Smoby Pieskovisko zelené

Smoby Pieskovisko zelené

Pieskovisko v tvare srdca je zložené z dvoch dielov s možnosťou uzavretia. Vhodné na použitie aj ako bazénik – má výpustný systém. Po pripojení hadice s vodou sa deti môžu hrať s malým vodotryskom. Celý popis
45,40 €
Vrátane DPH
39,90 €
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
7.12.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 551801

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
16.5.2019
Overený nákup
S pískovištěm jsou děti spokojené,ale nebylo při přepravě vůbec zabalené. Odřené boky vně i uvnitř jsou nepříjemné, pokud se má v létě použít jako brouzdaliště.Škoda.
Autor si prial zostať v anonymite
20.5.2019
Overený nákup
Pevné a stabilní. Vejdou se 3 pytle písku
Autor si prial zostať v anonymite
27.8.2021
Overený nákup
Super, pevny plast :)
Ondrej K.
14.8.2021
Overený nákup
Dá sa do neho dať piesok a hrať sa s ním.
Produkt sa dodáva bez akéhokoľvek balenia, takže špinavý a doškriabaný.
Neobsahuje žiadny mechanizmus, ktorý by pieskovisko fixoval uzatvorené. Sú tam iba symbolické drážky, z ktorých silnejší vietor poklop odfúkne, a navyše po naplnení spodnej časti pieskom sa plast rozt…
Barbora R.
23.3.2021
Overený nákup
Pieskovisko je dostatocne veľké,poklop je ťažký takže ho len tak neodfukne,plast z ktorého je vyrobene je dobrý odolny.
Tomas S.
10.7.2020
Overený nákup
Splnila očakávania. Pevny plast, dostacujuca veľkosť aj pre tri deti:)
Jana C.
2.7.2020
Overený nákup
Pevné, veľké...
Autor si prial zostať v anonymite
29.6.2020
Heureka recenzia
Pevný materiál jako pískoviště a jako bazének perfektní. Lehké a snadno přenosné
Autor si prial zostať v anonymite
22.5.2020
Heureka recenzia
Dostatečně velké, mnohem větší než většina podobných pískovišť Materiál je pevný, bytelný Výpusť se bude hodit, už se těším až napustíme bazének
Pískoviště jde zavřít jen pokud se díly rozpojí. Ale to až tolik nevadí
Blanka C.
21.5.2020
Overený nákup
nemohu hodnotit, proto volím "střed", pískoviště zatím čeká na použití, zeptejte se za měsíc :-)
Lucia Š.
15.5.2020
Overený nákup
V pohode, spĺňa zatiaľ účel
Daniela I.
13.5.2020
Overený nákup
pěkné
hezká barva i kvalita plastu
při větru odletí vrchní část, je nutné zatížit ji cihlou
Václav R.
11.5.2020
Overený nákup
Plně vyhovuje našim představám.
Šárka P.
7.5.2020
Overený nákup
Velké a kvalitní zpracování. Doporučuji.
Miroslav G.
7.5.2020
Overený nákup
Vše proběhlo v pořádku.