+ woman meria tep, tlak, teplotu i kalórie, rozoznávajú 5 rôznych športov, analyzujú spánok a umožňujú nastavovanie pohybových cieľov. Ich batéria vydrží na jedno nabitie až 7 dní Hodinky zobrazujú notifikácie z telefónu i aplikácie a sú vodeodolné. Celý popis
66,90 €
Vrátane RP a DPH
38,90 €
-41%
Doprava zadarmo
Platí do 31.10.2021 alebo do vypredania
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
27.10.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 2640156

Recenzie (0)

Markéta Š.
9.1.2021
Overený nákup
Skvělé hodinky, měří skvěle všechny parametry!
Dušan P.
6.1.2021
Overený nákup
Smart hodinky splnili účel na ktorý boli kúpené.
Jaroslav B.
30.12.2020
Overený nákup
Celkem dobře vybavené hodinky za danou cenu.
Dusan K.
30.12.2020
Overený nákup
Vynikajuce hodinky. Odporucam kupu.
Autor si prial zostať v anonymite
28.12.2020
Heureka recenzia
Za tuto cenu slušný výrobek.
Ivana M.
26.12.2020
Overený nákup
Spokojenost
Štefan P.
11.12.2020
Overený nákup
skvelá cena, kvalita za rozumnú cenu, užitočné funkcie, ľahké nastavenie
Autor si prial zostať v anonymite
15.11.2020
Heureka recenzia
odolný a čitelný displej výdrž baterie klidně 6-7 dní, od víkendu do víkendu dobře se nosí, je lehký, náramek se nepotí ani netrhá vydržel, i když prošel mytím rukou pod vodou :-D rychle řekne, když m…
Autor si prial zostať v anonymite
6.11.2020
Overený nákup
Po otestování zatím vše funguje skvěle,velmi milé překvapení. Už jsem s tím šla běhat. Pásek je zdá se odolný, omyvatelný, vydrží. Displej vypadá velký, reaguje ihned, a je dost tvrdý, nepoškrábe se. Funkce, no nejvíc teď na home office použiju budík, to je jasný, ale hlavně monitor tepu a tlaku, krokoměr, a teď díky režimu v koronaviru i spálené kalorie. Když to srovnám, tak to opravdu sedí a není žádné velké proměřování. Měření teploty těla je zajímavé, ale když je člověk zdravý, tak to nepoužije. Leda by na něj šla rýmička a chřipečka, tak to poznám z nízkého tlaku a vyšší teploty. Na to asi to je dobrý. Ideální pro mě je zobrazení hovoru nebo ovládání hudby a focení, protože ne vždycky stihnu najít mobil nebo ho probouzet a vybíjet. Otestováno na iOS 14 a u manžela na Android 10. Je to nezvyk, že takhle levné hodinky mají tolik funkcí, ale to jde s dobou, vše se dá jednoduše použít. Spárování do 10 sekund. Asi zařadím Carneo mezi moje oblíbené značky. Za mě doporučuju!
nízká cena
přesný krokoměr a monitory
podpora iOS 13 a 14
hodně funkcí za tu cenu
odolný pásek, tvrdý odolný displej
displej čitelný i na slunci
spárování do pár sekund
Zdena K.
11.1.2021
Overený nákup
Byl to dárek pro dceru (11 let). Je spokojená:)
Andrea P.
16.12.2020
Overený nákup
Úplne super hodinky 💪💪💪💪
Autor si prial zostať v anonymite
4.1.2021
Overený nákup
Hodinky sa pôvodne nepodarilo spárovať so žiadnym zo 4 našich telefónov (Android 7až 9). Dva dni strávil skúšaním rôznych postupov na ich spojazdnenie, no bezúspešne. Potom som ich pripravil na vrátenie. Náhodou sa u mňa objavil brat a ten ich ešte vyskúšal na svojom Xiaomi (Android 9). Tomu sa to podarilo rozbehnúť na 2. pokus. Preto som to skúsil rozbehnúť opäť na všetkých našich mobiloch, kde sa už ako zázrakom chytil Huawei s Android 9, aj Lenovo aj Huawei s Android 8, nechytil sa len Huawei s Android 7, ktorý má manželka a ktorá dostala tieto hodinky ako darček, hoci by to malo fungovať od Android 4 :-(
Ťažké párovanie so staršími mobilami
Jaroslava E.
25.12.2020
Overený nákup
Hodinky pri aktívnom používaní treba nabíjať každý deň, veľmi slabá výdrž, pri nabíjaní sa konektor sám odpája, nabíjanie netrvá dve hodiny ale celú noc. Možno vadný kus, ide na reklamáciu.