10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 1090283

Garmin vívoactive 3, Black Silicone, Slate

Garmin vívoactive 3, Black Silicone, Slate

Smart hodinky s GPS, snímačom pulzu Garmin Elevate na zápästí a predinštalovanými športovými aplikáciami. Vaše športové aktivity a platby sú od seba vzdialené len jedno ťuknutie v novom vívoactive 3. Tieto športové smarthodiny so vstavaným GPS majú viac ako 15 predinštalovaných športových aplikácií a sú pripravené aj platiť cez Garmin Pay™ , takže môžete nechať svoj telefón a peňaženku doma. Celý popis
Už sa nepredáva
255 €
Tovar od: MALL
255 €

Popis

<table align=„center“ border=„0“ width=„100%“ style="border:1px lightgray solid;b

Garmin Pay™

vívoactive 3 je náš prvý nositeľný doplnok Garmin Pay, ktorý vám umožní zaplatiť za nákup s hodinkami. Použite ho takmer kdekoľvek, kde môžete využiť bezkontaktnú platbu. Takže ak ste nechali svoju peňaženku vo vašej skrini alebo ste ju zabudli, ranná káva môže byť stále vašou. Stačí ťuknúť a ísť.

*funkcia zatiaľ nedostupná, spustenie už čoskoro!

Garmin Connect IQ™

vívoactive 3 je kompatibilný s našim obchodom Connect IQ™, kde si môžete stiahnuť hodinky, miniaplikácie a aplikácie, ktoré umožňujú prechod zo smartwatchu na hodinky. Majte prehľad o príchode vášho Uber-u, zapnite svoje domáce osvetlenie pomocou aplikácie SmartThings a dokonca pomocou aplikácie AccuWeather MinuteCast zistite, kedy bude pršať.

Viac športov

S viac ako 15 predinštalovanými športovými aplikáciami je jednoduché nájsť zábavný spôsob, ako zostať aktívny. Choďte na golfové ihrisko, choďte na jazdu na bicykli, dajte si jogu, alebo si dokonca vyskúšajte svoje ruky na stand-up paddle boarding. Keď vychádzate von, zabudovaný GPS vám umožní sledovať informácie o zvolenej aktivite – bez potreby telefónneho pripojenia. Od snowboardingu až po plávanie a najmenej tucet ďalších možností.

Denné monnitorovanie fitness a a úrovne stresu

Pomocou technológie srdcového tepu Elevate™ na zápästí vám vívoactive 3 umožňuje sledovať kľúčové aspekty vašej zdatnosti a stresu, aby ste vedeli, ako vaše telo reaguje za rôznych okolností. Napríklad je schopný odhadnúť váš VO2 max a fitness vek – 2 indikátory fyzickej kondície, ktoré sa môžu často časom vylepšovať pravidelným cvičením. Tiež sleduje vašu variabilitu srdcovej frekvencie (HRV), ktorá sa používa na výpočet a sledovanie vašej úrovne stresu. vievoactive 3 vás môže upozorniť, keď fyzické alebo emocionálne zdroje spôsobujú zvýšenie vašej úrovne stresu, takže môžete nájsť spôsob, ako zmierniť tlak.

Vždy pripojený

Po spárovaní s kompatibilným smartfónom budete môcť prijímať a dokonca odpovedať na textové správy a zobrazovať aktualizácie sociálnych sietí, e-maily a ďalšie údaje priamo na zápästí. Nájdite svoj telefón, prístupujte k ovládaniu hudby a nechajte svojich priateľov sledovať vaše športy. Dokončené aktivity sa dokonca automaticky odovzdajú do našej online komunity fitness.


Vlastnosti

  • vívoactive 3 monitoruje kvalitu odpočinku
  • Sledujte svoj postup k dosiahnutiu vytúženej cieľovej váhy prostredníctvom detailných záznamov kalórií, ktoré ste spálili počas celého dňa, počas fitness aktivít vrátane hodnoty bazálneho metabolizmu
  • Úplne nový typ pulzomera – Garmin Elevate pulzomer na zápästí – vám poskytne informácie o vašom priemernom pokojovom pulze v úderoch za minútu, ako aj aktuálny pulz
  • Podľa úrovne aktivity vívoactive 3 sám priradí osobné a dosiahnuteľné ciele každé ráno. Hneď, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky vás posúva k dosiahnutiu nového cieľa na ďalší deň.
  • Hodinky sú navrhnuté tak, aby ste ich mohli nosiť 24 hodín denne 7 dní v týždni. Na zápästí máte prehľad nielen o svojich cieľoch a postup pri ich postupnom dosahovaní, ale aj o čase, nových sms, mailoch, či zmeškaných hovoroch
  • Vďaka zabudovanému barometrickému výškomeru vívoactive 3 počíta nastúpané a zídené poschodia, a tým získavate extra body v rámci sledovania dennej aktivity.
  • Hodinky sú vodotesné (5ATM), takže sa s nimi môžete bez obáv sprchovať, plávať.
  • Monitorujte svoj pokrok v dosahovaní cieľov aeróbnej aktivity, ktoré sú stanovené na základe odporúčaní svetových zdravotníckych organizácií ako American Heart Association, U.S. Centers for Disease Control and Prevention a World Health Organization
  • Buďte aktívni! K pohybu vás motivuje výzva na pohyb spolu so zavibrovaním po hodine bez pohybu. Každých 15 minút nečinnosti sa rozsvieti ďalší diel.
  • Zaznemanáva každý váš krok. Na displeji vidíte aktuálny počet krokov, koľko krokov ešte zostáva prejsť na splnenie denného cieľa, kalórie, vzdialenosť.
  • Dotykový displej je perfektne čitateľný na priamom slnku ako aj v tme, vďaka podsvieteniu.
  • Počúvajte hudbu zo svojho smartfónu a ovládajte prehrávanie cez vívoactive 3.
  • Move IQ automaticky rozlíši aktivity ako chôdza, beh, cyklistika, plávanie a eliptický trenažér bez toho, aby ste museli zapnúť časovať aktivity.
  • Prispôsobujte a meňte si svoje hodinky podľa nálady a potrieb, vďaka aplikáciám a widgetom cez nové rozhranie Garmin Connect IQ™.
  • Nová funkcia odhadu VO2 max na základe údajov o srdcovom tepe z Elevate pulzomera na zápästí vám poskytne presnejší obraz o úrovni vašej kondície.
  • Nová funkcia počítania opakovaní pre silový tréning sleduje nielen počet opakovaní, ale aj série a čas oddychu medzi sériami.
  • Prvé smarthodiny Garmin s novou funkciou Garmin Pay Garmin Pay™, s ktorými môžete bezkontaktne platiť za svoje nákupy.

Obsah balenia

  • vívoactive 3

  • nabíjací/dátový kábel,

  • používateľská príručka.

Technická podpora Garmin

tel: 0800 135 000