Ravensburger Gravitrax PRO Štartovacia sada 268320

Ravensburger Gravitrax PRO Štartovacia sada 268320

Štartovacia sada GraviTrax Pro posunie vašu dráhu o ďalší stupeň vyššie. Táto sada s novými akčnými dielmi umožňuje budovať vašu stavbu do výšky a napínavo tak prekonávať rôzne výškové rozdiely a viesť guličky medzi jednotlivými poschodiami nielen štandardnou cestou. Celý popis
75,99 €
Vrátane DPH
55,90 €
-26%
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Ihneď k odberu na predajni
Predajne
 
10.12.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 2613030

Recenzie (0)

Marian K.
17.5.2021
Overený nákup
Vyborna stavebnica, ktora v kombinacii s klasickym Gravitraxom rozsiri moznosti o uplne iny level. Najme uvodne skladanie zakladnych dielcov vyzaduje vek min 10-12 rokov, alebo pomoc dospeleho, ale potom uz deti pri skladani trati nepotrebuju ziadnu pomoc. Vrelo odporucam!
kvalitne prevedenie
velka variabilita stavieb/drah
rozsiritelnost o dalsie prvky
kompatibilita s klasickym Gravitraxom
trosku vyssia cena
Petr F.
21.4.2021
Overený nákup
Super hra doporučuji
Autor si prial zostať v anonymite
1.3.2021
Overený nákup
Skvělá hra pro malé i velké. S šestiletými holčičkami jsme u toho vydrželi 3 hodiny vkuse!
Cena je hodně vysoká.
Autor si prial zostať v anonymite
9.2.2021
Overený nákup
zakoupeno jako dárek k vánocům pro syna, naprostá spokojenost
Zuzana T.
5.1.2021
Overený nákup
Skvělá stavebnice nejen pro děti
Erika J.
25.11.2020
Overený nákup
Ve startovní sadě byl jeden díl jný a nešla sestavit jedna věž. Vznesla jsem dotaz na obchodní oddělení MALL.CZ, zda by tento dílek nešel vyměnit. Výměnu mi zajistily a dílek dorazil. Moc děkuji za vstřícné jednání a snahu pomoci zákazníkům. Sada je skvělá pro rozšíření základních sad.
Autor si prial zostať v anonymite
1.12.2021
Heureka recenzia
Perfektně zabalený :-)
Amália B.
31.5.2021
Overený nákup
vela zabavy
Kateřina J.
5.1.2021
Overený nákup
Hra sklidila velký úspěch u všech (děti, dospělí), jedná se o velice kreativní hru, při tvoření drah musí děti (ale i dospělí) trochu přemýšlet, aby vše fungovalo tak, jak má
Angelika P.
5.1.2021
Overený nákup
Ste super😊
Lukáš D.
5.1.2021
Overený nákup
Je to parádní věc, ale s tím věkem od osmi let .... No je to spíš pro cca 12-ti leté a starší, děti kolem 10-let na to většinou nebudou mít zručnost a trpělivost. Ale jinak fakt super!
Autor si prial zostať v anonymite
19.12.2020
Overený nákup
pěkná hra, vánoční dárek
Autor si prial zostať v anonymite
26.11.2020
Heureka recenzia
nákup z domova
Naďa P.
25.11.2020
Overený nákup
spokojená