10× viac produktov za najlepšie ceny
Nainštalujte si aplikáciu a získajte kupón 10 € na prvý nákup
Kód: 476560

Massive Kúpeľňové svietidlo(32010/17/16)

Massive Kúpeľňové svietidlo(32010/17/16)

Dizajnové kúpeľňové svietidlo moderného okrúhleho tvaru v strieborno-mliečno bielej farbe, ktoré možno umiestniť na strop i stenu. Svietidlo obsahuje 1 závitovú päticu E27, ktorá má maximálny výkon 60 W. Vďaka svojmu vysokému stupňu krytia IP44 je vhodné do kúpeľne, ale je možné ho samozrejme použiť aj do ostatných častí interiéru. Rozmery 100 mm x 315 mm x 315 mm. Materiál kov a sklo, farba strieborná a biela. Celý popis
Už sa nepredáva
40,70 €
Tovar od: MALL
40,70 €

Popis

Svietidlá do kúpeľní

Kúpeľňové svietidlá sú súčasťou každej modernej kúpeľne. Svietidlá v kúpeľniach sú väčšinou dve – tzv centrálne svietidlo, ktoré má za úlohu poskytnúť celkové rozptýlené svetlo pre celkovú orientáciu a pobyt v kúpeľni. Ďalšie svietidlo alebo svietidlá sú potom väčšinou pri zrkadle a ich úloha je dokonale nasvietiť návštevníka kúpeľne pri jeho pobyte pri zrkadle.

Zdroje kúpeľňových svietidiel

Kúpeľňové svietidlá sa predávajú s mnohými typmi svetelných zdrojov, napríklad v kombinácii klasického zdroja a LED diód. Medzi týmito dvoma zdrojmi sa dá prepínať a užívateľ si sám zvolí, či chce jasné svetlo od kruhovej žiarivky či svetlo od LED zdroja, ktoré skôr vytvára atmosféru. Kúpeľňové svietidlá sa vyrábajú z moderných materiálov, čo výrazne zjednoduší montáž aj údržbu svietidiel.

Pozor na normy kúpeľňových svietidiel

Kúpeľňové svietidlá musia spĺňať určité technické normy (svietidlo je umiestnené v miestnosti, kde za istých podmienok je vlhko či priamo striekajúca voda.) A preto by sa mala vždy montáž a zapojenie svietidiel zveriť výhradne do rúk osoby oprávnenej túto montáž vykonávať.

Nechajte sa ďalej inšpirovať z našej ponuky: