Slavkovská, Viera Machová Alžbeta: Éčka v potravinách (Rozumieť, skúmať, experimentovať)

Partnerský predaj

Slavkovská, Viera Machová Alžbeta: Éčka v potravinách (Rozumieť, skúmať, experimentovať)

Jediná svojho druhu na trhu! Celý popis

25.8
Značka: Kat. číslo: 100000659032

25,80 € vrátane DPHBežná cena: 30 €, Ušetríte 4,20 € (13 %)

Na sklade – môžete mať už 25.5.

Na sklade u partnera

Tovar na vás čaká v jednom z našich partnerských skladov, pripravený k expedícii priamo k vám.

Doručenie dopravcom: 25.05.2017

Tento tovar vám ponúkame v rámci partnerského predaja. Podmienky doručenia sa môžu líšiť od našich štandardných podmienok Viac informácií

Je dobré vedieť o partnerskom predaji

Nákupný proces je úplne rovnaký, ako ste zvyknutý. Staráme sa o celú vašu objednávku i následnú komunikáciu či prípadnú reklamáciu. Rozdiel spočíva len v spôsobe doručenia. Tovar k vám putuje z nášho partnerského skladu v samostatnej zásielke za špeciálnu sadzbu dopravného, bez možnosti osobného odberu.

Tovar ponúkame v rámci partnerského predaja poznáte podľa štítku Partnerský predaj

Popis

Popis produktu

Jediná svojho druhu na trhu! Metodická príručka pre učiteľov chémie o éčkach v potravinách, ktorá ponúka nielen základné informácie o éčkach, ich pôvode a označení ale aj metodický materiál pre učiteľov ako návod na to, ako pracovať so žiakmi na tému éčiek v potravinách v predmetoch. Zároveň pomáha naplniť výkonový štandard štátneho vzdelávacieho programu. Obsahuje aj pracovné listy pre žiakov, ktoré sú využiteľné priamo na vyučovaní.

O éčkach vieme pomerne málo. Sú prirodzenou súčasťou nášho života (napr. kyslík E948). Sú to vlastne prídavné látky, ktoré slúžia na vylepšenie vlastností potravín. Len málokto však vie, ktoré éčka sú naozaj škodlivé a ktoré, naopak, zdraviu prospešné.

Aj napriek tomu, že Štátny vzdelávací program venuje pozornosť téme éčiek aj v predmete chémia, biológia a dokonca aj fyzika, žiadny takýto vzdelávací materiál doteraz neexistoval.

Cieľom metodickej príručky je pomôcť učiteľom zorientovať sa v tejto neľahkej téme a napomôcť im v tom, aby vyučovanie (témy ako napr. vlastnosti a použitie prírodných látok, vplyv na chemické procesy v živých organizmoch, výživa a stravovacie návyky, energetická hodnota potravín) bolo pre žiakov zaujímavé.

Publikácia je rozdelená na tri časti:

•všeobecnú teóriu o éčkach,

•metodiku pre učiteľov,

•pracovné listy pre žiakov.

Aktivity v pracovných listoch sú spracované tak, aby učiteľ pomocou nich dokázal naplniť výkonový a obsahový štandard Štátneho vzdelávacieho programu. Súbor aktivít obsahuje cvičenia, praktické úlohy aj bádateľské aktivity.

  • počet strán: 110
  • produkt: Paperback
  • dátum vydania: 25.11.2016
  • šírka: 210mm
  • výška: 8mm
  • hmotnosť: 400g
  • ISBN: 978–80–8140–251–7
  • jazyk: slovenský

Parametre

Parametre produktu %1% %2%

Autor Slavkovská, Viera Machová Alžbeta
Vydavateľ Raabe SK
Jazyk slovenský
Rok a mesiac vydania 2016
Väzba Paperback
Počet strán 110
Formát 8 x 210
Hmotnosť 400
ISBN 978-80-8140-251-7