Caffè Costadoro Costadoro decaffe pods 50ks

Caffè Costadoro Costadoro decaffe pods 50ks

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
100 % ARABICA 50 samostatne balených bezkofeínových podov (vankúšikov) do pák Popis:Balenie: 50 samostatne balených kusovRoaster: Costadoro ItalyFarmár: 4 rôzne kávyVýška: 1000 – 2200 m.n.mVariety: ArabicasProcessing Method: Natural and WashedAróma/ chuť: Silná kakaová chuť, horká čokoládaAcidita:… Celý popis
24 €
Vrátane DPH

Skladom u partnera 5+ kusov

6.7.2022 - 7.7.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Tovar od predajcu coffeeart.sk

Predaj zastrešuje MALL.SK vrátane prípadnej reklamácie či vrátenia tovaru.
Predajca odosiela tovar v samostatnej zásielke.
Predajca určuje spôsoby a ceny doručenia.
Kód: 11963066

Popis

100 % ARABICA 50 samostatne balených bezkofeínových podov (vankúšikov) do pák Popis:Balenie: 50 samostatne balených kusovRoaster: Costadoro ItalyFarmár: 4 rôzne kávyVýška: 1000 – 2200 m.n.mVariety: ArabicasProcessing Method: Natural and WashedAróma/ chuť: Silná kakaová chuť, horká čokoládaAcidita: NízkaCrema: má po vizuálnej stránke delikátne orieškové zafarbenie jemnú textúru typickú pre talianske espressoTelo kávy: má dobrú sirupovú konzistenciu, nízku kyslosť a príslušnú úroveň horkosti. Úroveň trpkosti je takmer nulová Aromatické vlastnosti: silná kakaová chuť a vôna, ktorá prevláda nad ostatnými, ako sladké drievko (lékorica), zázvor, čaj, rebarbora spoločne s obilninami sušenými plodmi.Skladovanie: v suchuHmotnosť netto: 350 gCostadoro Caffe a veci blízko spojené s touto značkou, ktorá patrí do jedinečného zoskupenia torrefazione grancaffe, ako aj sa hrdí zlatou medailou z medzinárodnej súťaže IICT, kde spomedzi 200 testovaných blendov získala zlatú medailu, taktiež najprestížnejšími európskymi certifikátmi, ako aj certifikátom INEI, ako zárukou najvyššej kvality od tohto talianskeho inštutútu.Overená kvalita​Každá fáza výroby kávy spoločnosti Costadoro je sledovaná týmom odborníkov. Denne kontrolujú výrobý proces, aby zaručili, že káva dodávaná našim zákazníkom bude vysokej kvality a nezameniteľnej chuti. Vďaka vynikajúcim službám získal obchodný tým Costadoro licenciu IIAC (Mezinárodný inštitút degustátorov kávy) a certifikát UNI EN ISO 9001:08 – CSQA no.6.História​Láska ku káve od roku 1890. V roku 1890 otvoril Oreste Beccuti v ulici Via Pietro Micca v Turíne obchod s kávou s názvom Costadoro, ktorý se čoskoro stal ústredným miestom pre všetkých milovníkov kvalitnej kávy z celého Turína. Z rodinnej kaviarne sa stala moderná spoločnosť zaoberajúca sa pražením najkvalitnejšej kávy, ktorá je úspešná nielen v Taliansku, ale i v zahraničí. Je to výsledok práce plnej nadšenia a odhodlania so zvláštnym zreteľom na vývoj a inovativný výzkum. Postupy, držícia sa zásad viac než storočnej tradície, však zostali zachované.SpoločnosťSkupina Costadoro Group, dlohoročný výrobca praženej kávy pre gastrónomiu (HO.RE.CA), patrí dnes medzi nejúspešnejšie priemyslové spoločnosti v severnom Taliansku s viac než 150 miliónmi šálkok kávy servírovaných každý rok. Vďaka mezinárodnému postaveniu spoločnosti je káva Costadoro zastúpená vo viac než 30 rôznych krajinách. Približne 35% produkcie praženej kávy je distribuované na zahraničné trhy.V súčasnej dobe je spoločnost Costadoro významným merítkom pre rozširovanie talianskej kultúry espressa po celom svete. Vďaka starostlivosti a pozornosti, ktorú venujú produkcii kávy, získala skupina Costadoro vysokú pozíciu na mezinárodnom trhu. Neustále hľadanie dokonalosti a úzkostlivá starostlivosť sú aspekty zastúpené vo všetkých fázach výrobného procesu a pre skupinu Costadoro patrí k základným hodnotám. Zameriava sa na inováciu a vedecký výzkum. Výsledkom našeho každodenného snaženia je, že klientom ponúkame nielen kávu, ale aj intenzivnú chvíľu potešenia.​Výrobný proces​Od samého začiatku prijala spoločnosť Costadoro filozofiu, že v záujme dokonalého výsledku je potreba mať dôkladné znalosti produktov, stále hľadať nejlepšie suroviny na trhu a mať silné vôľu k neustálému zlepšovániu. Špecialisti spoločnosti Costadoro vyberajú a nakupujú najkvalitnějšiu surovú kávu na trhu priamo v krajinách pôvodu, s cieľom ponúkať zákazníkom len tie nejlepšie kávové zrna.​Praženie kávy​Je základným krokom k zabezpečeniu nejvyššej kvality produktov s výslednými požiadavkami na chuť a vôňu. Praženie kávy Costadoro je pomalé (cca 20 minut), pri nižších teplotách (210–220°C). Tento spôsob praženia zaistí, aby kávové zrná boli rovnomerne upražené zvnútra i na povrchu. Zrná kávy sa pražia samostatne podĺa jednotlivých druhov, pretože kávové zrno rôzného pôvodu vyžaduje rozdielnu teplotu a dobu praženia. Pre Costadoro je i samotné chladenie čerstvo upraženej kávy umením. Zrna sa chladia iba vzduchom (nie kombinácií voda-vzduch). Výsledkom sú ľahšie zrná bez prebytočného a nežiadúceho obsahu vody. Po upražení a schladení káva prechádza procesom oddeľovania nepotrebných kávových zŕn. Systém pracuje na základe jemnej rovnováhy medzi elektronickými, vizuálnymi a mechanickými princípami slúži k identifikácii a okamžitému vyradeniu nevhodných zrn kávy na základe farby. Costadoro bola prvá spoločnosť v Taliansku, ktorá tento nový systém Sortex Z+1 BL skenujúci kávové zrná v závislosti na tvare a veľkosti, zaradila do svojho výrobného procesu. Ocenenie 2013​Firma Costadoro Gruppo bola získala prestížne ocenenie „Registro delle Imprese Storiche“ (Register národných historických podnikov) za viac ako 100 ročnú existeniciu, prínos pre taliansku ekonomiku a vzdelávanie. Gratulujeme a držíme palce aj Ďalších minimálne 100 rokov.Firma Costadoro Gruppo bola získala zlatú medailu z hodnotenia káv prestížnym talianskym inštitútom IICT (International Institute of Coffee tasters) , kde spomedzi 113 blendov a za účasti 26 rozhodcov z 11 krajín. Veľmi si vážime toto ocenenenie a sme právom hrdí.