Philips SHP2500

Philips SHP2500

Tieto slúchadlá Philips SHP2500 plnej veľkosti pre televíznu a HiFi zábavu obsahujú akustický reflektor pre zvýšený výkon basov. Celý popis
Tovar od predajcu MALL
24,20 €
Vrátane RP a DPH

Na sklade 2 kusy

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
Už zajtra na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 296601

Recenzie (0)

Jan P.
16.8.2020
Overený nákup
Ovládání hlasitosti super Délka kabelu 6 metrů cool. Jen hrají nějak potichu-to je tad jediné mínus
Autor si prial zostať v anonymite
29.7.2020
Heureka recenzia
Dobře sedí na uších Dlouhý kabel Pro připojení k TV i velká redukce Ovladač hlasitosti na kabelu
Nějak mi přijde že hrají moc potichu Kolečko hlasitosti je na MAX,ale poslech je na hranici slyšitelnosti Každé sluchátko má svůj kabel a někdy se obtížně sundávají kvůli těm kabelům
Autor si prial zostať v anonymite
30.4.2020
Heureka recenzia
jsou kvalitní dobře "sedí" na uších
Autor si prial zostať v anonymite
20.4.2020
Heureka recenzia
Přenos zvuku neodpovídá nastavení v televizi.
Autor si prial zostať v anonymite
13.4.2020
Heureka recenzia
Splňují požadavky
Autor si prial zostať v anonymite
21.1.2015
Overený nákup
prilis vela basov plus snura je moc dlha a velmi casto sa zamotava. Odporucam kupit nieco s kratsou snurou, ak vyslovene nepotrebujete takuto dlhu
Daniela D.
3.1.2020
Overený nákup
Dokonalé,manžel špatně slyší ,tak jsem mu pořídila sluchátka.Už jsem to měla udělat dříve.Supr výrobek.
Ivana N.
2.12.2019
Overený nákup
Pro 80letou mamku zcela bajecne
Autor si prial zostať v anonymite
4.6.2018
Overený nákup
Kupoval jsem mamku, ktera je se sluchatkama velmi spokojena
Autor si prial zostať v anonymite
21.12.2017
Overený nákup
je OK
René S.
13.4.2017
Overený nákup
Úplne bombové, také basy nemá nik. Super duper!
Autor si prial zostať v anonymite
8.1.2017
Overený nákup
Koupili jsme tyto sluchátka 85-ti leté mamince, která má již problémy se sluchem, z televize toho již moc neměla (i přes naslouchátka) a dnes si je nemůže vynachválit. Doporučuji starším lidem s problémy sluchu, dlouhý kabel 6-ti metrů je plně dostačující. Dobrý nákup
Zdeňka K.
23.11.2016
Overený nákup
velice kvalitní
Autor si prial zostať v anonymite
29.7.2016
Overený nákup
Celkom kvalitne aj dobrý zvuk ale maximálna hlasitosť je dosť nízka.
Autor si prial zostať v anonymite
2.3.2016
Overený nákup
super dlouhý 6-ti metrový kabel