Kärcher SC 2 EasyFix

Kärcher SC 2 EasyFix

Akcia
Základný parný čistič SC 2 EasyFix s jednoduchou a intuitívnou obsluhou ponúka dvojstupňovú reguláciu pary na prispôsobenie jej intenzity povrchu a stupňa znečistenia. Celý popis
129,99 €
Vrátane RP a DPH
98 €
-24%
Platí do 1.11.2021 alebo do vypredania
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Ihneď k odberu na predajni
Predajne
 
21.10.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1119093

Recenzie (0)

Pavol M.
4.1.2021
Overený nákup
Produkt sa nahrieva 6minut, ak vam dojde voda, musite cakat asi 10min kym vas pusti doplnit novu, co upratovanie velmi predlzuje. Taktiez nieje vhodny na laminatovu podlahu, regulacia pary nieje dobra pre tento typ podlahy a zanechava cmuhy.
Markéta V.
31.3.2020
Overený nákup
Podle toho, jak je skvela tahle levnejsi verze.. Neumim si predatavit nejnovejsi model. Odvede perfektni praci. Konecne je ta prace zamnou videt a o to lip se uklizi👌
Autor si prial zostať v anonymite
8.4.2021
Overený nákup
šikovný nástroj, jednoduché užití, podlahy čistí hezky
Kateřina H.
15.3.2021
Overený nákup
Naprosto perfektní parní čistič za skvělé peníze.
Miloš K.
13.3.2021
Overený nákup
super vecička
Autor si prial zostať v anonymite
10.2.2021
Overený nákup
Super mop za dobru cenu 🙂
Autor si prial zostať v anonymite
8.1.2021
Overený nákup
produkt plne splnil ocakavania. Je to male, sikovne a na lahke cistenie u nas doma bohate staci tento drobec. Nahrievanie je rychle, doplnanie jednoduche a podlahy a obkladacky su dokonale ciste. Aj plavajuca podlaha sa dala cistit na lahkom nastaveni takze pomocnik vynikajuci. Clovek az po cisteni parou zisti, aky ma realne spinavy dom. Odporucam kupit ale dodatocny navlek na podlahy, alebo dva, ak sa vam nechce "preprat" ten jeden pocas cistenia.
Autor si prial zostať v anonymite
6.1.2021
Heureka recenzia
Lehký Snadno ovladatelný Použitelný na více povrchů Čištění bez chemikálií
V základní výbavě vždy jen po 1 návleku, jak na malý kartáč, tak na čištění podlah. Doporučuji již při koupi zakoupit sadu s náhradními návleky.
Autor si prial zostať v anonymite
31.12.2020
Heureka recenzia
Vhodný pro domácnost -
Kristian B.
24.12.2020
Overený nákup
Perfetny pomocník
Autor si prial zostať v anonymite
22.12.2020
Overený nákup
Funguje dobře, jen je škoda, že nemá samonavíjející přívodní šňůru.
Ondřej K.
15.12.2020
Overený nákup
Super pomocník doporučuji
Raúl P.
7.12.2020
Overený nákup
Jednoduché zařízení se slušným příslušenstvím. Pouze 1 sada čistících textilií (mop a malý návlek na kartáč). Kartáče (ačkoli plastové) vypadají bytelně a účinně odstranily i několikaleté nánosy nečistot ve spárách lina. Zařízení není určeno pro čištění textilií (např. čalounění apod.), pára nečistoty pouze rozpustí, ale zůstanou uvnitř materiálu. Naopak velmi vhodné pro čištění zaschlé špíny v kuchyni, koupelně a na podlaze. Použitelné i na okna (existuje i příslušný nástavec). Možnost čištění ve 2 úrovních průtoku páry. Na nižší úroveň lze na jedno naplnění vytřít byt o rozloze cca 80 m2. Hlavici jde uzamknout, takže při výměně nástavce nehrozí neúmyslné stisknutí páky a opaření.
Poměrně velká nádrž na vodu
Kvalitní příslušenství
Délka hadice a přívodního kabelu
Nemožnost doplňovat vodu za chodu
Dlouhá hadice a el. kabel se obtížně skladuje (kabel není navíjecí, hadici nelze odpojit)
Ivana F.
6.10.2020
Overený nákup
Výborný pomocník do domácnosti :-) veliká spokojenost
Cristian S.
27.8.2020
Overený nákup
Good