GoGEN MXM 421 4GB, čierna/červená

GoGEN MXM 421 4GB, čierna/červená

MP3 prehrávač so vstavanou pamäťou pre vaše obľúbené videá a skladby. Jednoduché ovládanie vďaka LCD displeju, Bluetooth, Vstup pre Micro SD karty, mikrofón pre hlasové záznamy, ekvalizér, PLL FM tuner s možnosťou nahrávania, funkcia USB disku, dobíjacie batérie s výdržou až 8 h. Celý popis
Tovar od predajcu MALL
31,44 €
Vrátane RP a DPH
28,60 €

Na sklade 2 kusy

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
25.1.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1102971002

Recenzie (0)

Marie Š.
31.3.2020
Overený nákup
Spokojenost, hudba bez šumu, dá se vypnout a pak pokračovat, kde jsem skončila. Možno nastavit i časovač vypnutí.
Katarína N.
9.1.2021
Overený nákup
Produkt ma len jednu chybu, nie je mozne pouzit radio s bluetooth sluchatkami, radio totiz nema integrovanu antenu, ale vyuziva externu, a teda musia byt sluchatka v slote
Marta P.
8.6.2020
Overený nákup
Přehrávání je kvalitní,klip drží dobře přenosný
Vydrz přehrávání max 2 hod. V popisu výrobku je až 8 hod.Musi se často nabijet
Denisa T.
10.1.2020
Overený nákup
Mp3 je super, využívaná na běhání s bezdrátovými sluchátky. Zatím žádný problém ve spojení. Klip pevně drží, nepadá při běhu.
Autor si prial zostať v anonymite
29.7.2021
Heureka recenzia
Rádio nic moc jen šum a stanice stále vypadávají , bluetooth si mi nedaří připojit se sluchátky ,celková nespokojenost !!!
Hana B.
31.3.2020
Overený nákup
funkce snadno ovládají i děti, ale bohužel je problém s dobíjením
Zuzana R.
28.2.2020
Overený nákup
Spokojnosť, za tu cenu som nemala veľké očakavania, prehravac potesil, prehladne menu, jednoduche ovladanie. kvalita zvuku pre mna postscujuca, pre narocnejsich skor nie
Zdeňka Š.
22.2.2020
Overený nákup
Vydrží málo v provozu než bylo propagovano
Autor si prial zostať v anonymite
3.1.2020
Heureka recenzia
šikovné
Milan P.
2.1.2020
Overený nákup
m
Lubomír Štych Š.
19.3.2019
Overený nákup
👍