Rohnson R 500

Rohnson R 500

Ručný frapovač Rohnson R 500 je ideálny na prípravu frappé, ovocných štiav a mliečnych kokteilov. Výhodou tohto ručného elektrického mixéra je skladnosť a ľahké čistenie, takže ho môžete použiť aj na cestách. Celý popis
S našimi odbornými asistentami môžete nakúpiť cez telefón v pracovné dni od 08:00 do 20:00 na čísle +421 232 331 910
Tovar od predajcu MALL
15,90 €
Vrátane RP a DPH
13,90 €

Na sklade 5+ kusov

20.1.2022 k osobnému odberu
Predajne
 
20.1.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 660607

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
26.3.2019
Overený nákup
V prvom rade si treba uvedomiť, že to nie je penič mlieka, ale frapovač. Funguje ako má, z kávy vyšlahá hustú penu, ja som spokojná.
Autor si prial zostať v anonymite
5.10.2020
Overený nákup
Tento výrobok používam každý deň, cca 1 mesiac, pri výrobe cappuccina. Kúpila som ho na základe recenzií. Vraj robí bohatú penu. Podľa mňa nie je pena až taká bohatá ako sa píše v hodnoteniach.
Magda D.
18.1.2022
Overený nákup
vše OK
Růžena M.
18.9.2021
Overený nákup
Krásný den, vše super a v pořádku díky.
Lucia A.
11.8.2021
Overený nákup
Najlepší frapovač. Škoda, že sa už nevyrába.
Lucia A.
4.8.2021
Overený nákup
Najlepší pomocník na výrobu ľadovej kávy. Kávu s cukrom a trochou vody vyšľaha do nádhernej lesklej peny, stačí ľad a doliat mlieko. Škoda, že sa už prestal vyrábať a predávať 😔.
Ľahká manipulácia
Nádherná, lesklá pena za pár sekúnd
Stačí opláchnuť
Blanka G.
10.7.2021
Overený nákup
Výborné. Chvilku mi trvalo, než jsem se naučila používat - pěním téměř denně. DOPORUČUJI!
Nevím o žádné.
Autor si prial zostať v anonymite
29.5.2021
Overený nákup
Funguje a dělá co má
Mohl by být o trochu výkonnější
Autor si prial zostať v anonymite
11.4.2021
Heureka recenzia
Kvalitní zboží za příznivou cenu,skvělá komunikace,rychlost doručení.
Boris K.
26.2.2021
Overený nákup
Výrobok OK
Vladimír K.
6.1.2021
Overený nákup
Kúpený ako darček
Dostatočný výkon na frapé
Stále funguje, používam ho denne
Mám doma taký istý cca. 5 rokov starý, čierny plast sa rozleptal bol lepkavý.
Autor si prial zostať v anonymite
27.12.2020
Overený nákup
Výkon odpovídá ceně, pěna slabší našlehání, mohlo by být lepší, ale účel splní. Snadné použití i údržba, žádné složité mytí, opláchnete. Malé, skladné.
Autor si prial zostať v anonymite
30.11.2020
Heureka recenzia
dobrá cena
Autor si prial zostať v anonymite
27.10.2020
Overený nákup
Vyzkousela jsem jiz kvalitnejsi vyrobek a tento me trochu zklamal. Pena neni husta a rychle mizi.
Cena
Radeji bych si priplatila za vykonejsi vyrobek.
Autor si prial zostať v anonymite
5.10.2020
Overený nákup
Šlehač je výborný, chce to trochu trpělivosti, ale pěnu šlehá opravdu hustou, jsem spokojená.