0€
mesačne
Javorový sirup (spolu s medom a melasou) je vynikajúcim pomocníkom pri nahrádzaní rafinovaného bieleho cukru . Okrem sacharózy obsahuje vitamíny rady B, vápnik, železo a stopové množstvo ďalších minerálnych látok. Bio certifikát garantuje šetrné spracovanie bez použitia chemikálií (napr. formaldehydu pri ošetrení otvorov v stromoch).
Ako používať:Grade C je vhodný na stolné použitie aj na varenie. Hodí sa na dochutenie už hotových pokrmov: na palacinky, lievance, na biely jogurt, do müsli a na zmrzlinové a ovocné poháre. Javorovým sirupom môžete pri varení a pečení nahradiť biely cukor v pomere 3 diely sirupu za 4 diely cukru.
Balenie:250 ml
Upozornenie:Krajina pôvodu: Kanada
Po otvorení skladujte v chladničke (1 – 6 °C).