Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1024301

Philips GC9640/60 PerfectCare Elite

Philips GC9640/60 PerfectCare Elite

Systémová žehlička Philips PerfectCare Elite GC9640/60 s technológiou OptimalTemp. 100% ľahké používanie = žiadne nastavovanie, 100% šetrné na všetky látky, 100% efektívna pri žehlení, žehliaca plocha T-ionicGlide. Zámok pre prenášanie Carry Lock, odvápňovací systém Easy De-Calc Plus pre ľahké odvápnenie. Odnímateľná nádržka na vodu 1,8 l môže byť kedykoľvek doplnená. Stály výstup pary až 140 g/min, tlak pary až 7 barov, parný impulz 480 g/min, stály vertikálny výstup pary, drážka pre gombíky. Celý popis
Už sa nepredáva
319 €
Tovar od: MALL
319 €

Popis

Hlavné prednosti

Nie je potrebné žiadne nastavovanie teploty, garantuje nespálenie
 
  • Žehlí všetko od džínsov po hodváb bez nutnosti meniť nastavenie teploty
  • Nebojte sa nechať rozpálenú žehličku na žehliacej doske
  • Testované a schválené odborníkmi na textil

Rýchle žehlenie s nepretržitým naparovaním

  • Výkonné naparovanie pre dokonalé odstránenie záhybov
  • Jednoduchý a účinný systém odstraňovania vodného kameňa
  • Žehliaca plocha Philips, ktorá skvele kĺže a je vysoko odolná proti poškriabaniu
  • Úspora energie vďaka režimu ECO

Dokonalý zážitok zo žehlenia

  • Nízka hmotnosť a pohodlná manipulácia
  • Veľká vyberateľná nádržka na vodu pre jednoduché doplňovanie vody
  • Bezpečný zámok pre zaistenie pri prenášaní
  • Automatické vypnutie pre vyššiu bezpečnosť a nižšiu spotrebu energie

VLASTNOSTI

Žehlí všetko od džínsov po hodváb bez nutnosti meniť nastavenie teploty

Vďaka technológii OptimalTemp už nebudete musieť strácať čas nastavovaním teplôt, čakaním, až nastavenie prebehne, ani triedením oblečenia pred žehlením. Žehlička si poradí s materiálmi od džínsov po hodváb a garantuje žehlenie bez spálenia vďaka dokonalej kombinácii teploty a nepretržitého naparovania.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Výkonné naparovanie pre dokonalé odstránenie záhybov

Mimoriadne rýchle žehlenie je tu aj pre vás s revolučnou technológiou. Výkonné a nepretržité naparovanie sa vysporiada s tými najodolnejšími záhybmi a aj silnejšie tkaniny budú ľahko a rýchlo zase hladké. Okrem toho je tu pre prípad potreby parný ráz, ideálny pre vertikálne naparovanie alebo obzvlášť nepoddajné záhyby.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Žehliaca plocha Philips, ktorá skvele kĺže a je vysoko odolná proti poškriabaniu

T-ionic Glide je najkvalitnejšia žehliaca plocha spoločnosti Philips, ktorá ponúka rýchle žehlenie bez námahy vďaka vynikajúcim klzným vlastnostiam. Jej základňa je z nerezovej ocele, ktorá je tvrdšia a odolnejšia než hliník, a je vybavená vrstvou oxidu titánu pre vyššiu odolnosť proti poškriabaniu. Starostlivo formovaný tvar a vetracie otvory poskytujú ešte lepší rozvod pary, čím je odstraňovanie záhybov rýchlejšie.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Testované a schválené odborníkmi na textil

Táto žehlička bola pre svoj vynikajúci žehliaci výkon testovaná a schválená nezávislými odbornými inštitúciami na textil, ako sú DWI, IWTO a Woolmark. Program Woolmark Apparel Care pomáha zákazníkom spoznať kvalitné pracie prostriedky, ktoré sú schválené spoločnosťou The Woolmark Company k používaniu na vlnených výrobkoch. Spoločnosť Philips je so svojou technológiou OptimalTemp doposiaľ jedinou spoločnosťou zameranou na žehlenie, ktorá dosiahla štandardu Gold spoločnosti Woolmark. Môžete si byť vždy istí, že výrobky pre ošetrovanie odevov schválené spoločnosťou Woolmark sú ideálne pre akékoľvek vlnené oblečenie.
hdr+ hdr+

Nebojte sa nechať rozpálenú žehličku na žehliacej doske

Inovatívna technológia OptimalTemp spoločnosti Philips garantuje žehlenie bez spálenia na všetkých žehlitelných tkaninách. Počas žehlenia nemusíte odkladať žehličku späť na základňu, horúcu žehliacu plochu ponechajte pokojne priamo na odeve alebo na bavlnenej ploche žehliacej dosky, nie je potreba žiadneho ďalšieho odkladacieho zariadenia. Nepoškodí sa tým ani žehliaca doska, ani žehlené odevy. Vaša žehlenie tak bude jednoduchšie a bez námahy.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Úspora energie vďaka režimu ECO

Vďaka režimu ECO ušetríte energiu bez toho, aby to ovplyvnilo výsledky žehlenia. Režim ECO využíva znížené množstvo pary, ale stále dosť na vyžehlenie všetkých vašich odevov.

4K Ultra HD 4K Ultra HD

Nízka hmotnosť a pohodlná manipulácia

Váš parný generátor má ideálnu hmotnosť – je veľmi ľahký a ľahko ovládateľný. Dobre kĺže po odeve, v okamihu odstraňuje tie najhoršie ohyby a redukuje záťaž vášho zápästia. Vďaka nemu je tiež vertikálne naparovanie veľmi jednoduché a účinné. Teraz môžete vo zvislej polohe pohodlne a efektívne vyhladzovať pokrčené miesta na chúlostivom oblečení, ako je hodvábna blúza, šaty a bundy, a dokonca ťažko žehliteľné odevy so zažehlenými záhybmi, ozdobami, gombíkmi atď.

4K Ultra HD 4K Ultra HD

Veľká vyberateľná nádržka na vodu pre jednoduché doplňovanie vody

Odnímateľná nádržka na vodu vám umožní vodu kedykoľvek ľahko doplniť, bez toho aby ste museli spotrebič vypnúť. Nádržka má veľký plniaci otvor, takže ju môžete ľahko doplniť pod kohútikom. Vďaka objemu 1,8 l môžete žehličku používať bez doplnenia nádržky nepretržite až 2 hodiny.

4K Ultra HD 4K Ultra HD

Bezpečný zámok pre zaistenie pri prenášaní

Parný generátor je vybavený bezpečným zámkom pre prenášanie, ktorý žehličku uzamkne k základni a eliminuje tak riziko skĺznutia alebo toho, že sa niekto dotkne horúce žehliacej plochy. Zaisťuje bezpečné a jednoduché prenášanie po dome z miesta, kde je žehlička uložená, a späť.

4K Ultra HD 4K Ultra HD

Jednoduchý a účinný systém odstraňovania vodného kameňa

Pravidelné odstraňovanie vodného kameňa chráni vašu žehličku a zaisťuje aj naďalej ten najlepší parný výkon. Exkluzívne a ideálne umiestnená funkcia Easy De-Calc Plus ponúka ideálny spôsob, ako sa zbaviť vodného kameňa a predĺžiť životnosť vášho parného generátora. Žehlička vám pripomenie pomocou kontrolky a zvuku, že je čas ju vyč