Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Le Singulier je vysoko aromatický a výrazný koňak vďaka jeho jemnej exuberancii vzácneho hrozna – Folle Blanche.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Degustačný pohár na koňak Augier Augier sa snaží o typickosť a jedinečnosť. Najlepším spôsobom, ako tomu porozumieť, je ochutnať koňakové nuansy z degustačného pohára na koňak Augier, ktorý svojím tvarom necháva vyznieť všetky charakteristické črty koňaku.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Tradičný ľudový alkoholický nápoj borovička je neoddeliteľnou súčasťou slovenského kultúrneho dedičstva. Aj keď.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Kultivovaný čerešňový destilát sa nesie v znamení aromatického ovocia a vyrovnanej chuti. Tento obľúbený nápoj má.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Čučoriedka sa pýši titulom najkrajšieho slovenského slova, aj keď ju v rôznych regiónoch Slovenska volajú napr. aj borovnica, jafura.
môžete mať 25.4. - 26.4.
V neposlednom rade sa dula taktiež využíva na výrobu dulového destilátu, dulovice, ktorý je vďaka nízkej výťažnosti a vzácnosti.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Destilát, pochádzajúci výlučne z ušľachtilých odrôd hrušiek Conferencia a Williams. Precízny výber a spracovanie ovocia a dôsledný.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Jablkovica je považovaná za najneutrálnejší destilát so skvele vybalancovanými organoleptickými vlastnosťami. Jablkovica je.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Pravé slovenské destiláty BVD Nároky na pestovanie pri malinách nie sú vysoké, vyžadujú si predovšetkým dostatok pôdnej vlahy.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Po destilácii sa marhuľovica riedi pramenitou vodou s nízkym obsahom minerálov a stopových prvkov. Spravidla býva odležaná minimálne.
môžete mať 25.4. - 26.4.
BVD Pivovica je vyrobená zo slovenského remeselného piva najvyššej kvality a dokonale umocňuje tóny jačmenného sladu, chmeľu.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Okrem konzumácie v surovom stave a využitiu v gastronómii sa zo sliviek vyrába aj najznámejší ovocný destilát, slivovica. Tá sa vyrába práve.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Jedným z najviac cenených produktov je taktiež trnkový destilát, tzv. trnkovica. Delikatesný destilát zamatovo hladkej štruktúry.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Chardonnay Barrique 2020 z vinice Noviny má príťažlivú iskrivú žltú farbu so zeleným odleskom. V aróme nachádzame tóny tropického ovocia. Chuť je svieža, nachádzame tóny grapefruitu a nektarinky. Dochuť je stredne dlhá s minerálnym záverom. Podávať pri teplote: 9 – 11 °C.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Perlivé víno vyrobené z odrody Chardonnay metódou ancestrale. Produkt primárneho kvasenia vo fľaši. Pét-Nat alebo Pétillant Naturel v preklade znamená prírodne resp. prirodzene šumivé. U nás novinka, no vo Francúzsku s výrobou začali už pred 500 rokmi.
môžete mať 25.4. - 26.4.
PET-nat z odrody Müller Thurgau má výrazne ovocný profil s jemnými tónmi burčiakových kvasiniek. V chuti dominujú citrusy a baza.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Tiché víno je vyrobené z francúzskej odrody Pinot Noir u nás známej pod synonymom Rulanské modré. Hrozno pochádza z Malých Karpát. Víno tehlovo červenej farby, s ovocnou vôňou po čerešniach a višniach. Chuť plná tónov lesných malín, čerešní prechádzajúca až do tabaku a čerstvej kávy.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Tiché víno je vyrobené z francúzskej odrody Pinot Noir u nás známej pod synonymom Rulanské modré. Hrozno pochádza z Malých Karpát. Svieža ovocná vôňa, chuť plná malín a jahôd prechádzajúca až do jogurtových tónov. Podávať pri teplote: 6 – 8 °C.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Sekt Blanc de Noir z vinice Noviny je vyrobený zo 100 % odrody Rulandské modré/Pinot Noir tradičnou šampanskou technológiou sekundárneho kvasenia priamo vo fľaši. Nádherná zlatistá farba, plná a vyzretá chuť spôsobí veľmi sviežo. Podávať pri teplote: 6 – 8 °C.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Sekt blanc de blancs z vinice Noviny je vyrobený zo 100% odrody Chardonnay tradičnou šampanskou technológiou sekundárneho kvasenia priamo vo fľaši. Nádherná zlato-citrónová farba, plná a vyzretá chuť, s tónmi citrusov a zelených jabĺk. Podávať pri teplote: 6 – 8 °C.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Autorské cuvée vinárstva Bobulles je vyrobené z dvoch šampanských odrôd Rulandského modrého a Chardonnay. Najvyššia rada v prevedení brut nature – zero dosage bez pridania expedičného likéru. Podávať pri teplote: 6 – 8 °C.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Sekt Cuvée Klasik Gold je vyrobený osvedčenou trojkombináciou odrôd typických pre terroir Malých Karpát Rizling rýnsky, Rizling vlašský a Veltlínske zelené. Obsahuje malé srdiečka z pravého zlata, ktoré sú okrem jedinečnej dizajnovej stránky aj prírodným antioxidantom.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Sekt je vyrobený osvedčenou odrodou typickou pre terroir Malých Karpát z Rizlingu rýnskeho. Svieža vôňa a chuť lipového kvetu je doplnená typickým náznakom naftalínu v dochuti. Podávať pri teplote: 6 – 8 °C.
môžete mať 25.4. - 26.4.
Sekt je vyrobený z francúzskej odrody Pinot Noir u nás známej pod synonymom Rulanské modré. Hrozno pochádza z Malých Karpát. Svieža ovocná vôňa, chuť plná malín a jahôd prechádzajúca až do jogurtových tónov. Podávať pri teplote: 6 – 8 °C.
môžete mať 25.4. - 26.4.