Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
Nestíhate nakúpiť? Vyberajte produkty z kategórie Pečenie a prísady na varenie online. Nákup vám môžu uľahčiť filtre najlacnejšie Pečenie a prísady na varenie či výrobky najlepšie hodnotené ostatnými užívateľmi. Urobte si zásobu s MALL.SK.
- Objednaný tovar doručíme dnes alebo podľa vašich časových preferencií.
- Chcete si radšej vyzdvihnúť tovar sami a ušetriť za dopravu? Po celom Slovensku máme viac ako 1 500 výdajných miest.
- Platiť môžete online, v hotovosti alebo až za 50 dní s overeným účtom prostredníctvom služby MALL Pay.
- Produkty zo sekcie Pečenie a prísady na varenie môžete vrátiť do 14 dní bez udania dôvodu.
- Nejasnosti ohľadom objednávky alebo iných služieb vám pomôže vyriešiť naša nonstop zákaznícka podpora.
Na MALL.SK ponúkame už viac ako 1 miliónov produktov!
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
MILMOOO Zahustené sladené mlieko plnotučné 397 g Pasterizovaný mliečny výrobok – konzerva.
môžete mať 04.04 - 05.04
Zmes kypriacich solí a perníkového korenia. Kypriaci prášok používame pri príprave perníkov a medovníkov.
môžete mať 03.04 - 04.04
Múka Caputo Manitoba Oro je talianska múka typu „0“ s najvyšším (spomedzi výrobkov tejto značky) obsahom bielkovín, pričom znižuje obsah lepku a škrobu. Názov Manitoba Oro je odvodený od pšeničného zrna pestovaného v Kanade, z ktorého sa múka vyrába.
môžete mať 05.04 - 09.04
Talianska pšeničná múka Saccorosso / Cuoco typ "00"je veľmi jemne mletá múka s mimoriadne vysokým obsahom lepku. Vďaka tomu je ideálna na prípravu cesta, ktoré si vyžaduje dlhé kysnutie, ako sú pšeničné rožky alebo kysnuté cesto. Je tiež ideálna na prípravu cesta na neapolskú pizzu.
môžete mať 05.04 - 09.04
100% mletý mak na priamu konzumáciu a prípravu jedla.
môžete mať 04.04 - 05.04
Používa sa na zahusťovanie polievok, omáčok a mäsových pokrmov, hlavne ázijskej kuchyne. Vhodný aj na zjemnenie múčnikov, koláčov, pudingov, pečiva a sušienok.
môžete mať 04.04 - 05.04
Použitie ako vložka do polievok (pridávame tesne pred podaním) a šalátov. Udržuje si svoju chrumkavosť a výraznú chuť dlhý čas.
môžete mať 04.04 - 05.04
Talianska múka z tvrdej pšenice Semola Rimacinata je dvakrát mletá múka vyrobená z tvrdej pšenice. Semola Rimacinata sa melie z rafinovaného endospermu (jadra) tvrdej pšenice – tvrdej pšenice s vysokým obsahom bielkovín a lepku. Je ideálna na prípravu talianskych cestovín.
môžete mať 05.04 - 09.04
Jemne mletá štruktúra múky (typ 00), vysoký obsah lepku a pevnosť múky okolo W260–270 sú vlastnosti, vďaka ktorým je cesto vynikajúco hydratované, mimoriadne pružné a po upečení chrumkavé. Hoci je múka určená na prípravu pizze, dobre sa hodí aj ako múka na ravioly alebo focacciu.
môžete mať 05.04 - 09.04
Použite: môžeme pridať do knedlíkov, mletého mäsa, plniek a polievok (tesne pred podaním), alebo ako natural croutons do šalátov.
môžete mať 04.04 - 05.04
Škorica cejlónska mletá sa vyrába zo Škoricovníka cejlónskeho, ktorý rastie na Srí Lanke a považuje sa za najkvalitnejší zdroj škorice. Je typická pre svoju sladkú chuť a hodí sa na dochutenie pokrmov i nápojov.
môžete mať 02.04 - 03.04
Talianska pšeničná múka Cuoco typ "00"je múka s mimoriadne vysokým obsahom lepku. Vďaka tomu je ideálna na prípravu cesta, ktoré si vyžaduje dlhé kysnutie, ako sú pšeničné rožky alebo kysnuté cesto. Je tiež ideálna na prípravu cesta na neapolskú pizzu.
môžete mať 05.04 - 09.04