Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1257062

Outxe Savage IP67 Vodeodolná Solárna PowerBank QuickCharge 20000mAh (EU Blister) 2439331

Outxe Savage IP67 Vodeodolná Solárna PowerBank QuickCharge 20000mAh (EU Blister) 2439331

Solárna powerbanka OUTXE Savage s kapacitou 20000 mAh. Ideálna pre outdoorové výlety. IP67. Vodotesná, odolná proti prachu a nárazom, protišmykový povrch. Karabinka pre zavesenie. Solárna nabíjačka. Ekologicky šetrný solárny panel poskytuje spoľahlivý prístup k núdzovej energii. Vojenská konštrukcia s gumou. Špeciálne určené pre camping, turistiku a turistiku. Jasné svietidlo. Celý popis
Už sa nepredáva
59,90 €
Tovar od: MALL
59,90 €

Popis

Savage IP67 Vodeodolná solárna powerbanka 20000mAh (EU Blister)

xiaomi powerbank 2 - 10000mah

Spoločnosť OUTXE je symbolom outdoorového štýlu života. Pre tento svet a váš nespútaný život prináša veľa vychytávok – v podobe outdoorového príslušenstva, ktoré niečo vydržia! Odolnosť a spoľahlivosť vo vonkajších podmienkach, len také výrobky odchádzajú z ich dielne. Jedným z týchto výrobkov je aj vodeodolná a veľmi odolná solárna powerbanka – OUTXE Savage Solar Charger 20000 mAh.

Powerbanka disponuje stupňom krytia IP68! Je vodotesná, odolná voči prachu a nárazom a navyše je vybavená protišmykovým povrchom. To znamená spoľahlivosť za všetkých podmienok. Je vhodná pre vaše celodenné outdoorové výlety. Jednoducho powerbanku vezmite, pomocou karabínky zaveste na batoh a vyrazte do prírody.

xiaomi powerbank 2 - 10000mah

Zostaňte na svojich cestách v pokoji

Powerbanka disponuje stupňom krytia IP68! Je vodotesná, odolná voči prachu a nárazom a navyše je vybavená protišmykovým povrchom. To znamená spoľahlivosť za všetkých podmienok. Je vhodná pre vaše celodenné outdoorové výlety. Jednoducho Powerbanku vezmite, pomocou karabínky zaveste na batoh a vyrazte do prírody.

Nabíjajte mobilný telefón

Vysoká kapacita 20000 mAh poskytne dostatok energie pre nabitie vášho mobilného zariadenia. O vašu batériu sa tak strachovať nemusíte.

Nabíjajte až 4× rýchlejšie ako s bežnou powerbankou. OUTXE nabíjačka ponúka prenosové rýchlosti až 18W, dokáže nabíjať kompatibilné zariadenia až na kapacitu 80% za iba 35 minút.

xiaomi powerbank 2 - 10000mah

Kľúčové vlastnosti

Solárna powerbanka OUTXE Savage s kapacitou 20000 mAh. Ideálna pre outdoorové výlety. IP67. Vodotesná, odolná proti prachu a nárazom, protišmykový povrch. Možnosť jednoduchého zavesenia na batoh pomocou karabínky. Solárna nabíjačka. Ekologicky šetrný solárny panel poskytuje spoľahlivý prístup k núdzovej energii. Vojenská konštrukcia s gumou, ktorá odoláva vonkajším podmienkam. Špeciálne určené pre camping a turistiku. Spoľahlivá za všetkých podmienok. Vstavané jasné svietidlo s 3 režimami osvetlenia (Normal/ Slab/ SOS).