K metla

Lopatka v tvare K je neoceniteľná pri príprave mnohých sladkostí a zákuskov, od piškótových koláčov cez jemné pečivo, cukrovinky a cookies až po karbonátky a cesto na cestoviny. Planetárnym pohybom pri šľahaní dosiahne lopatka v tvare K na všetky miesta misy.

Odrobinky z piškót: Lopatka v tvare K rozdrví diétne sucháre pre základ syrových tort, korpusov a nepečených čokoládových tort. Na drvenie suchárov použite lopatku v tvare K na rýchlosť 1 a 2, a potom všlehejte rozpustené maslo či ďalších požadované prísady.

Miešanie a šľahanie: Lopatka v tvare K rozmixuje a zmieša prísady pre takmer všetky sladkosti či cukrovinky, koláčmi počínajúc a rybími karbonátky končiac. Za použitie lopatky v tvare K možno ľahko zmiešať rozpustené zmesi pre koláče, ako je zázvorový chlieb, medovník a niektoré čajové chleby, rovnako ako koláčové zmesi všetko v jednom pri použití mäkkého margarínu a rýchle zmesi na koláčiky. Lopatku v tvare K použite na prípravu piškótového a lineckého cesta.

Trenie cesta: Lopatka v tvare K je ideálny pre miešanie múky a tuku na drobenkové cesto, ktoré tvoria základ mnohých tort, koláčikov a jemného pečiva – najlepších výsledkov dosiahnete s rýchlosťou 2. Lopatka v tvare K je obzvlášť vhodná pre jemné pečivo, pretože kov zachová nevyhnutný chlad, čo prispieva k spojeniu posýpku.

Obr.