Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1509293

Tescoma Panvica i-PREMIUM Stone ¤ 20 cm 602420 - rozbalené

Tescoma Panvica i-PREMIUM Stone ¤ 20 cm 602420 - rozbalené

Panvica i-PREMIUM Stone ¤ 20 cm je masívna panvica s unikátnym antiadhéznym povlakom. Pvrch je zvrásnený s charakterom nelešteného prírodného kameňa a vďaka tomu sa suroviny prepekajú rovnomerne, bez pripaľovania a zachovávajú si svoju prirodzenú chuť. Celý popis
Už sa nepredáva
28,70 €

Rozbalené

Tovar od: MALL
Tovar je v bezchybnej kvalite, s kompletným príslušenstvom a plnou zárukou. Môže mať poškodený alebo náhradný obal.
28,70 €
Nové

Popis

Panvica i-PREMIUM Stone ¤ 20 cm

  • masívna panvica
  • antiadhézny povlak
  • zvrásnený povrch s charakterom nelešteného prírodného kameňa
  • rovnomerné prepekanie
  • bez pripaľovania
  • zachovanie prirodzenej chuti a šťavnatosti
  • vhodné pre všetky druhy kuchynského náradia vrátane obracačiek
  • vhodné do umývačky
  • záruka 5 rokov

Vhodné pre všetky typy sporákov vrátane indukčného.

Indukcia: Riad pre indukciu nemusí byť špeciálny, potrebuje mať len feromagnetické dno, pretože pod sklokeramickou doskou je indukčná medená cievka a v nej vytvára vysokofrekvenčný prúd magnetické striedavé pole. Tak sa rozkmitajú molekuly kovu vo feromagnetickom dne nádoby, to sa zahrieva a od neho potom pripravovaný pokrm. Indukčný riad veľmi dobre poznáte. Na jeho dne zospodu nájdete grafický symbol cievky – niekoľko vlnoviek nad sebou, prípadne slovné označenie Induction.

Sklokeramická doska: je takisto úspora elektrickej energie. Dosky sa rozdeľujú do niekoľkých stupňov, od bežných cez dosky s high-light zónou až po dosky s indukčným ohrevom. High-light je zóna na sklokeramickej doske, kde dochádza k veľmi rýchlemu ohrevu. Skráti sa doba varenia a rýchlejšie reaguje na zmenu teploty. Najvhodnejší riad pre tento druh varenia je riad so silným zabrúseným dnom. Môže byť z nerezu, smaltovaný aj sklenený. Neodporúča sa riad hliníkový, pre jeho negatívne vlastnosti, ako je rýchly a tým pádom nerovnomerný ohrev, doska sa musí kvôli škvrnám častejšie čistiť.

K panvici ďalej odporúčame: