LEIFHEIT Kúpeľňový sušiak 83201

LEIFHEIT Kúpeľňový sušiak 83201

Akcia
Elegantný kúpeľňový nástenný sušiak prádla Telegant 36 protect plus o šírke 70 cm, ktorý skvele šetrí miesto. Obsahuje totiž 5 pevných šnúr o celkovej dĺžke cca 3,6 metrov, ktoré sa dajú postupne vysúvať podľa objemu čistej bielizne. Sušiak ďalej má samostatný chromovaný vešiak na osušky. Úplne jednoduché vysúvanie, ideálny do malých priestorov. Celý popis
Tovar od predajcu MALL
20,99 €
Vrátane DPH
15 €
-28%
Platí do 6.2.2022 alebo do vypredania

Na sklade 5+ kusov

Ihneď k odberu na predajni
Predajne
 
Už zajtra na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 436098

Recenzie (0)

Pavla H.
3.1.2022
Overený nákup
Jsme mile překvapeni jeho kvalitou. Vypadá že vydrží sloužit dlouho.
Autor si prial zostať v anonymite
2.1.2022
Heureka recenzia
Design Možnost nastavení Jednoduchá montáž
Lukáš H.
12.12.2021
Overený nákup
Hodnotil by som tento susiak velmi pozitivne, je na pohlad pekny, cisty, rozklada sa jednoducho, akurat kolajnicky idu trosku ztuha, treba namazat a potom uz je to ina pesnicka. Velkost je fajn, po rozlozeni ponuka vela priestoru na susenie a od steny trci do priestoru na cca 60cm. Mame ho v kupelni nad radiatorom a sme velmi spokojni. Odporucam do malych kupelni, alebo kludne aj na balkon alebo von do altanku.
Na pohlad pekny, cisty
Kompaktne rozmery
Kvalitne spracovanie
Vyborny do malej kupelne
Kolajnicky treba premazat
Ján M.
8.12.2021
Overený nákup
Je to OK - super.
Iveta S.
29.11.2021
Overený nákup
Vhodný do koupelny nad vanu. Byla jsem s ním spokojena a po deseti letech jsem si koupila zase stejný.
Emilián S.
22.11.2021
Overený nákup
Kvalitní provedení, zajímavě řešený skládací systém, rychlá montáž.
Materiál
Zpracování
Jednoduchá montáž
Roman D.
5.10.2021
Overený nákup
Perfektní
Autor si prial zostať v anonymite
30.9.2021
Overený nákup
praktický, hezký design, funkčnost, odolnost (předchozí kus po 5 letech bez vady)
Autor si prial zostať v anonymite
25.7.2021
Overený nákup
Som spokojny, kupoval som uz druhy v poradi
Autor si prial zostať v anonymite
3.5.2021
Heureka recenzia
Šetří místo, dobře skladné, praktické, prádlo udrží, snadná montáž-jen 2 šrouby. Po 2 týdnech stále spokojenost. Máme dvě velikosti, obě vyhovují. Menší věšák (36)na drobnosti, ten větší (100) na celo…
Ján L.
8.4.2021
Overený nákup
Všetko v poriadku
Autor si prial zostať v anonymite
2.12.2020
Overený nákup
Výborný výrobok! Poznám ho už niekoľko rokov. A ani jeden sa ešte nepokazil !
Eva K.
12.11.2020
Overený nákup
Mam ten susak v malem bytě pod oken a je super
Autor si prial zostať v anonymite
28.10.2020
Overený nákup
Výborný skladací nástenný sušiak do kúpeľne na občasné použitie, skôr na ľahšie veci. Ideálny na osušenie vlhkých vecí, ktoré musia len preschnúť. Za pár sekúnd sa dá rozložiť aj zložiť. Zložený sušiak na stene nezavadzia. Môžem dokonca povedať, že zložený sušiak je dizajnovo pekný. Aj v zloženom stave má jednu tyč k dispozícii na vešanie. Vtedy sú však veci na sušenie veľmi blízko steny, takže je na zvážení každého, či mu to vyhovuje. Výsledné hodnotenie: určite odporúčam
Jaroslav J.
24.10.2020
Overený nákup
výborný sušák, ideální nad radiátor. Pokud není potřeba, rychle se složí a vůbec nepřekáží.
žádné