Intezze ZERO Basic, biela

Intezze ZERO Basic, biela

Za málo peňazí si užijete veľa muziky s jednoduchými prenosnými Bluetooth 5.0 slúchadlami Intezze ZERO Basic, ktorá hrajú vyladeným zvukom bez príliš silných basov. Majú handsfree mikrofóny, 4h výdrž na nabitie, nabíjací 280mAh box pre 2 plné nabitie a vstavané ovládacie tlačidlá. Celý popis

default
default
default
15 €
13,20 €
Tovar od predajcu MALL

Momentálne nedostupné

Kód: 2730055003

Recenzie (0)

Eva N.
11.1.2021
Overený nákup
Za málo peněz hodně muziky :)
Jaroslav Ž.
7.1.2021
Overený nákup
Hrajou výborně
Petra N.
1.1.2021
Overený nákup
Za tuto cenu výborný.
Jiří V.
1.1.2021
Overený nákup
Výborně drží v uších,výborný zvuk.za ty peníze super
Autor si prial zostať v anonymite
30.12.2020
Overený nákup
zvuk x cena supr
Barbora S.
16.3.2021
Overený nákup
Vše v pořádku
Daniela K.
8.1.2021
Overený nákup
Výborné slúchadlá, za tie peniaze som sa obávala kvality zvuku ale je naozaj pekná, nešuštia a veľmi dobre tlmia zvuky okolia. Výdrž batérie je tiež fajn. Pomer cena kvalita na výbornú, osobne som veľmi spokojná.
Autor si prial zostať v anonymite
5.1.2021
Overený nákup
Super sluchátka, objednávala som ich pre otca, takže nepotrebuje nejaké dunivé basy, čo mi pri týchto absolútne nevadí. Odporúčam
Autor si prial zostať v anonymite
30.12.2020
Overený nákup
pomer kvalita cena super
Karel K.
27.12.2020
Overený nákup
koupil jsem je drahé polovičce do práce ,hrají překvapivě dobře i dobře drží ,tak je nejspíš zabavím pro sebe , za tu cenu a jak hrají jim i lecos odpustím,protože je nepotřebuji aby fungovaly celý den
hrají překvapivě výborně
dobře drží
Helena K.
15.3.2021
Overený nákup
Splnil mě očekáváním za ty peníze to de.pro mně postačující
Autor si prial zostať v anonymite
15.3.2021
Overený nákup
za cenu odpovidajici kvalita. Jako handsfree do prace, aby byly obe ruce volbe staci. Jeste kdyby sel obchod do sebe a prizpusobil se aspon docasne v tehle dobe ostatnim eshopum, ktere za stejnou cenu dodaji bez poplatku za dopravu. Druha stejna uz jsem koupil v Datartu.
Autor si prial zostať v anonymite
10.3.2021
Heureka recenzia
Za tu cenu super. Úplně stačí na občasné telefonování či poslech. Fungují dobře.
Zdá se mi, že se při nepoužívání vybíjejí.
Autor si prial zostať v anonymite
10.3.2021
Heureka recenzia
Super zvuk,dobre drzi v uších.
Autor si prial zostať v anonymite
10.2.2021
Overený nákup
Jsem spokojená 👍👍👍