Garmin fénix 6X PRO, Black, Black band

Garmin fénix 6X PRO, Black, Black band

Pokročilé outdoorové inteligentné hodinky. Garmin fénix 6 PRO podrobne sledujú a analyzujú vaše športové výkony, fyzickú aktivitu a kondíciu a činnosť vášho srdca vrátane pokročilých štatistík, ako je variabilita pulzu, okysličenie krvi alebo VO2 Max. Sú vodoodolné do hĺbky 100 m, spĺňajú vojenský štandard MIL-STD-810G, prijímajú signál GPS a Glonass, výdrž až 3 týždne na jedno nabitie, majú integrovaný hudobný prehrávač a podporujú bezkontaktné platby Garmin Pay. Celý popis
S našimi odbornými asistentami môžete nakúpiť cez telefón v pracovné dni od 08:00 do 20:00 na čísle +421 232 331 910
599 €
Vrátane RP a DPH
479 €
-20%
Tovar od predajcu MALL
411,90 €

Na sklade 5+ kusov

30.1.2023 na výdajnom mieste
 
30.1.2023 na vašej adrese
 
Kód: 1409042

Recenzie (0)

Jan P.
12.5.2021
Overený nákup
Společnost MALL nakupuje hodinky Garmin, které nejsou primárně určeně pro CZ trh, takže obsahem balení nejsou topografické mapy pro CZ - u jiných projdeců je to vzdy standart.
Jan J.
12.3.2021
Overený nákup
Produkt skvělý, přístup obchodu strašný
Autor si prial zostať v anonymite
10.4.2021
Heureka recenzie
Jedny z nejlepších sportovních chytrých hodinek, né li nejlepší. Netlačí se k dotykovému displeji, což umožňuje použití nádherně čitelného a velkého displeje. Přesné ve všech směrech díky vybavení vš…
Jan P.
4.9.2020
Overený nákup
Tyto hodinky jsou chytřejší nežli já, hned poznali nemoc. Mají snad vše, pod vodou měřil tep atd. vážně super.
Dávid Č.
1.8.2021
Overený nákup
Kupované na mall.sk, v deň objednavky boli hned aj na sklade a ešte v ten deň som ich mal na ruke, taktiež bola najlepšia cena spomedzi všetkých SK obchodov na začiatku jula-2021, koncom jula-2021 bola cena vyššie o 150€ :-), Mall.sk hodnotím na jednotku, prístup taktiež - volala pani, ktorá sa mi snažila predať dodatočnú záruku, v porovnaní s Alzou je Mall.sk oveľa rýchlejší vo vybavovaní a preberaní objednávok. Hodiny sú ťažké a dosť veľké, čo je však pekné že sú robustné a dizajnovo predčili AppleWatch o dve ligy. Treba sa s nimi naučiť pracovať a tak využiť ich plný potenciál, chce to štúdium pár dní, využil som rôzne recenzie na Youtube a porovnávacie testy a dokážem ich ovládať na maximum, športové výhody si pochvaľujem, keby však boli ľahšie.
dizajn
rychlejsia odozva GPS voci AppleWatch
hmotnosť
nemožnosť kúpiť variant zafir-titan
Autor si prial zostať v anonymite
25.5.2021
Heureka recenzie
Baterie, garmin pay
Oldřich H.
18.5.2021
Overený nákup
Super sport tracker, i když poměrně drahá záležitost.
Autor si prial zostať v anonymite
26.4.2021
Heureka recenzie
výdrž velký display výborná čitelnost nepřeberné množství funkcí
trochu těžší, ale zvykl jsem si za 1 den
Andrej B.
19.4.2020
Overený nákup
Vynikajúce hodinky, batéria vydrží v štandardnom režime s obidvoma satelitmi hodiny behu - mapy krásne čitateľné - navigovanie podľa máp - prepínanie režimu pri behu do kopca - držia pevne na ruke (trochu ťažšie) - čítanie správ počas behu na displeji bez potreby držať telefón.
Vladimír S.
25.1.2022
Overený nákup
Podle mne přesné v měření, svižné ovládání, deklarovaná výdrž. GPS mne nezklamala. Naprostá spokojenost
Peter H.
15.11.2021
Overený nákup
Sú vyborné, len malička chyba krasy niesu v nich TOPO MAPY
Problem je v tom ,že po zakupení som zistil že ak chcem mať poriadne mapy tak si ich musím dokupiť za 70 eur - Topo mapy
Autor si prial zostať v anonymite
30.8.2021
Heureka recenzie
užitečné funkce
Ján P.
25.8.2021
Overený nákup
Skvelé hodinky pre aktívnych ľudí s najlepšou výdržou batérie na trhu. Veľká spokojnosť.
Výdrž batérie.
Vysoká miera personalizácie
Vysoká cena
Petr P.
16.8.2021
Overený nákup
Dle očekávání jsou prostě super, přecházel jsem z Fēnix5X, Saphire....
Baterka
Velký displej
Body battery
přesnost GPS
asi možná pro mě, oproti 5x, místo šroubku klasická osička, trochu mě to překvapilo
Autor si prial zostať v anonymite
2.8.2021
Overený nákup
Prechod z fenix3 na 6x PRO je velky technologicky pokrok na strane Garminu. Ide o vyborne multisportove hodinky s krasnym dizajnom, nekonecnym mnozstvom merani, dat a informacii. Prisposobitelnost a personalizacia jednotlivych nastaveni ci uz pocas sportovych aktivit ale aj mimo nich dokaze cloveku zabrat hodiny. Garmin Pay je pritomny ale nie vsetky slovenske banky ho v sucasnosti podporuju (zistil som az po kupe). Vyborne hodinky, 6X su dost masivne, idealne na muzsku ruku. Velka spokojnost.
Dlha vydrz baterie
Krasny dizajn
Kvalita prevedenia
Quickfit naramky, lahka a rychla vymena
Presnost GPS
Mnozstvo merani a dat
Prisposobitelnost a personalizacia nastaveni pocas sportovych aktivit
Presnost merania srdcoveho tepu aj oximetra
Garmin Body Battery funkcia
Chyba samostatna aktivita na kolieskove korculovanie
Garmin Pay nepodporuju zatial vsetky slovenske banky