Niceboy HIVE drops

Niceboy HIVE drops

Počúvajte muziku bez obmedzenia kábla vďaka naozaj bezdrôtovým True Wireless slúchadlám Niceboy HIVE drops s Bluetooth technológiou a zvýšenou rýchlosťou prenosu EDR. Na jedno nabitie hrajú 3 h, dobu prevádzky zvyšuje na 12 h nabíjacie puzdro s 800 mAh akumulátorom. Štuple majú handsfree mikrofón a skvelý vyladený zvuk. Celý popis
58,80 €
Vrátane RP a DPH
26,90 €
-54%
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Ihneď k odberu na predajni
Predajne
 
28.6.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1491243

Recenzie (0)

Lucie S.
4.1.2021
Overený nákup
Bohužel jsem dle recenzí koupila tyto sluchátka na Vánoce sobě i mamince, ale kvalita neodpovídá psaným recenzím. Jsem asi příliš náročna na kvalitu hudby ve sluchátkách. Pro někoho, komu nevadí šum, asi fajn. Pro mě kvalitu přirovnám sluchátkám od Vietnamců. Niceboy mě tedy velmi zklamal.
Marek R.
15.11.2020
Overený nákup
Tyto sluchátka jsem 2x vracel. Poprvé nefungovalo jedno sluchátko - výměnil jsem za nový kus. Podruhé se sluchátka odpojovaly pokaždé když jsem strčil telefon do kapsy. Při větru se náhodně přepínaly písničky a celkově byly sluchátka strašně zmatené, když telefon byl od nich dál než metr. Z mojí zkušenosti nedoporučuji.
Malá krabička
USB-C
Touchpady které téměř nereagují na dotyk
Malá baterka
Špatná konektivita
Autor si prial zostať v anonymite
7.7.2020
Overený nákup
Hodně mne zklamaly. Venku pořád vypadává signál a tam, kde sluchátka z AliExpressu za 50 Kč fungují bez problému jsou tyto nepoužitelná.
Rostyslav H.
20.5.2021
Overený nákup
Neustále se odpojují od mobilu a zeslabují
Janka H.
11.5.2021
Overený nákup
Super ďakujem
Jakub G.
27.12.2020
Overený nákup
Bohuzel budu reklamovat. Sluchatka se nahodne odpojuji behem prehravani hudby, nefunguje dobre ovladani prehravani hudby (prepinani skladeb, pomala reakce na ovladani hlasitosti. A hrebicek do rakve je nemoznost telefonovat. Automaticky vypne prichozi i odchozi hovor. Nefunguje na 2 telefonech i pocitaci. Snad po uspesne reklamaci opravim recenzi. Zatim je to zadarmo drahe 😟
Petra R.
20.12.2020
Overený nákup
Nemuzu posoudit byl to darek
Autor si prial zostať v anonymite
8.10.2020
Overený nákup
spokojnosť, nemá m výhrady
Dominik P.
9.7.2020
Overený nákup
OBČAS SE MI ODPOJÍ JEDNO SLUCHATKO JINAK HRAJÍ DOBŘE
Jan C.
6.7.2020
Overený nákup
Zvuk nic moc. Sparovani zbytecne komplikovane. Ale za ty prachy ok.
Pavel H.
3.7.2020
Overený nákup
Velmi spokojen
Autor si prial zostať v anonymite
2.6.2020
Heureka recenzia
Jsem spokojený s poměrem ceny a tím jak hrají
Uživatelsky nevýhodu žádnou pro mě nemají
Jan J.
26.4.2020
Overený nákup
Sluchátka mě nadchly svým designem a ergonomií. Opravdu skvěle se nosí, ani po několika hodinách mi v uších nevadí ani nevypadávají, jen občas se lehce pohnou a přestanou trochu těsnit okolní zvuky. Je to osvobozující pocit přejít na bezdrátová sluchátka a nemuset furt myslet na kabel, který se může často někde zaháknout, sjet pod oblečením a začít tahat nebo si ho nechtic vytrhnout při manipulaci s telefonem. Dotykové ovládání je intuitivní, ale má svoje mouchy. Občas se mi kvůli velkým dotykovým plochám změní hlasitost nebo přepne hudba a občas i vypnou sluchátka. Možná kvůli chloupkům v uších nebo něco...možná dechem, který jde přes sluchátka z boků mé roušky (během covid pandemie). Hodně mě zklamal zvuk. Na to, jak se honosí lepšími basy, je to podle mě jen marketingová hantýrka a není to skoro poznat. V podstatě stejně zní basy na mých drátových Seinhauserech za 1100Kč, který se nesnaží nijak posílit basy. Zvuk je silně zašuměný, hlavně když hudbu neposlouchám "na plný kule", to je ještě víc patrný, že se snaží ze zvuku vytáhnout něco, co prostě vytáhnout nejde. Když přidám na hlasitosti, šum je slabší, ale já jsem pak skoro hluchej. Poslech jiné hudby než silně basově založené "tuc tuc" hudby je skoro utrpení kvůli šumu a 15kHz strop je moc nízký na čisté vysoké harmonické mnohých klasických nástrojů. Lepší zvuk jsem měl i na Sony drátových sluchátkách asi za 400Kč. Možná je to mým starším telefonem nebo protože používám i chytré hodinky přes bluetooth, ale častěji mi zvuk vypadává, desynchronizuje se mezi sluchátky a nezřídka se mi sluchátka opakovaně restartují a to výrazně kazí dojem z poslechu. Celkově sluchátka NEMOHU DOPORUČIT. Budu je používat při běhu a fyzických aktivitách, protože tak dobře drží. Příště se podívám po něčem lepším
Dobře drží v uchu
je to skvělý pocit, nebát se, že si sluchátka vytrhnu z uší kvůli zaseklému kabelu
dotykové ovládání je intuitivní a nemusím si tlačit sluchátka do mozku jako při tlačítkovém provedení
slušná výdrž, když neposlouchám přiliš hlasitě. Dalo mi to i zhruba 4 hodiny
dotyková plocha je příliš velká, často si při úpravě sluchátek nebo jejich dočasném vyjmutí a opětovném nasazení změním hlasitost, skladbu nebo sluchátka odpojím od telefonu
omezení vysokých frekvencí na 15kHz je děsné, když poslouchám instrumentálky na housle/klavír a tak.
zvuk není vůbec čistý, je to jako chrastítka při určitých tónech a někdy i zpěvu. U běžné "tuc tuc" hudby to není tolik patrné, ale je to tam furt.
2x jsem zkoušel hovor se sluchátky, které mají údajně i mikrofon, ale druhá strana mě skoro vůbec neslyšela.
Autor si prial zostať v anonymite
7.4.2020
Heureka recenzia
Audio výstup z takto malých pecek je oslnivý Ovládání lehkým dotykem na sluchatku max pohodlne a praktické Krabicka je zároveň i powerbanka (to jsem zjistil až po zakoupení) BT párování automaticky a…
Michal H.
4.4.2020
Overený nákup
spokojenost