VitaFresh

Technológia VitaFresh nie je len priestor o teplote okolo 0°C, ale pre rozličné druhy potravín je prispôsobená aj vlhkosť jednotlivých chladiacich zón. Znížená teplota, ktorá sa pohybuje len tesne nad bodom mrazu (0°C), zaistí výrazné spomalenie straty čerstvosti v chladených potravinách; vďaka optimálnemu rozdeleniu vlhkostných zón na „suché“ a „orosené“ si chladené potraviny udržia až trikrát dlhšiu dobu chuť, vitamíny , minerálne látky a svieži vzhľad. „Suchá“ VitaFresh zóna V „suchej“ zóne VitaFresh sa udržiava vlhkosť vzduchu približne vo výške 50%, čo je ideálne pre mäso, ryby, údeniny alebo tvrdý syr. „Orosená“ VitaFresh zóna V tejto zóne sa udržiava vlhkosť vzduchu približne vo výške 95%. Vlhkosť vzduchu sa pritom reguluje automaticky; vlhkostnou membránou sa obmedzuje na hranici 95% a prebytočná vlhkosť sa odvádza do vonkajšieho prostredia. Tvoria sa tak vhodné podmienky pre šťavnatú a chrumkavú zeleninu aj ovocie.