Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
- ×KategóriaTrvanlivé potraviny
Zmes jemných sušienok (77%) a oplátok
môžete mať 26.04 - 29.04
Lízanky s kokteilovou náplňou tutti frutti, jahodovo-banánovou, coly-mango a mätovou.
môžete mať 26.04 - 29.04
Mliečne cukrovinky
môžete mať 26.04 - 29.04
Lambertz Toscana kolekcia sušienok.
môžete mať 26.04 - 29.04
Oblátky s kakaovou náplňou (56%) s rumovou príchuťou ,celomáčané v mliečnej čokoláde (30%) zdobené horkou čokoládou
môžete mať 26.04 - 29.04
Karamelky s mliečnou náplňou(25%)
môžete mať 26.04 - 29.04
Suché škrupinové plody, balenie 500g.
môžete mať 26.04 - 29.04
Jemné pečivo so želé (52 %) s pomarančovou príchuťou polomáčané v horkej čokoláde (15 %).
môžete mať 26.04 - 29.04
Chlebíčky pšeničné – expandovaný výrobok
môžete mať 26.04 - 29.04
Koreniaca zmes na gyros 500g.
môžete mať 26.04 - 29.04
Bezgluténový výrobok
môžete mať 26.04 - 29.04
Bezgluténový výrobok
môžete mať 26.04 - 29.04
Oblátky plnené mliečnym krémom (37%) a lieskovoorieškovým krémom s celozrnnými pšeničnými vločkami (37%), čiastočne obliate kakaovou tukovou polevou (10%)
Momentálne nedostupné
Suché škrupinové plody, kešu natural, 500g.
môžete mať 26.04 - 29.04
Mandle – blanšírované plátky. Balenie 500g.
môžete mať 26.04 - 29.04
Korenie čierne celé 500g.
môžete mať 26.04 - 29.04
Jemné pečivo so želé (52 %) s marhuľovou príchuťou polomáčané v horkej čokoláde (15 %).
môžete mať 26.04 - 29.04
Jemné pečivo so želé (52 %) s višňovou príchuťou polomáčané v horkej čokoláde (15 %).
môžete mať 26.04 - 29.04
Jemné pečivo so želé (52 %) s malinovou príchuťou polomáčané v horkej čokoláde (15 %).
môžete mať 26.04 - 29.04
Paprika sa používa ako farbiaca prísada a aj ako korenie. Cibuľovo – paprikový základ používame pri varení gulášu, paprikášu a perkeltov. Dáva farbu zemiakom, rezancom a dusenej zelenine.
môžete mať 26.04 - 29.04
Diabeta je oblátka so smotanovou krémovou náplňou (73%) s vanilkovou príchuťou obvodovomáčaná kakaovou polevou s fruktózou.
môžete mať 26.04 - 29.04
Diabeta je oblátka s orieškovou krémovou náplňou (64%) obvodovomáčaná kakaovou polevou s fruktózou
môžete mať 26.04 - 29.04
Kvalitný zemiakový škrob Solamyl Dr. Oetker je tradičným výrobkom a má v kuchyni rôznorodé využitie: môžete ho použiť na zjemnenie koláčov a tort, na zahustenie ovocných štiav, polievok, omáčok alebo prívarkov. Používa sa tiež pri príprave ázijských jedál. Bez lepku, bezgluténový.
môžete mať 26.04 - 29.04
Zmes kypriacich solí a perníkového korenia. Kypriaci prášok používame pri príprave perníkov a medovníkov.
môžete mať 26.04 - 29.04